- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Keşke yumurtlama testi kullansanız kafanız rahat ederdiArkadaşlar 4 aydan beri korunmuyoruz.
Bu süreçte adet döngümde değişti, ya normalinden kısa sürdü, ya erken oldu.
Bat 26 sında şimdiden regl olacakmışım gibi belirtiler var. Gerginim, her an olacak gibi alt kasıklarım.
Sizce ne olabilir?
Yumurtlama süreci olmalı diye düşünsemde, fikrinize danışmak istedim.
Bu kadar erken başlaması garip regl belirtilerinin.Keşke yumurtlama testi kullansanız kafanız rahat ederdi
Önemli olan yumurtlama günün belki erken yumurtlamışsınız ve gebe kalmışsınızdır o yüzden belirtiler bu kdar erkendir yada o belirtiler yumurtlama belirtisidir iki ihtimal varBu kadar erken başlaması garip regl belirtilerinin.
Her an olacak gibi belirtiler, yumurtlamada böyle olur mu?Önemli olan yumurtlama günün belki erken yumurtlamışsınız ve gebe kalmışsınızdır o yüzden belirtiler bu kdar erkendir yada o belirtiler yumurtlama belirtisidir iki ihtimal var
Evet oluyor bende öyle oluyor mesela klomen kullandm bu ay cok şiddetli oldu hattaHer an olacak gibi belirtiler, yumurtlamada böyle olur mu?
Kasıklarımdan aşağı vuran bi ağrı bacağıma.
Sol Bacağa vuruyor mu ağrı bende pek akıntı olmuyor ondan anlamıyorum.Benimde bat 26sı ve ayni sekilde adet olucak gibii agri cekiyorum buyuk ihtimalle yumurtlama zamanimiz
Benim de ,adete 12-13gun kala kasiklarim bacaklarim agrirdi hep adete yorardim.Evlendikten sonra ogrendim anladim ki yumurtlama agrilariymis.Ilk aydan itibaren hic korunmadik tam dedigin gibi adete 2hft kala 3-4 gunluk bir agri olur gecer, sonra tekrar adet olacagim gun agrim olur.Her an olacak gibi belirtiler, yumurtlamada böyle olur mu?
Kasıklarımdan aşağı vuran bi ağrı bacağıma.
Bacagima cok vurmuyorda kasıklarda batma adet gbi kramplar iste.Sol Bacağa vuruyor mu ağrı bende pek akıntı olmuyor ondan anlamıyorum.
Bencede cok erken reglimize. Benimde 26 sı bat. Yumurtlama belirtisi bizdeki olabilir mi?Bacagima cok vurmuyorda kasıklarda batma adet gbi kramplar iste.
Zaten bu kadar erken hamilelik belirtisi olmasi imkansiz
Ovulasyon testi yaptim bugun pik. Yumurtlama belirtisiymis yaniBencede cok erken reglimize. Benimde 26 sı bat. Yumurtlama belirtisi bizdeki olabilir mi?
Midem bi garip, acıma mı ekşime mi, bunlar ileri hamilelik belirtisi biliyorum, ama durum bende bu.
Benimde tersine erken gelmeye başladı denemeye başlayalı. Döngü şaşıyor galiba.Gebelik istiyorsanız belirtiler psikolojik olabiliyor, benim deneme sürecinde reglim gecikiyordu. Hamile kaldığım ilk ay adet olacakmış gibi karın-kasık ağrım 1 hafta adet süresince sürmüştü vücut her ay alıştığı için ağrılar devam ediyor muhtemelenAdetiniz düzenliyse, yumurtlama gününüzü adet döngünüze göre bulabilirsiniz verdigi gün kesin olmayabilir 2-3 gün içinde oluyor.
Yumurtlama ağrıları demek ki.Benim de ,adete 12-13gun kala kasiklarim bacaklarim agrirdi hep adete yorardim.Evlendikten sonra ogrendim anladim ki yumurtlama agrilariymis.Ilk aydan itibaren hic korunmadik tam dedigin gibi adete 2hft kala 3-4 gunluk bir agri olur gecer, sonra tekrar adet olacagim gun agrim olur.
Dr kontrolünde di mi klomen?Evet oluyor bende öyle oluyor mesela klomen kullandm bu ay cok şiddetli oldu hatta
Evet doktor kontrolünde ben bugün gittim yarın igne yapılacak 4 tane yumurtam oluşmuş dedi ben şokDr kontrolünde di mi klomen?
Bende bal tarçın küründe iken felaket kasık ağrılarım olmuştu.
Ewet gulumYumurtlama ağrıları demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?