-
- Konu Sahibi geceninmatemi00
Hayırlı olsun5 gün kala üçüncü erken gebelik testim de negatif çıktı ama pes etmedim kaset testi yapptim ve sonuç çift cizgihamdolsun
Benim 3. Olacak inşallahHayırlı olsundoktora gittiniz mi kac hastalıkmış ve ilk bebeginiz mi? Benim 1 hafta geçikmem var hiç böyle gecikmezdi normalde ve 1 hafta önce adet belirtilerim vardı 4 gün sürdü ağrılar, gecikmenin 3. Günü kan verdim negatif çıktı dua edin bana inşallah vardır benim de
Yaa 16 gerçekten çok minikBenim 3. Olacak inşallah
Çok erken şuan kan verdim 16 çıktı iliskiiye göre 4+2 gibi düşünüyorum son adet tarihine göre daha da küçük
İnşallah ayın 16 sında doktora gideceğim doktorum öyle çağırdı
İnşallah vardır kaç çıktı sonucunuz
Çok güzel o zaman maşallahCanım iki ovülasyon arası 9 gün. Bir de 2 gün sonra silindi çizgi. Şimdi baya silik. İlk ovülasyon geçeli 18 gün oldu cuma günü test yaptım negatif. Bi ihtimal 2. Tuttuysa diyorum o da bugün 10. Gün. Normalde 4 ünde regl olacaktım bilmiyorum şimdi ne zamana kaydı:/
Sizin son adet tarihiniz neydi. Benim de negatif çıktı ya karşılaştırma yapmaya çalışıyorum aklımca işte acaba bende de var mıdır die5 gün kala üçüncü erken gebelik testim de negatif çıktı ama pes etmedim kaset testi yapptim ve sonuç çift cizgihamdolsun
Yani 4 hafta 2 günlük demek oluyor. Yani 5. Haftanın içinde suandaYaa 16 gerçekten çok minik4+2 dediğiniz yani 6 günlük mü ortalama? Ben bunları hiç bilmiyorum o nedenle soruyorum sonucum 2 çıktı benim
6 Mart benim beklenen adet tarihim 25 günde 1 adet oluyorumSizin son adet tarihiniz neydi. Benim de negatif çıktı ya karşılaştırma yapmaya çalışıyorum aklımca işte acaba bende de var mıdır die
Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben adet oldum bu ay da gol değil6 Mart benim beklenen adet tarihim 25 günde 1 adet oluyorum
Sat ise 10 Şubat
Allah hayırlısını versinAllah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben adet oldum bu ay da gol değil
Canım bi hekimle görüşmeni öneririm daha sağlıklı olmaz mı?Hanımlar size bisi sorucam ben kuruluk yaşıyorum ve durex kullanıyorum ama spermleri yavaşlatma etkisi varmış, gebelik planlıyoruz bir süredir ama henüz oluşmadı.. o nedenle başka bir kayganlaştırıcı arayışına girdim sizce ultrason jeli mi kullansam hindistan cevizi yağı mi kullansam? Böyle tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Görüştüm canım, 7 kullanımlık olanlar var markasını unuttum onu önerdi çok pahalı geldi bana açıkçası.. en azından kullanım olarak içinde daha fazla olsaydı diye düşündüm ama en son çare tabi onu alırımCanım bi hekimle görüşmeni öneririm daha sağlıklı olmaz mı?
Peki bu kuruluk için bi tedavi önermedi mi sana. Direk kayganlaştırıcı önermeden.Görüştüm canım, 7 kullanımlık olanlar var markasını unuttum onu önerdi çok pahalı geldi bana açıkçası.. en azından kullanım olarak içinde daha fazla olsaydı diye düşündüm ama en son çare tabi onu alırım
Yok önermedi maalesefPeki bu kuruluk için bi tedavi önermedi mi sana. Direk kayganlaştırıcı önermeden.
Ben de 2 buçuk senedir evliyim ama hep kuruluk var ya :// biraz açık olacak kusura bakmayın ama kurulugum şöyle içi ıslanıyor ama giriş kuru olduğu için zorlanıyorumBen evliliğimin ilk zamanlarında kullanmıştım afedersin o zaman daha sık ilişki olduğu için kuruluk oluyordu ama şimdi normale döndü bi var bi yok bizde
Allah Allah ya ben Instagram da doktor takip ediyorum mesela onlar kuruluk için işlem falan yapıyor o yüzden sana sormak istedim. Nasıl yapmadılar . Benim doktorum var aslında ona bi sorayım istersen arkadaş gibiyiz onunla.Ben de 2 buçuk senedir evliyim ama hep kuruluk var ya :// biraz açık olacak kusura bakmayın ama kurulugum şöyle içi ıslanıyor ama giriş kuru olduğu için zorlanıyorum
Olabilir çok sevinirim♡ bahsettiğiniz şey vajinusmus tedavisi değil dimi?Allah Allah ya ben Instagram da doktor takip ediyorum mesela onlar kuruluk için işlem falan yapıyor o yüzden sana sormak istedim. Nasıl yapmadılar . Benim doktorum var aslında ona bi sorayım istersen arkadaş gibiyiz onunla.