- 22 Ekim 2024
- 15
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi elisstyles
Yani markadan dolayı tam güvenilir diyemicem ama çizgi var evetmerhaba bat 20 kasım.
sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım 10. dakikada böyle çıktı. bir çizgi var mı kuruma çizgisi mi bilmiyorum. awox marka
Benimde gebeliğe 5 gün var yapmaya korkuyorum … bu arada testinize baktım da kasetinizden bişey anlamadım vallamerhaba bat 20 kasım.
sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım 10. dakikada böyle çıktı. bir çizgi var mı kuruma çizgisi mi bilmiyorum. awox marka
en iyisi sanırım regl günü yapmak benim de içimi çok yedi o yüzden yaptıöBenimde gebeliğe 5 gün var yapmaya korkuyorum … bu arada testinize baktım da kasetinizden bişey anlamadım valla
Valla bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum . İnsan merak ediyor . Yanımda olsa kesin yapmıştım da eczaneye gidio almam gerekiyor :)en iyisi sanırım regl günü yapmak benim de içimi çok yedi o yüzden yaptıö
ben de işe giderken gizli kapaklı alıp yaptım vallaValla bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum . İnsan merak ediyor . Yanımda olsa kesin yapmıştım da eczaneye gidio almam gerekiyor :)
Ayyy bende birkaç kere öyle yapmıştımben de işe giderken gizli kapaklı alıp yaptım valla
hiç ovulasyon testi yapmadığım için yorum yapamıyorum maalesefKızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Olabiliyor diye okudum.burda ama Gebelik testi yapın Emin olun benceKızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce
Yapıcam bugunOlabiliyor diye okudum.burda ama Gebelik testi yapın Emin olun bence
Canım hafif silik çizgi var bu gözüküyor ama bu pozitiftir diyemeyiz muhakkak ya birkaç gün içinde başka bir test yap farklı bir markanın ne de kan verirse netleşir İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsunDays doctor test