Canım daha senin 10.gün şansın var benim 12.günğm olsa çıkardı bende predictor yaptım.Bende awox yaptım ama negatifyarın sabah yine yaparım olsa çıkardı ya nebilim öyle düşünüyorum kendim içinde ha geç öğrenende var ama çok nadir
Birbirimizi üzmeyelim. Ben sürekli soruyorum herkese değer iyi mi diye o yüzden daha hassasım bu konuda kusura bakmayın. Allah hepimize hayırlı evlat versin.Moral bozacak ne dedim acaba ben de burdaysam ben de stresliyim kimsenın net bı şey yaşadığı yok.ne amaçla sorduğum belli zaten ona göre bi şey dıyecektım! herkes birbirine soruyor size ne yansıttım acaba ınsallah güzel artar demısım başında farkındaysanız neyse beni hiç sormadı sayın diğer bekleyen arkadaşlar inşallah gönlünüzce her şey ben daha sormuyorum bi şey.
Canı kuruma çizgisine benziyorKızlar merhaba böyle kuruma çizgisi olur mu yardımcı olur musunuz daha önce hiç böyle olmamıştı
Kızlar regl oldum ben,tam günümdü zaten.Daha günü gelmeyen şüphesi olanlar umarım siz güzel sonuçlar alırsınız bu ayMerhaba Test yaptınız mı
Bence var,hangi marka ve kaç dakika sonra gördün canımKızlar merhaba böyle kuruma çizgisi olur mu yardımcı olur musunuz daha önce hiç böyle olmamıştı
Bence var,hangi marka ve kaç dakika sonra gördün cansilik çizgiyi hemen gördüm ama sonra çöpe attım tekrar aklıma geldi çıkarınca baktım daha belirgin olmuş atmadım kaldırdım bugün aklıma geldi bakayım dedim şok oldum hiç böyle kuruma çizgisi olmamıştı bende
Pardon yanlış yazmışım orda ya önce baktım silik çizgiyi bende çöpe attım sonrada aklıma geldi çıkardım baktım belirgin olmuş bende kaldrdim bugun aklıma geldi bakayım dedim şok oldum hiç böyle bir kuruma çizgisi yasamamistimBence var,hangi marka ve kaç dakika sonra gördün canım
Bi su tutsana gidecek miPardon yanlış yazmışım orda ya önce baktım silik çizgiyi bende çöpe attım sonrada aklıma geldi çıkardım baktım belirgin olmuş bende kaldrdim bugun aklıma geldi bakayım dedim şok oldum hiç böyle bir kuruma çizgisi yasamamistim
Gidiyor mu oyleBi su tutsana gidecek mi
Yapıyım hemen neresine tutcam suyuBi su tutsana gidecek mi
Burda okumuştum kuruma çizgisitmiş ise gidiyormuşGidiyor mu oyle
Neresine tutcam suyuBurda okumuştum kuruma çizgisitmiş ise gidiyormuş
Kuruma çizgisi mi diye sorduğunuz çizginin üzerine su tutarsanız, hala duruyorsa kuruma çizgisi değildir diyorlarNeresine tutcam suyu
Böyle olduKuruma çizgisi mi diye sorduğunuz çizginin üzerine su tutarsanız, hala duruyorsa kuruma çizgisi değildir diyorlar
Böyle siliklesti çizgi halen duruyor sadece siliklestiKuruma çizgisi mi diye sorduğunuz çizginin üzerine su tutarsanız, hala duruyorsa kuruma çizgisi değildir diyorlar
Buraya atınca kalitesini düşüyor anlamadım çizgi hiç görünmüyor amaa bendeki fotoğrafta görünüyor ya cildircamKuruma çizgisi mi diye sorduğunuz çizginin üzerine su tutarsanız, hala duruyorsa kuruma çizgisi değildir diyorlar
Hayırlı olsun muhtemelen hamilesin canimKızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız uzun zamandır ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?