Regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Benimde ilk haftalarda çok tuvalet sıkıntım oldu bir de her an regl olacakmış givi ağrım vardı. Bence bir kan testi verin içinizde şüphe kalmasın
Ya bide regli günümü beklemek istiyorum çizgi koyulaşsa hemen vericem

Sizin belirtileriniz neydi
Reglimden 1 hafta önce kasık ağrılarım ve akıntım başlamıştı hatta ben regl olcam bu ay olmadı sanıyordum adetime 5 gün kala midem bulanınca şüphelendim. ayrıca hep gaz sıkışması tuvalet sorunu oluyordu. Benim göğüs ağrılarım adet zamanımda başladı ama o zamana kadar öğrenmiştim hamile olduğumu. Gece yapmıştım testi çok silik hatta sadece benim gördüğüm bir çizgi vardı sabah da kan vermiştim

Testlerimiz benziyor mu hiç

Eklentiler

• IMG_9239.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9249.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
İlki sanki benimkisi gibi ikincisi sizde baya baya belli
Bende sizin ikinci testinizde çizgiyi gördüm ama umudunuzu kaybetmeyinnn. Ben öğrendiğimde değerim 12ydi yani 1 haftalık falandı ve geç döllenme olmuş. O yüzden de çok silikmiş çizgi

Bende sizin ikinci testinizde çizgiyi gördüm ama umudunuzu kaybetmeyinnn. Ben öğrendiğimde değerim 12ydi yani 1 haftalık falandı ve geç döllenme olmuş. O yüzden de çok silikmiş çizgi
Ve ayrıca gece yaptığım testte çizgiyi 1 saat sonra gördüm herkes saçmaladığımı düşündü

Sabah kan verince kaç çıktı değeriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…