Kızlar belirtileri yazar mısınız benim de adete 4gun var..
Cnm benimd3 4 gunum var sadece belim agriyor atesim hep 37 cikio..bide gogus ucum cok sizlio deyemiyorum ..sende neler var
Benm gogus uclarim kararmisti adet olacakmisim gibi Bel be kasik agrisi cekiyodumSlm canlar. Benim adetime 5gün kaldı. Evde kimseye bişey belli etmemeye çalışıyorum hamişsem sürpriz olsun diye. Kocama dahi. Ama birisiyle konuşmasam deliricem. Belirtilerim şiddetli kasık ve bel ağrısı, kabızlık, göğüslerde dolgunluk, halsiz ve yorgun... Sizin belirtiler? Normalde regl belirtilerim regl olucağım gün başlar. Umarım bu belirtilerim regl belirtileri değildir
Kaç gün kala öğren dinm peki canım??Bende göğüslered uçlarda ve yanlarda evet kararna var ancak ne dolgunluk ne hassasiyet var..bel ve kasık ahirim var adet olacak gibi sancı arada bir giriyo yarın yumurtlamadan sonraki 10.günüm çıkabilir mi acabaBenm gogus uclarim kararmisti adet olacakmisim gibi Bel be kasik agrisi cekiyodum
Benm gogus uclarim kararmisti adet olacakmisim gibi Bel be kasik agrisi cekiyodum
kizlar benm de goguslerim buyudu halkalar buyudu damarlar belirginlesti ama sonuc negatif
Kızlar benim adetime yaklaşık 4 gün falan var fakat karnımda inanılmaz bi şişlik var özellikle sağ tarafı çok şiş hissediyorum. Bazen gece uzandığımda sanki sağ kasığımın üzerinde elime bir şeyler geliyor, bu yaklaşık 3 gündür sağ bacağıma da vurmaya başladı bacağımda uyuşmalar oluyor. Böyle belirtileri olan var mı? Bunlar hamilelik olabilir mi?
Kızlar benim adetime yaklaşık 4 gün falan var fakat karnımda inanılmaz bi şişlik var özellikle sağ tarafı çok şiş hissediyorum. Bazen gece uzandığımda sanki sağ kasığımın üzerinde elime bir şeyler geliyor, bu yaklaşık 3 gündür sağ bacağıma da vurmaya başladı bacağımda uyuşmalar oluyor. Böyle belirtileri olan var mı? Bunlar hamilelik olabilir mi?
Benim reglden 10 gun once goguslerim agridi kasik batmasi ve ara ara bel agrim oldu canim ben adetime 3 gun kala idrar testinde gebe oldugumu ogrendim sende bikac gun bekle test yap istersen. Benim de adet ollcagim gun baslar belirtilerim.
Benim reglden 10 gun once goguslerim agridi kasik batmasi ve ara ara bel agrim oldu canim ben adetime 3 gun kala idrar testinde gebe oldugumu ogrendim sende bikac gun bekle test yap istersen. Benim de adet ollcagim gun baslar belirtilerim.
Insallah seninledir bebegin canm allah kalbine gore versinYaa senin adına çok sevindim canım hemde bebeğin mayıs bebei olcak inşaALLAH boğa olucak benim gibi. Benim de tek arzum bu. O yüzden bu ay hamile olmak istiyorum bende inşaALLAH hissediyorum öğrenicem yakındır :)
Bugün göğüslerim çok ağrıyor hiö böyle olmamıştı halkalar da çok büyüdü. Kasık ağrılarım da adet ağrısı gibi değil. Sabırsızlanıyorum
Ikinci cizgiyi gordum baska bi test daha yap istersenTest bozuk olabilirmi
Yanım da başka test yok pozitif olacağını sanmıyorum çünkü 2 senedir uğraşıyorum olmuyor zaten testte ki çizgi zamanla silikleşiyor sanırım test bozukIkinci cizgiyi gordum baska bi test daha yap istersen
4 gun varNekadar var adetine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?