- 17 Şubat 2017
- 126
- 224
-
- Konu Sahibi papatyagil
Hanımlar merhaba. Kafam şu an çok karışık yardımcı olursanız sevinirim. Ben 8 Mayıs'ta regl oldum ve beş gün kadar sürdü. Ancak iki üç gündür çok hafif kanama görüyorum. Bu da beni şüphelendirdi ve test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Şimdi ben hamile olabilir miyim, veya kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar yardım edebilir mi lütfen.
Test yapmaktan bişey kaybetmezsiniz yerleşme kanaması olabilir ne kadar yorucu olsa da üstte de yazdım banada sağlıksız denildi hiç yerimden kalmadım Allah nasip edecek şuan çok şükur 6 aylık bı kıza sahibim .Merhaba, ben bu ay aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra açık kahverengi leke geldi sonra baya koyu renge döndü çamur gibi 4 gündür böyle geliyor ara ara çoğalıyor özellikle sabah yataktan kalkıp tuvalete gittiğimde daha fazla gelmiş oluyor bugün biraz daha arttı hatta pıhtılı kan geldi ama sonra yine leke, adet sancısı çekerim ben her ay bugünde çektim genellikle ağrdan sonra kan gelir ama gelen giden yok hala sadece leke geliyor ara sıra artıyor sorum şu üstüne görüyor olabilir miyim? Daha önce üstüne görme yaşamış olanlar bu şekilde mi yaşadı yoksa adet mi olacağım? Test yapmak istemiyorum negatifi görmekten çok yoruldum