Canım markası ne testin ve ne zaman kan vereceksinUgurlukiss L A L lunamovas Leviosaa Kızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Canım ben pretictor erken gebelik testini yaptım. Kanı da yarın vermeyi düşünüyorumCanım markası ne testin ve ne zaman kan vereceksin
Yaaaa tebrik ederim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahUgurlukiss L A L lunamovas Leviosaa Kızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Canım sen verdin mi peki kan çıktı mıııYaaaa tebrik ederim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahyarın hemen kan vermelisin bende bu testle yaptım bundan daha silik çıktı bekliyorum günümü 29 günler 33 gün değişiyor reglim 29. Güne göre reglim bugündü 33e göre 4 gün aynı gidiyoruz sizinle
Vermedim daha canım benimki çok belirsizdi çünkü reglimi bekliyorum şu 4 gün geçsin de öyle vermeyi düşünüyorumCanım sen verdin mi peki kan çıktı mııı
İnşallah sen de en güzel haberleri alırsın canım benimVermedim daha canım benimki çok belirsizdi çünkü reglimi bekliyorum şu 4 gün geçsin de öyle vermeyi düşünüyorumdua eder misin benim içimde
Amiiinnn inşallahhhİnşallah sen de en güzel haberleri alırsın canım benim
ben pazar günü kan testi verdim canım sonuç negatifti. Bugün 2 kere kendim test yaptım işte çok çok silik çizgi çıktı. 2 günde bile değişiyor her şey gerçekten. Aklımız kalacağına yapalım boşverAmiiinnn inşallahhhyarın test yapıcam bende gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla yapmıcam dedim ama yine dayanamadım
Zengin ettik heryeriP
ben pazar günü kan testi verdim canım sonuç negatifti. Bugün 2 kere kendim test yaptım işte çok çok silik çizgi çıktı. 2 günde bile değişiyor her şey gerçekten. Aklımız kalacağına yapalım boşver
Yaaaaa çok sevindimUgurlukiss L A L lunamovas Leviosaa Kızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var
Canım verdim sonucu bekliyorumCanım verdin mi kan
Canım yumurtlama takibi yapmış mıydın?Kızlar benim de 2 gündür adetim gecikti ama test yaptım negatif acaba geç döllenme mi
Yok yapmamıştım hata sipariş verdim geldi bir dahaki aya kullanırim diye düşünmüştüm ama bu ay adetime yakın yani bir hafta öncesinde şefaf akıntım oluyordu kasıklarım ağrıyorduCanım yumurtlama takibi yapmış mıydın?
Sonucu yaz mutlaka canım. Bugün çıkacak dimiCanım verdim sonucu bekliyorum
O zaman beklemeden anlayamazsın gibi geç döllenme olup olmadığını maalesefYok yapmamıştım hata sipariş verdim geldi bir dahaki aya kullanırim diye düşünmüştüm ama bu ay adetime yakın yani bir hafta öncesinde şefaf akıntım oluyordu kasıklarım ağrıyordu
Anladım beklemekten başka çare yok dediğiniz gibi geç döllenme kaç gün sonra teste çıkarO zaman beklemeden anlayamazsın gibi geç döllenme olup olmadığını maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?