-
- Konu Sahibi geceninmatemi00
garip şeyler derken ne hissediyorsunuz hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdirAmiin. Benim supheli iliski hemen adet bitiminde oldu. Adet baslangicindan itibaren 21.gundeyim. Adete daha 10 gun var gosteriyor. Vucudumda garip şeyler oluyor ya da ben uyduruyorumyarin zaten baska bir kontrol icin kan verecektim betahcg de istemeyi dusunuyorum.erken dollenme olduysa cikar diye düşünüyorum. Var mi bu konuda tecrubeleri olan?
Teşekkür ederim hayırlısıyla olur inşallah. Alt karnımda bi artan bi yok olan agri ve şişkinlik, goguslerde çok aşırı değil ama normalden farklı bir hassaslik, özellikle koltuk altına yakın kısımlarında. İştah o biçimgarip şeyler derken ne hissediyorsunuz hayırlısı olsun inşAllah hamilesinizdir
Test yaptınız mı sizde durum nedirAllah razı olsun sizden inşAllahh
belirtilerimiz benziyor gerçekten bende de iştah açlığı oldu ve göğüslerim ağrırken koltuk altıma kadar uzanıyorduTeşekkür ederim hayırlısıyla olur inşallah. Alt karnımda bi artan bi yok olan agri ve şişkinlik, goguslerde çok aşırı değil ama normalden farklı bir hassaslik, özellikle koltuk altına yakın kısımlarında. İştah o biçimstresli bir dönemden geçiyorum belki vücudumun stres tepkisi bunlar, kan verdim bakalım ne çıkacak
canım daha şimdi uyandım biliyor musun başımı bile kaldıramıyorum bırak test yapmayıTest yaptınız mı sizde durum nedir
Benimde aynı koltuk altına doğru ağrılarım oldu kaç kerebelirtilerimiz benziyor gerçekten bende de iştah açlığı oldu ve göğüslerim ağrırken koltuk altıma kadar uzanıyordu
Nasip canım Allah en kolay şekilde sağlıklı evlat nasip etsin inşallahKan testimin sonucuna baktim. Gebelik yok kizlar. Ya da daha erken (adete 10 gun var, adet döngümün 21.gunu,supheli iliskinin 11.gunu) bilemiyorum. Tecrubem yok bu konuda. Vücudumdaki degisimler erken adet olacagim içindir belki.
Çok erken baktınız bu asamada çıkmaz kiKan testimin sonucuna baktim. Gebelik yok kizlar. Ya da daha erken (adete 10 gun var, adet döngümün 21.gunu,supheli iliskinin 11.gunu) bilemiyorum. Tecrubem yok bu konuda. Vücudumdaki degisimler erken adet olacagim içindir belki.
Ben de bugün aldım İzmir'de yaşıyorum 50tlye aldım sizinki niye o kadar pahalıÇok erken baktınız bu asamada çıkmaz ki
Heyecan oluyor ben de erken gebelik testi yaptım 8 gün vartabii ki negatif gitti 250 TL
Sizin hamile olma olasılığınız yuksekelimde hamilelik testi yok bazıları ovulasyonla öğrenmiş diye tekrar ovulasyon testi yaptım alana kadar2 koyu çizgi çıktı tekrar mı yumurtluyorum anlamadım ki adetime 3 gün var
Eşim almış anlamadım iki tane almış ama erken gebelik testi o yüzden pahalı sanırım fiyatını duyunca küçük çaplı bir şok gecirdim ama birini on gün kala diğerini 8 gün kala boşu boşuna kullanmaktan da geri durmadımBen de bugün aldım İzmir'de yaşıyorum 50tlye aldım sizinki niye o kadar pahalı
Tsh kontrolu icin gitmisken baktirdim. Doktorum daha erken ama varsa cikadabilir dedi. Ihtimal düşüktü zaten ya, tek iliskiyle kim hamile kalmışÇok erken baktınız bu asamada çıkmaz ki
Heyecan oluyor ben de erken gebelik testi yaptım 8 gün vartabii ki negatif gitti 250 TL
Ben de bugün aldım İzmir'de yaşıyorum 50tlye aldım sizinki niye o kadar pahalıbende izmir
Bende İzmir’de yaşıyorum Gaziemir sarnıçta eczane de 30 tl oraya bak istersenBen de bugün aldım İzmir'de yaşıyorum 50tlye aldım sizinki niye o kadar pahalı
Orası çok uzak ben menemendeyimBende İzmir’de yaşıyorum Gaziemir sarnıçta eczane de 30 tl oraya bak istersen
Siz naptınız yaptınız mı testBende İzmir’de yaşıyorum Gaziemir sarnıçta eczane de 30 tl oraya bak istersen
Yok cesaret edemedim evde dört tane var 3 günüm kaldı normalde çok duygusalım çıkmazsa etkilenirimSiz naptınız yaptınız mı test
Belki iki gün sonra yaparım adet günüm gelmezse nolur dua edin birbirimize dua edelim müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuşYok cesaret edemedim evde dört tane var 3 günüm kaldı normalde çok duygusalım çıkmazsa etkilenirim