Regle 5 gün kala belirtiler

Ugurlukiss L A L lunamovas Leviosaa Kızlar galiba hamileyim. Bugün gözlerim karardı başım döndü çok halsizdim işte. Eve gelince erken gebelik testi yaptım ve sonuç: normalde daha net fotoğraftakinden ve reglime 4 gün var

Eklentiler

• B2AA4F09-B8FE-49B1-B16A-A938282101D3.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 543
Yaaaa tebrik ederim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın hemen kan vermelisin bende bu testle yaptım bundan daha silik çıktı bekliyorum günümü 29 günler 33 gün değişiyor reglim 29. Güne göre reglim bugündü 33e göre 4 gün aynı gidiyoruz sizinle

Canım sen verdin mi peki kan çıktı mııı

P
Amiiinnn inşallahhh yarın test yapıcam bende gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla yapmıcam dedim ama yine dayanamadım
ben pazar günü kan testi verdim canım sonuç negatifti. Bugün 2 kere kendim test yaptım işte çok çok silik çizgi çıktı. 2 günde bile değişiyor her şey gerçekten. Aklımız kalacağına yapalım boşver

Zengin ettik heryeri sıra psikologa yatırmakta

Kızlar benim de 2 gündür adetim gecikti ama test yaptım negatif acaba geç döllenme mi

Yok yapmamıştım hata sipariş verdim geldi bir dahaki aya kullanırim diye düşünmüştüm ama bu ay adetime yakın yani bir hafta öncesinde şefaf akıntım oluyordu kasıklarım ağrıyordu
O zaman beklemeden anlayamazsın gibi geç döllenme olup olmadığını maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…