Yaa çok sevindim inşallah güzel artarKızlar sonuç çıktı 6.71 ne diyorsunuz
İki günde yüzde 60 artcağı için pazartesi kadar 26-30 arası bişeyler olması gerekiyor sanırım.Pazartesi kaç olması lazım acaba
Uygulamada pazar görünüyor cumartesi pazardı beklediğimYaa çok sevindim inşallah güzel artarbat cumartesi miydi?
Belirtileniz var mıydı nasıldı en son ay anlatın nolurPazartesi kaç olması lazım acaba
Bakalım inşallah hayırlısıyla artar yaİki günde yüzde 60 artcağı için pazartesi kadar 26-30 arası bişeyler olması gerekiyor sanırım.
Ya valla öyle belirgin bi şey yoktu ama şu son 3 4 gündür ciddi ciddi adet olucam zannedip hayata küstüm hatta dün eşimin burnundan getirdim poşet falan yumrukladım ruh halim kötüydü baya ve memelerde ağrı kasıkta belde ağrı vardı. Ama bugün yani 3 gün kala daha net ağrılar oluştu belimin sol kısmındaBelirtileniz var mıydı nasıldı en son ay anlatın nolur
Keşke regl ile gebelik belirtileri bu kadar benzemese.Mesela bende sizin gibiyim dün ve bugün regl ağrısı gibi geliyo gidiyo yokluyor sanki,göğüslerim hala şiş gergin progesteronum hala yüksek anlaşılan.Benimde 2 gün kaldı ama testim negatiftiYa valla öyle belirgin bi şey yoktu ama şu son 3 4 gündür ciddi ciddi adet olucam zannedip hayata küstüm hatta dün eşimin burnundan getirdim poşet falan yumrukladım ruh halim kötüydü baya ve memelerde ağrı kasıkta belde ağrı vardı. Ama bugün yani 3 gün kala daha net ağrılar oluştu belimin sol kısmında
İşte geç döllenme ihtimali vs çok karışık ve zorlu bir yol gerçektenKeşke regl ile gebelik belirtileri bu kadar benzemese.Mesela bende sizin gibiyim dün ve bugün regl ağrısı gibi geliyo gidiyo yokluyor sanki,göğüslerim hala şiş gergin progesteronum hala yüksek anlaşılan.Benimde 2 gün kaldı ama testim negatifti
Ben bugün yapıyorum araya hafta sonungirdiği içinKızlar var mu başka test yapan.
Benimde regliye 3 gün kaldı yapayım bugün diyorum.
Ama belirtilerim azaldı
Hayırlısıyla bugün çıkar sonucunBu sağlık ocagından hcg sonucı ne zaman çıkıyo ya sabah erken verdim hala yok sonu
Regliye kaç gün var senin canımBende yarın sabah tekrar yapacağım varsa çıkar zaten, artık. Yoksa adeti bekleyeceğim
Canım senin kaç gün var regliyeBen bugün yapıyorum araya hafta sonungirdiği için
Seninle aynı değil miydi? 14 nisanda çatlama olmuştuRegliye kaç gün var senin canım
Yarın akşamCanım senin kaç gün var regliye
Sizin silik mi çıkmıştıKızlar var mu başka test yapan.
Benimde regliye 3 gün kaldı yapayım bugün diyorum.
Ama belirtilerim azaldı
Yok canım negatifti.Sizin silik mi çıkmıştı
Canım özel mesajına bakarmısınYok canım negatifti.
predictor aldım yapacağım sanmıyorum ama bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?