• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 13 gün kala bulantı ve halsizlik testte 1 gün sonra çıkan silik çizgi

Yüzüm yanıyor bazen vücudum.. Yanma hissi yer değiştiriyor sanki.. Yine aynı şey başıma gelir diye aşırı korkuyorum 🤦‍♀️

Bulantıdan bir gün önce gece kaşıntım oldu kollarımda.. Bi şeye alerjim de yok acaba alerji mi oldum desem.. Soğuk mu aldım midemi mi üşüttüm diyeceğim o da yok

Bulantıdan bir gün önce gece kaşıntım oldu kollarımda.. Bi şeye alerjim de yok acaba alerji mi oldum desem.. Soğuk mu aldım midemi mi üşüttüm diyeceğim o da yok

Ah inşaAllah hayırlısıyla gebeliktir de sağlıkla ilerler ❤️ Test yap bence yarın sabah tekrar. Böyle geç çıkan silik çizgiyle gebe kalanlar olmuş. Hemşire de söylemişti bana. Şuan benimde durum aynı. Daha karışık hatta. 2, 3 saat sonra çıkan silik çizgiler, şimdi daha çabuk çıkmaya başladı. Anlamış değilim

Tek bildiğim saatler sonra çıkan silik çizgiyi dikkate almak.. Benim düştüğüm hataya düşmeyin 😊 bana herkes test geçersiz demişti bende ilaç kullanıp sıcak suya oturmuştum hamile değilim nasıl olsa diye.. Çok ümitlenmeden dikkat etmek en güzeli

Bir de testte silik çizgi çıktıktan sonra 5 gün bildiğin regl olmuştum 🤦‍♀️ kasık ağrım Bi türlü geçmeyince doktora gidip öğrenmiştim

Siz yinede ayni durumu yasiyor olabilirsiniz o yuzden ilac almayin. Dayanilmaz hale geldiginde doktora gidin hatta iyiyseniz bile
Bi kac gun sonra doktora gidin. Doktor kontrolunde olmaniz en iyisi

Tek bildiğim saatler sonra çıkan silik çizgiyi dikkate almak.. Benim düştüğüm hataya düşmeyin 😊 bana herkes test geçersiz demişti bende ilaç kullanıp sıcak suya oturmuştum hamile değilim nasıl olsa diye.. Çok ümitlenmeden dikkat etmek en güzeli

Kesinlikle katılıyorum. Üzülmeme şartıyla tedbir amaçlı dikkate almak lazım. 9 senedir evliyim, hiç kuruma çizgisi görmedim :) 2019 da kızım doğdu, onda hemen çıktı çizgi. Ama önceki 6 sene boyunca saatler sonra da hiç gölge bile olmadı. Şimdi durum çok karıştı. Regl gelmeden başladı silik çizgi, regl geldiği gün silik çizgi çıkmadı ve 2 gün aşırı sancılı kan sonra akıntıyla karışık pembe akıntı geldi. Şüphem devam etti haliyle. Bu regl gibi durum bitince testte 2. silik çizgi çıkmaya devam etti. Ama kan negatif çıktı. Çok tuhaf :)

Siz yinede ayni durumu yasiyor olabilirsiniz o yuzden ilac almayin. Dayanilmaz hale geldiginde doktora gidin hatta iyiyseniz bile
Bi kac gun sonra doktora gidin. Doktor kontrolunde olmaniz en iyisi
Reglime var daha bugün bulantım çok az.. Kanama ya da kasık ağrım olmadığı sürece doktora gitmek istemiyorum çünkü geçen defa rezaletti..acile gidiyorum elimde kan testi var 400küsür hcg vardı doktorum soğuk almışsındır ne hamileliği deyip eve git yat demişti 😊

Reglime var daha bugün bulantım çok az.. Kanama ya da kasık ağrım olmadığı sürece doktora gitmek istemiyorum çünkü geçen defa rezaletti..acile gidiyorum elimde kan testi var 400küsür hcg vardı doktorum soğuk almışsındır ne hamileliği deyip eve git yat demişti 😊
Aman Ya Rabbi :)) Sonucunu görerek mi dedi bunu

Allahim nasil doktorlara denk gelmissiniz siz 🤐🤐

Aman Ya Rabbi :)) Sonucunu görerek mi dedi bunu
Eveet ben bebek istemiyorum günlerdir ağrım var ne dinlenmesi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dedikten sonra benden tekrar kan testi istedi 😂 ordaki ebe bile bu ne saçmalık bugün 4te kan vermişsin 7de neden tekrar verdin ki demişti

Allahim nasil doktorlara denk gelmissiniz siz 🤐🤐
3 ayrı doktorla görüştüm biri Bi şey yapamam istiyorsan geç alttan ebe baksın dedi dalga geçer gbi diğeri makyaj yapıyordu 😂 soğuk almışsndır dedi 😊 o kadar çok ağrım vardı ki hiç Bi şey istemiyorum nolur ağrımı dinsin dedim en azından şu an kanama ve ağrım yok bu yüzden regl günümü bekleyeceğim tekrar doktora gitmektense 🙄

Eveet ben bebek istemiyorum günlerdir ağrım var ne dinlenmesi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum dedikten sonra benden tekrar kan testi istedi 😂 ordaki ebe bile bu ne saçmalık bugün 4te kan vermişsin 7de neden tekrar verdin ki demişti
4 de verdiğin kanda çıkmışmıydı gebelik peki

Her ikisinde de çıktı canım Bi günde 3 kez kan verdim.. Kasık ağrısı şikayeti ile elimde sonuçlarla acile gittim

Back