Regle 7 gün kala hamilelik belirtisi olur mu ?

Benimde 9 günüm var sabırsızlıkla bekliyorum test yapmayı günler geçmiyor gibi heycandan

Merhaba gebelik oldu mu :)

merhaba son duru mne merak ettimm :)

Benim de belim,karnım göğüslerim çok ağrıyor adet olacakmış gibi
Bacaklarimda ağrı var ve sürekli halsizligim var arada belimde ağrılar oluyor sol tarafimda da kasiklarimda sanci
kızlar benimde 10 gün varr yumurtlama gününden beri kasık bel ağrılarım devam ediyo bacağıma vuruyo sağ tarafta batma gibi sizde durumlar nedir

evet yüksek ihtimal çıkardı ama belki geç döllenme felan olmuştur onu bilemeyiz tabi :/

Bravo doğru benimde gecikmenin 5. Gününde sol tarafa dönerken bıçak saplanır gibi bir ağrı olmuştu sonra belimi tutarak yavaş yavaş dönebilmiştim soluma bi sefer oldu bu ve gecikmenin 6 7 veya 8.günüde Tv izlerken uyuya kalmıştım sabah geç kalktığım halde bide 10. Günü akşam Tv izlerken uyuya kalmıştım

Kızlar dün benim adetime 6 gün vardibugün leke gibi bir akıntımoldu pembe kahve renkk test yaptım silik çizgi çıktı ardından kan verdim 36 çıktı hamileymişim hiç biri piskolojik degilmiss umraim yükselir beta HCG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…