- Konu Sahibi elisstyles
-
Amin canım sağolCanım hafif silik çizgi var bu gözüküyor ama bu pozitiftir diyemeyiz muhakkak ya birkaç gün içinde başka bir test yap farklı bir markanın ne de kan verirse netleşir İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun
Bizleri de haberdar et canımAmin canım sağolsabah farklı bir test ya
Amin canım sağolsabah farklı bir test yapıcam
Bence sen kan ver canım ya inşallah vardır pembelikte var çünkümerhaba bu testi de az önce yaptım days comfort markası
Kızlar şimdi ind erken gebelik testi diye bir marka ile yaptım ondada silik çizgi çıktı kamerada az belli oluyor ama normalde cok belli 2 dk icinde cıktıBizleri de haberdar et canım
Farklı markalarda silik çıkması pozitif gözüküyor ama sen kan ver canım bide Sabah İlk idrarla yap odaha konsantre oluyorKızlar şimdi ind erken gebelik testi diye bir marka ile yaptım ondada silik çizgi çıktı kamerada az belli oluyor ama normalde cok belli 2 dk icinde cıktı
Sabahta yapıcam canım inşallah müjdeli haberi veririm sizeFarklı markalarda silik çıkması pozitif gözüküyor ama sen kan ver canım bide Sabah İlk idrarla yap odaha konsantre oluyor
İnşallah canım Rabbim nasip etmiştirSabahta yapıcam canım inşallah müjdeli haberi veririm size
Hamilesiniz tebrik ederim Allah kucağıniza almayı nasip etsin bir kan verip netlestirinKızlarr 2 yıl hasretin sonunda galiba oldu bu seferSabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset test kızlar sonuç bu
Amin çok teşekkür ederim darısı isteyen tüm anne adaylarımıza inşallahHamilesiniz tebrik ederim Allah kucağıniza almayı nasip etsin bir kan verip netlestirinÇok sevindim adınıza
Ay canım bende aynı durumdayım spnucun ne oldu. Herkes aynı şeyi söylüyor yalancı mı bu şimdi yumurtlamanın 10.günüDays doctor test
Canım ben 3 haftalık gebeyim ama farklı testlerde yap farklı marka bu arada kaset testte daha net çıkıyorAy canım bende aynı durumdayım spnucun ne oldu. Herkes aynı şeyi söylüyor yalancı mı bu şimdi yumurtlamanın 10.günü
Canım sen bu ay ovulasyon testi kullanmış mıydın?Canım ben 3 haftalık gebeyim ama farklı testlerde yap farklı marka bu arada kaset testte daha net çıkıyor
Evet kullandımCanım sen bu ay ovulasyon testi kullanmış mıydın?
Kiz gecen aydan daha net ya bu prensessssAy canım bende aynı durumdayım spnucun ne oldu. Herkes aynı şeyi söylüyor yalancı mı bu şimdi yumurtlamanın 10.günü
Yumurtan catladiktan kaç gün sonra testin pozitif çıkmıştı acaba birde markası neydi ilk yaptığın artmed di sanırım biri de labaquick benziyordu. Senden net şekilde öğrenebilir miyimEvet kullandım
11 gün sonra öğrendim bir gebenin günlüğü sayfasından almıstım ovulasyonntestiniYumurtan catladiktan kaç gün sonra testin pozitif çıkmıştı acaba birde markası neydi ilk yaptığın artmed di sanırım biri de labaquick benziyordu. Senden net şekilde öğrenebilir miyim
Anladım canım teşekkür ederim11 gün sonra öğrendim bir gebenin günlüğü sayfasından almıstım ovulasyonntestini
İlk yaptıgım gebelik testleri days doctor ve one step ikinci gün yaptıklarım dah değişik bir öarkaydı unuttum suan
Maalesef kan negatif çıktı canım dün. Artık testlere inancım kalmadı.Kiz gecen aydan daha net ya bu prensessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?