Reglden sonra pozitif çıkan test

Maalesef ki az önce parça düşürdüm sanırım ne kimyasaldı nede dış gebelikti normal gebelikti sanırm lavaboda onu görünce o kadar kötü oldum ki ağlıyorum

Maalesef ki az önce parça düşürdüm sanırım ne kimyasaldı nede dış gebelikti normal gebelikti sanırm lavaboda onu görünce o kadar kötü oldum ki ağlıyorum
Yaa çok üzüldüm sizin için . İnşallah sebebi bulunur tedavisi yapılır bir daha böyle bi acı yaşamazsınız. Sağlıklı hayırlı olan evladınız en yakın zamanda bulucak sizi Allahın izniyle

İnşaallah bulunur yarın parçayı doktora götürüp test yapılmasını istiycem özelde pataloji yokmuş devlette yaparsa tabii bakalım eşimde bende baktıracaz işte nerde ne sorun var öğrenip tedavi olup sonra inşaallah sağlıklı olur duanız içinde teşekkür ederim inşaallah en kısa zamanda sizinde sağlıklı evladınız olur

Ne yaptın canım merak ettim son durumun ne
Şuanlık kesildi ilaca devam ediyorum kontrol pazartesi , önceden de bu lekelenmeler vardı ama doktor beklemekten başka çare yok diyip progestan verdi canım.
Çok üzüldüm adına canım kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor demiş herkes inşallah sen de istediğin an yeniden sağlıklı bi gebelik yaşarsın. Düşürdüğün parçanın rengi ne ? Adet pıhtılarından farklı mı lütfen kendini çok üzme.

Sana da geçmiş olsun canım inşaallah bebeğin seninle kalır sağlıkla kucağına alırsın
Kimyasal değil bence canım kimyasal da böyle parça düşmüyor ki daha önce kimyasalda normal adet gibi olmuştum ama bu çok değişik bi parça kırmızı üzerinde beyazlıklar var bildiğin et parçası gibi yani tiksinenler falan olur şimdi yoksa atardım ama değişik kimyasal olduğunu sanmıyorum yarın doktora gösterecem ne diyecek bende merak ediyorum

Ben bi kez kimyasal geçirmiştim değerim 7 idi sadece ve parça gelmişti ama beyazlık yoktu , sana özelden mesaj attım canım bakar misin

Regl den hemen sonrs yumurtlsma olmaz dogal olarak hamile kalinmaz hamile kalip adez görenlerde var trk tükte olsa

Merhaba nasılsınız. Naptınız bugün doktora gittiniz mi parçayı gösterdiniz mi ne dedi

Merhaba nasılsınız. Naptınız bugün doktora gittiniz mi parçayı gösterdiniz mi ne dedi
Öyle bi şehirde yaşıyorum ki mahrumiyet bölgesinden bile daha mahrum bi yerdir yani eşimin işinden dolayı sabah erken gidemedim devlete ki Dr cumaya bi daha gel dediği için ona randevusuz gittim ki zaten randevu yoktu olsa alacaktım randevusuz gittim diye en sona atıldım tabii mesai bitmek üzereydi öyle olunca da tabii mesai bitecek ben gidecem birazdan kanaman varsa acile git dedi öyle olunca parçayı bile göstermedim sonra ordan adı sözde özel olan hastaneye gittim orda beta testi yaptırmıştım sonucum 22 çıktı orda ki Dr da zaten devlettekilerden bin beter bi muayene bile etmedi parçaya doğru düzgün zaten bakmadı rahim duvarı olabilir dedi kendince bişeyler saçmaladı iki hastaneye birden sinir oldum devlette de ne pataloji var ne genetik test yaptırabiliyorum hiç biri yok özelde de genetik test için 4lü olana 1500 5li olana 1750 7li olanada 2000 lira istediler ama paramı onlara yâr etmiycem tabii bugün hayattan bezdirdiler beni 1 ay sonra falan tsşınacaz bu illetli yerden evi taşındıktan sonra memlekete tatile gidecez gidince hepsini orda yaptıracam gidene kadar da acil bi durum olmazsa burda hastaneye falan gitmem bi daha çok sinirlendirdiler beni sinirli olunca da çok konuştum kusura bakmayın ama sanırım bu düşüklerin sebebi bnm sorun bende sanırım eşimin testleri iyi çıktı pıhtılaşma olmasından korkuyorum ama sanırım sorun pıhtılaşma testleri yaptırınca anlıycam

Geçmiş olsun tekrardan canım hiç moralini bozma , zor bir süreçten geçiyorsun sinirli olman çok normal. İnşallah her şey yoluna girecek. Dert etmemeye çalış kendine. Sorun varsa da çaresi vardır.

Merhaba forumda araştırma yaparken yazdıklarınızı okudum bana yardımcı olur musunuz? Adetim 1 gün geçtikten sonra kan testinde beta hcg 73,66 çıktı fakat tatilde olduğum için 2 gün sonra 2. Kan testini başka bir hastanede acilde yaptırmak zorunda kaldım. Ve kan sonucum 80,95 çıktı. Napacağımı bilemiyorum. Acildeki doktor testi yapmadan önce farklı laboratuvarda sonuç doğru çıkmaz demişti ama bilmiyorum dış gebelikten çok korkuyorum. Sizce o yüzden düşük çıkmış olabilir mi değer

Geçmiş olsun tekrardan canım hiç moralini bozma , zor bir süreçten geçiyorsun sinirli olman çok normal. İnşallah her şey yoluna girecek. Dert etmemeye çalış kendine. Sorun varsa da çaresi vardır.
Sağol canım Allah razı olsun ama işte zaten acımız varken canımız sıkkınken bide bu dr ların böyle sanki hiç bişey olmamış gibi davranmaları insanı da sinir ediyor kendi canları yanmıyor ya sonuçta her neyse üzülmemek elde değil ama yapacakta bişey yok hayırlısı buymuş diyip sabır dilemekten başka çare yok Allah bu acıyı bi daha ne bana ne başkasına yaşatmasın inşaallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba aynı gün farklı hastanede olsa bu fark olabilirdi ama 2 gün sonrasında bu kadar fark olmaması lazım bence son yaptırdığınız yerde 2 gün sonra testi tekrarlayın inşaallah her şey yolundadır değerler normal çıkar şu an o 2 günü bekleyip tekrar test yaptırmadan bişey demek doğru olmaz ama inşaallah dış gebelik değildir çünkü çok zor bi süreç dış gebelik

Yaaa nasıl canınızı sıkmışlar,zaten belirsizlikler içinde bi çare ararken sizi yine cevapsız bırakmışlar. Rahim duvarı öyle düşen bişeymiymiş allah allah çok şaşırdım. Fiyatlar ne kadar yüksekmiş, pıhtılaşma sorunu olup olmadığı genetik testlerle mi belli oluyormuş?
yaa zor bir gün olmuş çok geçmiş olsun. Ne kadar pahalıymış testler, pıhtılaşma sorunu olup olmadığı da bu genetik testlerde mi çıkıyor? Bence de madem bir ay sınra taşncaksnız o süreçte kafanızdan atmaya çalışın bu durumları , bi sonraki adete kadar korunmak gerekiyor galiba bana doktor öyle dedi sebebini bilmiyorum. Sonra da yaptırırsınız testlerinizi şimdi kendinizi üzmeyin ,herşey yoluna girecek inşallah

Ne dediğini kendi de bilmiyor ki rahim duvarından kastı her ay rahim kendini gebeliğe hazırlıyor oluşmadığı zaman adetle atılıyor ya onu kast etmek istedi sanırım ama hiiiç ama hiiiiçç öyle bişey değildi düşen parça yıllardır adet oluyorum şimdiye kadar hiç öyle bişey düşürmedim daha önce olan kimyasalda da öyle bişey düşmedi dün sabahtan nerdeyse ikindine kadar sancı çektim ağrıdan kıvrandım parça düşünce ağrı biraz hafifledi ama bu sabaha kadar devam etti geriye kalan parçalarda düştükçe daha da hafifledi
Aynen pıhtılaşma olup olmadığı genetik testlerle öğreniliyor
O kadar sinir bi doktor ki korunmayla ilgili vs hiç bişey söylemedi değer düşmüş dedi gönderdi resmen bundan sonra için ne olacak nasıl bi yol izlenecek korunma ne kadar hiç bişey söylemedi sinirlendiği için bende hiç bişey sormadım yarın memleketteki Dr umu arayıp onla konuşacam artık ilaç ve kullanmam gerekiyor mu diye

Doktorun da vicdanlısına düşürsün Allah. Memleketinizdeki doktorunuzla görüşürseniz daha sağlıklı olur evet

Amin inşaallah özel diye gidiyorsun bide ilgi sıfır yani parayı hak etmiyor
Durumunuzda bir gelişme var mı.bende bugün tekrar kan verdim geçen hafta pazartesi 55 ti işte, bugün de 23 olmuş birden sıfırlanmadı benim değerim yavaş yavaş düşüyor ben de normal mi diye doktoruma sordum. Artık beta bakmamıza gerek yok, normal yaşantınıza devam edebilirsiniz dedi, rahatladım

Kanama devam ediyor hala tam azaldı bitecek diyorum tekrar parça gelmeye devam ediyor bende dün test yaptırdım 9a düşmüş değer bnm biraz daha hızlı düşüyor sanki ben tamamen bitmiştir diye düşünmüştüm cuma günü 22ydi ama olsun yarına sıfırlanır belki ama tekrar test yaptırmıycam damar bulamıyorlar dış gebelikte de Dr değer 8 olduktan sonra tekrar yaptırmana gerek yok demişti ona dayanarakta yaptırmıycam

Anladım , kesilir bence bugün yarın kanamanız, değer 10un altna düşene kadar normal kanama olması dedi bana doktorum. Bundan sonra Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…