Herkesın vücudu baska ama bızde boyle oldu beklı sızde böyle olmayacak siz bugunude bekleyın benceBende öyle düşünüyorum.
Bencede yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesın vücudu baska ama bızde boyle oldu beklı sızde böyle olmayacak siz bugunude bekleyın benceBende öyle düşünüyorum.
Bencede yok.
OlabılırKızlar bende regli olayım yeni grup açayım, ovülasyon takip yapalım
Bugün olmam gerekiyor,
Acin yeni grup benim adetim bugun bitiyoKızlar bende regli olayım yeni grup açayım, ovülasyon takip yapalım
Bugün olmam gerekiyor,
Keşke belirli kişilerle wp grubu yapsakAcin yeni grup benim adetim bugun bitiyo
Shshshh evet ya,testlerimiz en azından daha net gözükür kalite düşmezKeşke belirli kişilerle wp grubu yapsak
Evet hepimizin adeti birbirine yakın yapalımKeşke belirli kişilerle wp grubu yapsak
Nasıl alıcaz numaralarıShshshh evet ya,testlerimiz en azından daha net gözükür kalite düşmez![]()
Ben burda 10 dakikalık paylaşayım herkes mesaj atsın en kötü banaShshshh evet ya,testlerimiz en azından daha net gözükür kalite düşmez![]()
Evet tam 3 kutu bitti ve hamile kaldımEvet evet devam edeceğim,
Siz 3 ay kullandıktan sonra mı hamile kaldınız
Tamam diyorsanız paylaşıcamBen burda 10 dakikalık paylaşayım herkes mesaj atsın en kötü bana
Sen benden önce oldun adet benım bıtelı ıkı gun oldu hemen hemen cok az oldum ben adet bu ay yaAcin yeni grup benim adetim bugun bitiyo
Valla canım bende korkuruyorum negetif çıkacak diye şimdi test yapar bir hafta geçmesini beklerim heralde bilmiyorum ki yaİns hamılesınızdır kan testı verın ıstersenız
Paylaştım hadi gelinShshshh evet ya,testlerimiz en azından daha net gözükür kalite düşmez![]()
Gruba gelecek misiniz numaramı kaldırayım ona göreYa kızlar midem çok kötü, sizce hamilelik mi ?
isteyenler yazsın