17,65 canım sonuç. Düşük geldi bana biraz ama bakalım artacak mıSonucu yaz mutlaka canım. Bugün çıkacak dimi
Pretictor canım, çok teşekkür ederim ben daha sevinemedim yükselişi görmemiz gerekiyor çünküÇok sevindim canım hayırlı olsun. Erken gebelik testinin markası neydi canım
Çok yeni yükselir daha. Kaç paraya aldın canımPretictor canım, çok teşekkür ederim ben daha sevinemedim yükselişi görmemiz gerekiyor çünkü
Trendyol’dan aldım canım 3 tanesi 127 gibi bir fiyattı. Evimin yakınındaki bir eczanede de 70 tl’ydi bir tanesi. Avm’lerdeki eczanelerde daha pahalıya satıyorlar 120 tl gibi bir fiyataÇok yeni yükselir daha. Kaç paraya aldın canım
Canım merhaba öncelikle bebişin hayırlı olsun benimde günlerdir geçmeyen göğüs hassasiyetim var ve iki gün baya kasık kasılması yaşadım takvimim şu şekilde acaba olma ihtimali nedir 2.5 senedir bebek istiyoruzPretictor canım, çok teşekkür ederim ben daha sevinemedim yükselişi görmemiz gerekiyor çünkü
Canım regl bitiminden sonra aslında 2 günde bir ilişkiye girmeyi öneriyor doktorlar. Bir de çatlama ve yumurtlama günü üst üste girin diyorlar. Hatta bu şart bile değil. 2 günde bir yapın tutar diyorlar. Sen çatlama ve yumurtlamayı değerlendirmişsin bu güzel. Ben iki günde bir yapmıştım bu şekilde tuttu. 9 Ocak’ta belli olmaya başlar senin durumun.Canım merhaba öncelikle bebişin hayırlı olsun benimde günlerdir geçmeyen göğüs hassasiyetim var ve iki gün baya kasık kasılması yaşadım takvimim şu şekilde acaba olma ihtimali nedir 2.5 senedir bebek istiyoruz
İnşallah canım göğüs hassasiyetim geçmeyince acaba erken mi oldu dedim hala daha devam ediyorCanım regl bitiminden sonra aslında 2 günde bir ilişkiye girmeyi öneriyor doktorlar. Bir de çatlama ve yumurtlama günü üst üste girin diyorlar. Hatta bu şart bile değil. 2 günde bir yapın tutar diyorlar. Sen çatlama ve yumurtlamayı değerlendirmişsin bu güzel. Ben iki günde bir yapmıştım bu şekilde tuttu. 9 Ocak’ta belli olmaya başlar senin durumun.Umarım istediğin gibi olur.
Canım 16 Ocak’sa eğer yarın erken gebelik testi yaparsan çıkma ihtimali yüksek. Predictor kullanabilirsin ben onunla öğrendim çok silik çıkmıştı19 Aralık regl başlangıcım.28-29 gün aralıklarıyla regl oluyorum.
1 - 5 Ocak yumurtlama dönemi diye gösteren bir programla regl bitişinden başlayıp gün aşırı ilişki yaşayıp o dönemleri değerlendirdik.
Ocak 6-7 sinden itibaren regl sancısı çekiyorum ve yumurtlama döneminde de böyle sancılar yaşadığım için acaba geç mi yumurtlama oldu diye o günleri de sürekli değerlendirdik ve sonuç sürekli regl sancısı hafif mide bulantısı gibi ama böyle cok hafif sürekli yorgunluk uyku hali bel ağrıları vs yaşıyorum ve sanki hamileyim gibi hissediyorum. Bu ay ki regl günüm 16 Ocak olarak gösteriyor beklemekten cok yıprandım test yapmaya da cesaretim yok. Sürekli buralarda ki yazıları okurken uyuya kalıyorum artık kafayı sıyırıcam derken güncel olan bu topigi buldum belki az da olsa içim rahatlar diye yazmak istedim
Ya cok korkuyorum negatif çıkarsa diye. Göğüslerimde de 5-6 gündür dolgunluk dokununca ağrı oluyoCanım 16 Ocak’sa eğer yarın erken gebelik testi yaparsan çıkma ihtimali yüksek. Predictor kullanabilirsin ben onunla öğrendim çok silik çıkmıştı
Çıkma ihtimali düşük 10 gün sonra çıkacağı yazıyor hep,hatta kullandığım uygulamada da öyle yazıyorKızlar selam bende pcos var ve bizde 9 aydır bebek istiyoruz yumurtlama günlerim hep geç oluyordu bu ay bazı takviyeler kullandım ve 13.gun yumurtlama gördüm zaten regl bitimi gün aşırı ilişkiye girdik bugün yumurtalamanın üstünden 6 gün geçti sizce ne zaman test yapmalıyım tahmini regl tarihimi bilmiyorum çünkü
Teşekkürler bugün 8.gun aniden gelen sol kasıkta ağrım oldu batma şeklinde gibi 1 dk sürdü gecti bir süre sonra ilişki oldu ilişki sırasında da oldu ve iki gündür beyaz akintim var bel ağrım da var ama 3-4 gündür gribal enfeksiyon geçiriyorum yani bel ağrısı o yüzden olabilir ama kasık sancısı çok garip geldi ilk defa yaşıyorumÇıkma ihtimali düşük 10 gün sonra çıkacağı yazıyor hep,hatta kullandığım uygulamada da öyle yazıyor
Benim bugün itibariyle reglime 5 gün var. Yumurtlamayi pik gördüğüm günden bu yana 10 gün geçti. Sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Ya da sabah kan versem belli olur mu?Canım 16 Ocak’sa eğer yarın erken gebelik testi yaparsan çıkma ihtimali yüksek. Predictor kullanabilirsin ben onunla öğrendim çok silik çıkmıştı
Canım benim, o kadar sevindim kiCanım regl bitiminden sonra aslında 2 günde bir ilişkiye girmeyi öneriyor doktorlar. Bir de çatlama ve yumurtlama günü üst üste girin diyorlar. Hatta bu şart bile değil. 2 günde bir yapın tutar diyorlar. Sen çatlama ve yumurtlamayı değerlendirmişsin bu güzel. Ben iki günde bir yapmıştım bu şekilde tuttu. 9 Ocak’ta belli olmaya başlar senin durumun.Umarım istediğin gibi olur.
Yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım ki kanda beta değern yükselsin, ama herkes daha net sonuç almak için regl nin 1 hafta geçmesini bekleyin diyor. Onu da hesap edersek 19-20 gün sonra test ver pamuğumKızlar selam bende pcos var ve bizde 9 aydır bebek istiyoruz yumurtlama günlerim hep geç oluyordu bu ay bazı takviyeler kullandım ve 13.gun yumurtlama gördüm zaten regl bitimi gün aşırı ilişkiye girdik bugün yumurtalamanın üstünden 6 gün geçti sizce ne zaman test yapmalıyım tahmini regl tarihimi bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?