• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 15 gün varblutfen okuyup yardımcı olur musunuz

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
44
Arkadaşlar 4 aydan beri korunmuyoruz.
Bu süreçte adet döngümde değişti, ya normalinden kısa sürdü, ya erken oldu.

Bat 26 sında şimdiden regl olacakmışım gibi belirtiler var. Gerginim, her an olacak gibi alt kasıklarım.

Sizce ne olabilir?
Yumurtlama süreci olmalı diye düşünsemde, fikrinize danışmak istedim.

Arkadaşlar 4 aydan beri korunmuyoruz.
Bu süreçte adet döngümde değişti, ya normalinden kısa sürdü, ya erken oldu.

Bat 26 sında şimdiden regl olacakmışım gibi belirtiler var. Gerginim, her an olacak gibi alt kasıklarım.

Sizce ne olabilir?
Yumurtlama süreci olmalı diye düşünsemde, fikrinize danışmak istedim.
Keşke yumurtlama testi kullansanız kafanız rahat ederdi

Bu kadar erken başlaması garip regl belirtilerinin.
Önemli olan yumurtlama günün belki erken yumurtlamışsınız ve gebe kalmışsınızdır o yüzden belirtiler bu kdar erkendir yada o belirtiler yumurtlama belirtisidir iki ihtimal var

Önemli olan yumurtlama günün belki erken yumurtlamışsınız ve gebe kalmışsınızdır o yüzden belirtiler bu kdar erkendir yada o belirtiler yumurtlama belirtisidir iki ihtimal var
Her an olacak gibi belirtiler, yumurtlamada böyle olur mu?
Kasıklarımdan aşağı vuran bi ağrı bacağıma.

Gebelik istiyorsanız belirtiler psikolojik olabiliyor, benim deneme sürecinde reglim gecikiyordu. Hamile kaldığım ilk ay adet olacakmış gibi karın-kasık ağrım 1 hafta adet süresince sürmüştü vücut her ay alıştığı için ağrılar devam ediyor muhtemelen 😊 Adetiniz düzenliyse, yumurtlama gününüzü adet döngünüze göre bulabilirsiniz verdigi gün kesin olmayabilir 2-3 gün içinde oluyor.

Her an olacak gibi belirtiler, yumurtlamada böyle olur mu?
Kasıklarımdan aşağı vuran bi ağrı bacağıma.
Benim de ,adete 12-13gun kala kasiklarim bacaklarim agrirdi hep adete yorardim.Evlendikten sonra ogrendim anladim ki yumurtlama agrilariymis.Ilk aydan itibaren hic korunmadik tam dedigin gibi adete 2hft kala 3-4 gunluk bir agri olur gecer, sonra tekrar adet olacagim gun agrim olur.

Yumurtlamada da aynı şekilde belirtiler oluyor.
Kasıklardan bacağa vuran bir ağrı.
Evlendim evleneli benim öyle yumurtalamam
Bence kafanıza takmayın
Belirtiler gerçekte olabilir psikolojik de nasıl olsa zamanı gelince öğrenirsinşz

Bacagima cok vurmuyorda kasıklarda batma adet gbi kramplar iste.
Zaten bu kadar erken hamilelik belirtisi olmasi imkansiz
Bencede cok erken reglimize. Benimde 26 sı bat. Yumurtlama belirtisi bizdeki olabilir mi?

Midem bi garip, acıma mı ekşime mi, bunlar ileri hamilelik belirtisi biliyorum, ama durum bende bu.

Bencede cok erken reglimize. Benimde 26 sı bat. Yumurtlama belirtisi bizdeki olabilir mi?

Midem bi garip, acıma mı ekşime mi, bunlar ileri hamilelik belirtisi biliyorum, ama durum bende bu.
Ovulasyon testi yaptim bugun pik. Yumurtlama belirtisiymis yani
Bugunu ve yarini seninde degerlendirmeni oneriyorum bat gunumuz ayni cunku

Gebelik istiyorsanız belirtiler psikolojik olabiliyor, benim deneme sürecinde reglim gecikiyordu. Hamile kaldığım ilk ay adet olacakmış gibi karın-kasık ağrım 1 hafta adet süresince sürmüştü vücut her ay alıştığı için ağrılar devam ediyor muhtemelen 😊 Adetiniz düzenliyse, yumurtlama gününüzü adet döngünüze göre bulabilirsiniz verdigi gün kesin olmayabilir 2-3 gün içinde oluyor.
Benimde tersine erken gelmeye başladı denemeye başlayalı. Döngü şaşıyor galiba.
Bağırsaklarda da değişiklik olmuş muydu hamilelik öncesi?

Benim de ,adete 12-13gun kala kasiklarim bacaklarim agrirdi hep adete yorardim.Evlendikten sonra ogrendim anladim ki yumurtlama agrilariymis.Ilk aydan itibaren hic korunmadik tam dedigin gibi adete 2hft kala 3-4 gunluk bir agri olur gecer, sonra tekrar adet olacagim gun agrim olur.
Yumurtlama ağrıları demek ki.

Back