Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri

Kızlar belirtileri yazar mısınız benim de adete 4gun var..

Canım benim de 3-4 günüm var. 1haftadır hiç geçmeyen kasık ve bel ağrılarım ara ara batmalar oluyor kasıkta, hep şiş zaten. Göğüslerim patlayacak kadar dolgunlaştı, uçlarında koyuluk yok ama damarlar çok belirgin. Arada sızlıyor haraket ettiğim zaman yanlarda ağrı oluyor. Yorgunluk. İş yapamaz haldeyim bacaklarım ağrıyor çok ayakta durunca. Bde şu lanet olasıca kabızlık. Çok sabırsızlanıyorum

Cnm benimd3 4 gunum var sadece belim agriyor atesim hep 37 cikio..bide gogus ucum cok sizlio deyemiyorum ..sende neler var

Ben atelimi daha bugün ölçmeğe başladım bugün 36,7 çıktı koltukaltı. Bakalım yarın kaç olucak. Artması mı lazım? Eğer sabit kalırsa?

Cnm bende tam bilmiyorum ama gecn ay adetime bi kac gun kala dusmye baslamisti ama bu ay halen sabit gidiyor bakalim ne olcak

Benm gogus uclarim kararmisti adet olacakmisim gibi Bel be kasik agrisi cekiyodum

Benm gogus uclarim kararmisti adet olacakmisim gibi Bel be kasik agrisi cekiyodum
Kaç gün kala öğren dinm peki canım??Bende göğüslered uçlarda ve yanlarda evet kararna var ancak ne dolgunluk ne hassasiyet var..bel ve kasık ahirim var adet olacak gibi sancı arada bir giriyo yarın yumurtlamadan sonraki 10.günüm çıkabilir mi acaba

kizlar benm de goguslerim buyudu halkalar buyudu damarlar belirginlesti ama sonuc negatif

Kızlar benim adetime yaklaşık 4 gün falan var fakat karnımda inanılmaz bi şişlik var özellikle sağ tarafı çok şiş hissediyorum. Bazen gece uzandığımda sanki sağ kasığımın üzerinde elime bir şeyler geliyor, bu yaklaşık 3 gündür sağ bacağıma da vurmaya başladı bacağımda uyuşmalar oluyor. Böyle belirtileri olan var mı? Bunlar hamilelik olabilir mi?

Bende genelde ağrılar batmalar hep sol tarafta ve kasığım şiş ama ele gelecek bi şişlik diil. Ara sıra bacağıma vuruyor benim de. Ayrıca benim de 3-4günüm var

Benim reglden 10 gun once goguslerim agridi kasik batmasi ve ara ara bel agrim oldu canim ben adetime 3 gun kala idrar testinde gebe oldugumu ogrendim sende bikac gun bekle test yap istersen. Benim de adet ollcagim gun baslar belirtilerim.

Bende genelde ağrılar batmalar hep sol tarafta ve kasığım şiş ama ele gelecek bi şişlik diil. Ara sıra bacağıma vuruyor benim de. Ayrıca benim de 3-4günüm var

Benim reglden 10 gun once goguslerim agridi kasik batmasi ve ara ara bel agrim oldu canim ben adetime 3 gun kala idrar testinde gebe oldugumu ogrendim sende bikac gun bekle test yap istersen. Benim de adet ollcagim gun baslar belirtilerim.

Yaa senin adına çok sevindim canım hemde bebeğin mayıs bebei olcak inşaALLAH

Yaa senin adına çok sevindim canım hemde bebeğin mayıs bebei olcak inşaALLAH boğa olucak benim gibi. Benim de tek arzum bu. O yüzden bu ay hamile olmak istiyorum bende inşaALLAH hissediyorum öğrenicem yakındır :)
Bugün göğüslerim çok ağrıyor hiö böyle olmamıştı halkalar da çok büyüdü. Kasık ağrılarım da adet ağrısı gibi değil. Sabırsızlanıyorum

Insallah seninledir bebegin canm allah kalbine gore versin

Bende ağrı batma şeklinde değil de karnımın üzerinde yük varmış gibi basınç yapıyor. Sağ bacağımda da uyuşma var hep, kist gibi bir şey olabilir mi diye şüphelendim. Zaten hamilelik istemiyorum şuan ama öyle bir şey olabilir mi diye de düşündüm.

Test bozuk olabilirmi

Eklentiler

• 20170912_164345-1.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 1.966
Ikinci cizgiyi gordum baska bi test daha yap istersen
Yanım da başka test yok pozitif olacağını sanmıyorum çünkü 2 senedir uğraşıyorum olmuyor zaten testte ki çizgi zamanla silikleşiyor sanırım test bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…