Regle 3 gün kala kaset test sonucu lütfen bakar mısınız ? Ovitrelle 13. Gün

Hiç üzülme canım çok şükür ki sağlıklı bir evladın da varmış geçen ay hazırlık olmuş gibi düşün bu ay inşallah hamilesindir
Hayırlısyla inşallah tüplerim tıkalı olduğunda zannımca 4 tane düşüğüm olmuş tutunamamış. 15 günlükken felan bunları da duyunca çok üzüldüm yıprandım 😞

Hayırlısyla inşallah tüplerim tıkalı olduğunda zannımca 4 tane düşüğüm olmuş tutunamamış. 15 günlükken felan bunları da duyunca çok üzüldüm yıprandım 😞
Ben de 5 yıllık evliyim 4 yıldır deneriz tedaviyle falan en son oldu ama dış gebelik oldu hayal kırıklığımı anlatamam evet çok zor Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Ben de 5 yıllık evliyim 4 yıldır deneriz tedaviyle falan en son oldu ama dış gebelik oldu hayal kırıklığımı anlatamam evet çok zor Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Amin inşallah. Sizde metanetli olun inşallah Herşey gönlünüzce olur❣️

Dayanamadım az önce test yaptım negatif görünüyor

Eklentiler

• IMG_0457.jpeg
    IMG_0457.jpeg
    172,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0453.jpeg
    IMG_0453.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 26
Yarın yapsam belli olur mu. Yine negatif göreceğim galiba. Sanki hayalet çizgi var gibi sizce
Bana kalırsa biraz daha bekle erken şuan beta yükşelişi ilk kandan başlıyor sonra idrara düşüyor en azından adete 2 3 gün kala yap. Hayalet çizgiyi ben göremedim canım

X