Regle 5 gün kala belirtiler

Yumurtlaman ne zamandi biliyormusjn canım
Yumurtlamam 15 aralıktı, 13 aralıkta birlikteliğimiz oldu. Sonra ayın 19 unda resmen bedenimi tanıyamadım, göğüslerim şipşip ağrılı, karnım taş gibi, her yerim şiş. Son 2 gündür de kasıklarımda saniyelik batmalar, ama işte bulantım baş dönmem ve akıntım yok ya, umudum kırılıyor

Canım ben bulantının başlaması için hamileliğin ilerlemiş olması gerekiyor diye biliyorum öyle öğrenmeden önce kolay kolay herkesin bulanmıyormuş, bulananların sayısı az aslında

Canım ben bulantının başlaması için hamileliğin ilerlemiş olması gerekiyor diye biliyorum öyle öğrenmeden önce kolay kolay herkesin bulanmıyormuş, bulananların sayısı az aslında
Allah büyüktür :) :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah . Anne olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuymmmm

Beni de en çok şüphelendiren şey yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen göğüs sızıları ve kasık batmaları. Bugün çok yoğun yaşayınca hatta kasık ağrısını dedim yerleşme mi oldu acaba

Allah büyüktür :) :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah . Anne olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuymmmm
Umarım olursunnnnn ama olmazsa da bir daha ki aya yumurtlama günlerini daha sık değerlendirmeye çalış benceee. Tek günde bile olabilir tabi ama şansı yükseltmek iyidir canımm

Beni de en çok şüphelendiren şey yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen göğüs sızıları ve kasık batmaları. Bugün çok yoğun yaşayınca hatta kasık ağrısını dedim yerleşme mi oldu acaba
Ayy hadi kız inşallaaah

Umarım olursunnnnn ama olmazsa da bir daha ki aya yumurtlama günlerini daha sık değerlendirmeye çalış benceee. Tek günde bile olabilir tabi ama şansı yükseltmek iyidir canımm
Evet balım aslında her ay full time çalışırdık ama bu ay biraz küsüştük sadece 1 kere denedik o da yumurtlamaya 2 gün kala. Allahın işine belli mi olur :)

Ayyyy kızlar benim de çatlamamdan beri çok şiddetli kasık ağrılarım var ama göğüs hassasiyetim yok. Reglim bir hafta var. Belirti için erken tabi ama inşallah bu ay ben de hamişimdir hep birlikte seviniriz

Merhaba canım. Aynı durumdayım. Adetime 6 gün kala test negatif… çok zor görünen gri bir çizgi gördüm ama bilemiyorum… yumurtlamam 14-18 Aralık arasında olmuş olması lazım.. o sırada şeffaf akıntım gelmişti. BAT 2 Ocak . Yaklaşık 10 gündür kasık sancısı var. Şuan bel ve alt karın ağrısı var adet belirtileri gibi. Sari akıntım var. Bu ay başında mantar tedavisi olmuştum. Ama 2 gündür tekrar başladı sanırım. Yanma ve kaşıntım var

Ayyyy kızlar benim de çatlamamdan beri çok şiddetli kasık ağrılarım var ama göğüs hassasiyetim yok. Reglim bir hafta var. Belirti için erken tabi ama inşallah bu ay ben de hamişimdir hep birlikte seviniriz
Umarım canıım zaten belirtiler herkeste farklılık gösteriyormuşş

Güzel haberler verirsin umarım Benim de bugün 4 gün kaldı, 4-5 gün daha dayanacağız bakalım

Kızlar bu göğüs acısı ve doygunluğu beni en çok şüphelendiren oldu. Normalde Regle 1-2 gün kala acır. Şimdiyse 10 gün önceden başladı ve uçları sızlıyor. Böyle olup da yine de sonradan regl olan var mı acaba?

Ben yaşadım çok umutlanmıştım davul gibi olmuştu kırmızı olmuştu acıdan artık gögüs ucum sonra regl oldum herkes göğüs ağrısı, acısı çekmez inşallah hamilesindir

Ben yaşadım çok umutlanmıştım davul gibi olmuştu kırmızı olmuştu acıdan artık gögüs ucum sonra regl oldum herkes göğüs ağrısı, acısı çekmez inşallah hamilesindir
Canım peki göğüslerib şiştiğinde kasık ağrın ya da başka bir belirtin oldu mu? Umarım boşa şişmemiştir benimki de

Canım peki göğüslerib şiştiğinde kasık ağrın ya da başka bir belirtin oldu mu? Umarım boşa şişmemiştir benimki de
Büyük her şeyi yaşamıştım ama bunlar bende oldu sizce öyle olucak diye birşey yok hormonlarımız farklı umutsuzluğa kapılma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…