Yanım da başka test yok pozitif olacağını sanmıyorum çünkü 2 senedir uğraşıyorum olmuyor zaten testte ki çizgi zamanla silikleşiyor sanırım test bozuk
4 gun var
Ben pko hastasıyım adetlerim düzensiz 40 gün oldu diğer adetim bu yana..testi yaptım dışarı çıktım yarım saat sonra geldiğimde böyleydiTesti yaptıktan ne kadar sonra silik çizgi belirdi? Bide senin kaç gün var?
Ben pko hastasıyım adetlerim düzensiz 40 gün oldu diğer adetim bu yana..testi yaptım dışarı çıktım yarım saat sonra geldiğimde böyleydi
Ben bekledim adetimi ama olmayacagimi ole hissettim benimde yoktu siskinlik falan adet olacakms gibi agrim vardiKaç gün kala öğren dinm peki canım??Bende göğüslered uçlarda ve yanlarda evet kararna var ancak ne dolgunluk ne hassasiyet var..bel ve kasık ahirim var adet olacak gibi sancı arada bir giriyo yarın yumurtlamadan sonraki 10.günüm çıkabilir mi acaba
Cogu gitti azi kaldi bizim canavarin :) 17 haftamiz kaldiBenim kararmadı ama damarlarçok belirgin. Canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşALLAH
Aynen ama bekliycem biraz daha bir hafta daha adet olmazsam tekrar test yapicam bakalım hayırlısı diyorum hep inş bende anne olucam çok istiyorumO zaman geriye kan testi kalıyor canım Rabbim yardımcın olsun
Cift cizgi gozukuyo kan testi yaptirsana yani bozuk olsa Boyle kirmizi yayiliyoAynen ama bekliycem biraz daha bir hafta daha adet olmazsam tekrar test yapicam bakalım hayırlısı diyorum hep inş bende anne olucam çok istiyorum
Aynen canım kasikta batmalar oldu özellikle dün adet ahirim vardı bugün pek olmadı...ara ara bel ahirim oluyo bugünle birlikte 4günüm var ama bugün bitti say 3gün kaldı...bugün yumurtlama olduktan sonraki 9.günüm yarın 10.Gün acaba yarın teste çıkar mıBen bekledim adetimi ama olmayacagimi ole hissettim benimde yoktu siskinlik falan adet olacakms gibi agrim vardi
Evet ilk baş böyle çift çizgiydi şimdi o çizgiden eser yok bence test bozuk o yüzden sevinmek istemiyorum daha öncede başıma gelmişti ama tabi belkide hamileyim yarın bi test daha yapıcam orda belli olurCift cizgi gozukuyo kan testi yaptirsana yani bozuk olsa Boyle kirmizi yayiliyo
Kan testi yptrsan cikarabilirAynen canım kasikta batmalar oldu özellikle dün adet ahirim vardı bugün pek olmadı...ara ara bel ahirim oluyo bugünle birlikte 4günüm var ama bugün bitti say 3gün kaldı...bugün yumurtlama olduktan sonraki 9.günüm yarın 10.Gün acaba yarın teste çıkar mı
Umudunu kesme insllah hamilesindirEvet ilk baş böyle çift çizgiydi şimdi o çizgiden eser yok bence test bozuk o yüzden sevinmek istemiyorum daha öncede başıma gelmişti ama tabi belkide hamileyim yarın bi test daha yapıcam orda belli olur
İnşallah canım yaUmudunu kesme insllah hamilesindir
Normal idrar da çıkar mi acaba ki canımKan testi yptrsan cikarabilir
yaptim. o kaybolan cizgiden sonra 2 test yaptim negatif ustune bir de kan testi yaptirdim o da negatif cts adet gunum. bekliyorum bakalim. hayirlisi 3limizden gelwni yaptik gerisi takdiri ilahiBenim de. Hayırlısı olur inşaALLAH. Sen neden test yapmıyorsun?
Eczanadeki testlere belli olmaz ama kanda kesin cikarNormal idrar da çıkar mi acaba ki canım
Big gelisme var miİnşallah canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?