• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala belirtiler

Selam Kızlar.
Siteyi aslında her açıdan sessiz sessiz okuyup içten içe cevap alanlardandım ben.
7 aydır evliyim ve sürekli bebek çalışması yumurtlama vs derken robot halini almış cinselliğimizle birlikte her ay moral bozukluğu yaşayıp bu ay kafama takmıycam olursa olur diyenlerdenim😔
Aramıza hoşgeldin :( malesef. Ama olsun hep motivasyon ve hep rahat kafayla her ay olana kadar devam

Teşekkürler bugün 8.gun aniden gelen sol kasıkta ağrım oldu batma şeklinde gibi 1 dk sürdü gecti bir süre sonra ilişki oldu ilişki sırasında da oldu ve iki gündür beyaz akintim var bel ağrım da var ama 3-4 gündür gribal enfeksiyon geçiriyorum yani bel ağrısı o yüzden olabilir ama kasık sancısı çok garip geldi ilk defa yaşıyorum
Bu ay bende de ilk kez kasık ağrısı var

Benim bugün itibariyle reglime 5 gün var. Yumurtlamayi pik gördüğüm günden bu yana 10 gün geçti. Sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Ya da sabah kan versem belli olur mu?
Balım en az 12 gün geçmesi gerekiyor, sen yine de dene bakalım, ama negatif görürsen hemen üzülme

Yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım ki kanda beta değern yükselsin, ama herkes daha net sonuç almak için regl nin 1 hafta geçmesini bekleyin diyor. Onu da hesap edersek 19-20 gün sonra test ver pamuğum
Teşekkürler hayırlısı ile olur inşallah 🙏🏻☺️

Balım en az 12 gün geçmesi gerekiyor, sen yine de dene bakalım, ama negatif görürsen hemen üzülme
Negatif gördüm ve üzüntüden bugün kendime gelemedim. Yumurtlama günüm iki sürdü. İkinci günden sonra çatladı. Yani yumurtlama günümün ilk günü saysam 10 gün oldu. Ama çatlama 9 gün falan oluyor. Reglime 5 gün kaldı. Yarın 4 gün kalmış oluyorr. Sabah erken gebelik testi yapsam mı yine? Ama bebek olsaydı çıkardı ya

Negatif gördüm ve üzüntüden bugün kendime gelemedim. Yumurtlama günüm iki sürdü. İkinci günden sonra çatladı. Yani yumurtlama günümün ilk günü saysam 10 gün oldu. Ama çatlama 9 gün falan oluyor. Reglime 5 gün kaldı. Yarın 4 gün kalmış oluyorr. Sabah erken gebelik testi yapsam mı yine? Ama bebek olsaydı çıkardı ya
Yahu yavru kuşum idrar testinde kesin sonucu görmek için adetin en az 1 hafta geçmesi gerekiyor, resmini atar mısın testinin

Ya ne diye kendini üzüyorsun sanki yaşın kaç, kaç aydır deniyorsun

Yahu yavru kuşum idrar testinde kesin sonucu görmek için adetin en az 1 hafta geçmesi gerekiyor, resmini atar mısın testinin
Erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi bile çıkmadı. Eğer hamile olsaydım çıkardı regle 5 gün kala. Yarın da erken gebelik testi yapacam. Elimde bir tane kaldı. 4 gün kala erken gebelik testinde çıkar mı? Ayrıca yumurtla gününden itibaren mi sayıyoruz yoksa çatlama gününden itibaren mi? Benim pik iki gün sürdü çünkü. Çatlamadan itibaren yarin 9. Günüm olmuş oluyor. Yumurtlamadan itibaren sayinca 11. Gün oluyor yarın.

Erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi bile çıkmadı. Eğer hamile olsaydım çıkardı regle 5 gün kala. Yarın da erken gebelik testi yapacam. Elimde bir tane kaldı. 4 gün kala erken gebelik testinde çıkar mı? Ayrıca yumurtla gününden itibaren mi sayıyoruz yoksa çatlama gününden itibaren mi? Benim pik iki gün sürdü çünkü. Çatlamadan itibaren yarin 9. Günüm olmuş oluyor. Yumurtlamadan itibaren sayinca 11. Gün oluyor yarın.
Erken gebelik testlerinin yüzde 75 i yanlış sonuç veriyor, bak seni anlıyorum dayanamıyorsun ama neden erkenden görüp üzülmeye çalışıyosun. Diyelim ki silik de olsa bir çizgi çıktı, bu sefer de neden silik acaba dış mı kimyasal mı. Sabret de bakalım beta değerin inşallah 1000 lerin üzerinde olsun

Kızlar bişey sorucam bizde 6 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon testi ile denedim genel olarak 2 3 günde bir ilişki yaşadık ama testlerde iki koyu çizgi çıkınca net onu da değerlendirdik ve 4 5 gündür bembeyaz bir akıntım var ve hiç bu kadar çok akıntım gelmemişti. Şimdi adetime 2 gün var kasıklarım bu 3 4 gündür ara ara küçük küçük batıyor iki gün önce adet olucakmışım gibi bi ağrı vardı karnımda şimdi geçti yok sadece o gün öyle oldu hatta erken adet olucam sandım ama geçti o ağrı küçük ara ara batmalar var şuan yarın sabah bi test yapsam mı bilemedim göğüslerim şiş ama adet olcağım zaman acırdı benim şimdi sadece şiş acı yok napsam sizce beklemek çok zor geliyor artık

Erken gebelik testlerinin yüzde 75 i yanlış sonuç veriyor, bak seni anlıyorum dayanamıyorsun ama neden erkenden görüp üzülmeye çalışıyosun. Diyelim ki silik de olsa bir çizgi çıktı, bu sefer de neden silik acaba dış mı kimyasal mı. Sabret de bakalım beta değerin inşallah 1000 lerin üzerinde olsun
Sabah uyandim elime testi aldım ama dedim regliye kadar beklemem lazım. Zaten umudumu kestim. Varsa çok mutlu olurum. Yoksa da zaten kendimi hazırladım.

Kızlar merhaba. Yumurtlama pik 17 Aralık, Bat 31 Aralık. Yumurtlama günlerini değerlendirdik.
Ovulasyondan beri kasık ağrım ara ara devam ediyor.
Ama bugün Reglime tam 5 gün varken kasık ağrım biraz yoğunlaştı. Böyle iğne batıyor gibi girip çıkıyor acı 5-6 saniye sürüyor. Ahh falan dedim hatta .
Yine 5 gündür yani Reglime 10 gün kaladan beri inanılmaz bir göğüs sancım var. Yani hiç reglime 10 gün kala olmazdı böyle uçları hassas yürürken bile acıyor. Bugün azıcık hafiflemiş gibi sancı ama hala şiş şiş. Bir de 1-2 gün önce hafif açık sarı akıntım oldu.
Bu arada dün reglime 6 gün varken dayanamayıp test yaptım negatif. Çok erken biliyorum ama böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Canım 7 gün varken kanda bile çıkmadı benim 3 gün kala çok ufak bir değerle öğrendim. Yumurtlama tarihimi de net biliyordum. Geç döllenme olmadı yani. O yüzden çıkmayabilir şu an.

Kızlar merhaba,
Benim 2-3 ay önce yumurta kistim vardı regli ile temizlendi ve o süreçten sonra doktor duphaston adlı bir ilaç verdi ve geçen ay doktor ilacı bırakmamı söyledi,bıraktım. Bu ay ise adetim 7 gün gecikti test yapmaya korkuyorum negatif görmemek için. Bu gecikme esnasında özellikle eşimle ilişki yaşadığımız an kasıklarımda şiddetli ağrı,acı hissediyorum. Hamilelik olabilir mi sizce fikir verir misiniz?

Kızlar merhaba,
Benim 2-3 ay önce yumurta kistim vardı regli ile temizlendi ve o süreçten sonra doktor duphaston adlı bir ilaç verdi ve geçen ay doktor ilacı bırakmamı söyledi,bıraktım. Bu ay ise adetim 7 gün gecikti test yapmaya korkuyorum negatif görmemek için. Bu gecikme esnasında özellikle eşimle ilişki yaşadığımız an kasıklarımda şiddetli ağrı,acı hissediyorum. Hamilelik olabilir mi sizce fikir verir misiniz?
Neden olmasın? 7 gün geçmiş, en azından test yapmalısın, yoksa kan testine yaptırabilirsiniz, daha garanti olur ?

Bende de 10. Gün yumurtam 19 mm çıktı.
17. Gün kahverengi akintim geldi. Doktorum yumurtlama akıntısı olabilir dedi. Bu gün 23. Günüm , 28 günde 1 regli oluyorum, bat 2 şubat .
Kasık ve bel ağrısını fazla yaşıyorum ama goguslerimde hiç bir belirti yok.
Sizce teste çıkar mı? Hangi testleri önerirsiniz?

Canım ben bulantının başlaması için hamileliğin ilerlemiş olması gerekiyor diye biliyorum öyle öğrenmeden önce kolay kolay herkesin bulanmıyormuş, bulananların sayısı az aslında
Benim bir kaç gündür midem bulanıyor kokuya hassasiyet arttı adetime 10 gün kala göğüslerim hassaslaşmaya başladı sonra bayağı şişmeye başladı uçlarında küçük sivilce tarzından birşeyler çıktı kasıklarımda ufaktan ağrılar okuyor aşırı gaz sorunu yaşıyorum tabi havalardan kaynaklı üşüttüğümüde düşünüyordum ama bugün adet tarihime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hemen sonra gitgide belirginleşti inşallah kimyasal vs. Değildir hayırlısıyla hamile kalmıştırım. 1 yıldır deniyoruz olmuyordu bakalım bir kaç gün içerisinde netleşecek

Back