Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif çizgi var gibi biraz daha bekle sonra tekrarla canım ben de bekliyorum günümün gelmesini zor duruyorum İnanKızlar reglime 3 gün var. Klomen+ ovitrelle tedavisi gördüm. Bugün iğneden sonra ki 13. Günüm. Kaset testi yorumlayabilir misiniz sanki hayali bir çizgi var yada ben mi öyle görüyorum bilemedim
Sizin ne zaman gününüz?Hafif çizgi var gibi biraz daha bekle sonra tekrarla canım ben de bekliyorum günümün gelmesini zor duruyorum İnan
Adetime 5 gün kaldı ama bugün lekelenme oldu adete ya adete çevirecek yada yerleşme kanaması bekliyorum ben deSizin ne zaman gününüz?
İnşallah gönlünce olur hayırlı iseAdetime 5 gün kaldı ama bugün lekelenme oldu adete ya adete çevirecek yada yerleşme kanaması bekliyorum ben de
Hepimizin gönlündeki sağlıkla olsun inşallahİnşallah gönlünce olur hayırlı ise
merhabalar sonucunuz ne çıktıKızlar reglime 3 gün var. Klomen+ ovitrelle tedavisi gördüm. Bugün iğneden sonra ki 13. Günüm. Kaset testi yorumlayabilir misiniz sanki hayali bir çizgi var yada ben mi öyle görüyorum bilemedim
Merhaba bende bu ay femara+ovitrella yaptım bugün 13. Günüm erken gebelik testi yapsam net sonuç alabilir miyim sizce. Paylaştığım fotoda 11. Gün yaptım gebelik testini yani pazartesi ilk test silik çıktı sonra ikinci testi yaptım oda bozuktu çıkardım baktımAdetime 5 gün kaldı ama bugün lekelenme oldu adete ya adete çevirecek yada yerleşme kanaması bekliyorum ben de
11. Günde ovitrellenin etkisi sürüyordur canım adet gününe ne kadar var acabaMerhaba bende bu ay femara+ovitrella yaptım bugün 13. Günüm erken gebelik testi yapsam net sonuç alabilir miyim sizce. Paylaştığım fotoda 11. Gün yaptım gebelik testini yani pazartesi günü ikinci testi yaptım oda bozuktu aslında kağıdı kaymıştı ben düzelttim
7 gün felan var. Ama etkisi olsaydı daha koyu çıkmazdıydı sizce11. Günde ovitrellenin etkisi sürüyordur canım adet gününe ne kadar var acaba
Etkisi 12 gün civarı geçiyor canım büyük ihtimal geçmek üzere olduğu için silik çıktı. Beklemesi zor biliyorum ama biraz daha bekle derim ben7 gün felan var. Ama etkisi olsaydı daha koyu çıkmazdıydı sizce
Yarın 14. Gün oluyor. Sabah ilk idrar ile test yapsam olur mu acaba.Etkisi 12 gün civarı geçiyor canım büyük ihtimal geçmek üzere olduğu için silik çıktı. Beklemesi zor biliyorum ama biraz daha bekle derim ben
Canım iğne etkisi geçmiş artık kendi hcg devreye girerse 15. Gün veya 16. Gün bile pozitife dönebilirKızlar reglime 3 gün var. Klomen+ ovitrelle tedavisi gördüm. Bugün iğneden sonra ki 13. Günüm. Kaset testi yorumlayabilir misiniz sanki hayali bir çizgi var yada ben mi öyle görüyorum bilemedim
Olur bence canım negatif olursa BİLe hemen üzülme yine tekrarlaYarın 14. Gün oluyor. Sabah ilk idrar ile test yapsam olur mu acaba.
Sabah yapayım o zaman. Üzülmem elde değil. Femarayı bu ay ikinci kullanmam geçen ay sadece çatlatma iğnesi yapmadım bu ay yaptım vücudum kaldırmıyor ilaçları biraz zayıfım tedavi de olmayacağım. Hiçbir sağlık sorunum yok ama olmuyor aklım almıyor anlamıyorumOlur bence canım negatif olursa BİLe hemen üzülme yine tekrarla
Canım İnan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme bu sefer olmuştur inşallah. Rahim filmi falan çekinmişmiydinizSabah yapayım o zaman. Üzülmem elde değil. Femarayı bu ay ikinci kullanmam geçen ay sadece çatlatma iğnesi yapmadım bu ay yaptım vücudum kaldırmıyor ilaçları biraz zayıfım tedavi de olmayacağım. Hiçbir sağlık sorunum yok ama olmuyor aklım almıyor anlamıyorum
Evet hsg çektik. Böyle oldu oda 6 ay denedik eşimle ikinci çocuğa bir kızım var 5 yaşında sonra konstrüksiyon gittim doktor hsg çekelim dedi hsg çekildim iki tüpüm tıkalı doktor ameliyatla açacağını söyle daha iyi müdahale ederim dedi ameliyat oldum tüplerim açıldı mayıs ayında ameliyat oldum Haziran ayında denedik olmadı gebelik temmuzda sadece femara kullandım olmadı gebelik bu da işte femara ve ovitrella iğnesi oldum 9 Ağustos da akşam 6 da ipne yaptımCanım İnan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme bu sefer olmuştur inşallah. Rahim filmi falan çekinmişmiydiniz
Hiç üzülme canım çok şükür ki sağlıklı bir evladın da varmış geçen ay hazırlık olmuş gibi düşün bu ay inşallah hamilesindirEvet hsg çektik. Böyle oldu oda 6 ay denedik eşimle ikinci çocuğa bir kızım var 5 yaşında sonra konstrüksiyon gittim doktor hsg çekelim dedi hsg çekildim iki tüpüm tıkalı doktor ameliyatla açacağını söyle daha iyi müdahale ederim dedi ameliyat oldum tüplerim açıldı mayıs ayında ameliyat oldum Haziran ayında denedik olmadı gebelik temmuzda sadece femara kullandım olmadı gebelik bu da işte femara ve ovitrella iğnesi oldum 9 Ağustos da akşam 6 da ipne yaptım