gogsumde 4 5 gündür bir hassasiyet var halkalar hafif büyümüş goguslerim agir ve buyumus vaziyettelwr bir de damarlar ozellikle bir onceki hamileligimde dogundan sonra cok sut olan gogsumde inanilmaz belirgin.diğerinde goze carpan bi durum yok bat a son 6 gun. sizce pozitif mi
Ben de son hafta full uyuyordum,göğüslerim hassastı, son 2 gün adet ağrısı gibi ağrı başladı.adetime 1 gün kala test yaptım 2 saniyede çizgi koyu sekilde çıkıverdi. Inşallah hamilesindir canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Daha 5 haftalıkmısız canımYaaaainşaALLAH canım ALLAH bağışlasın. Kaç aylıksın şimdi?
Daha 5 haftalıkmısız canım5 gün önce falan öğrendim
yaptırıcam ama 6 gun var erken diye düşündüm kanda cikar sanirim.her iki hamilelik belirtileri birbirinden farkli tek ortak nokta uyku uyku uyku..Valla bana göre sen daha tecrübelisin bu konuda. Ben yeni evliyim çocuğum yok henüz. Ama göğüslerde şişkinlik ve damarlar hamilelik belirtisi diye biliyorum ben. Neden kan testi yaptırmıyprsun ki?
Kızlar adetime göre 5 haftalık hamileyim ama doktor 3 haftalık dedi ayın 20 sinde hamile kalmışım ne zaman kalp atışlarını duyarım biliyo musunuz
5 Eylül'de kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 949.49 çıktı doktor adetine göre 5 haftalık ama ayın 20 sinde hamile kalmışsın dedi ben adetime 5 gün vardı 5 tl lik testlerden yaptım pozitif çıktı adetime 2 gün vardı tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim Buda 2 gün kala testimin resmî
Canım benim de adetime 1 gün kala kopkoyu çıktı, adet günümde değerim 3953 tü.2 gün sonra doktora gittim 5 haftalık dedi.yani adet gününe göre 5 haftalık. Keseyi gördü hemen karından.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalim dedi. Inşallah hayırlısıyla kucagimiza alırız5 Eylül'de kan verdim 203.72 çıktı 48 saat sonra tekrar kan verdim 949.49 çıktı doktor adetine göre 5 haftalık ama ayın 20 sinde hamile kalmışsın dedi ben adetime 5 gün vardı 5 tl lik testlerden yaptım pozitif çıktı adetime 2 gün vardı tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim Buda 2 gün kala testimin resmî
Adet tarihine göre hesapla canım.bi önceki adetinin ilk gününden itibaren say canım.o şekilde hesapliyorsunYani benimde mi 5 haftalık oluyor doktor 3 haftalık demişti çok kafam karışık ya bana yardımcı olur musun
Cnm benimd3 4 gunum var sadece belim agriyor atesim hep 37 cikio..bide gogus ucum cok sizlio deyemiyorum ..sende neler varKızlar belirtileri yazar mısınız benim de adete 4gun var..
Benimde dört gün var iki gündür göğüs uçlarında hassasiyet var ve sanki koyulasti uçları birde kasıklarda ağrı var ama bilemiyorum çatlatma iğnesi oldum ovulasyon gününde belkide ağrı ondandır çok umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorumKızlar belirtileri yazar mısınız benim de adete 4gun var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?