Reglden sonra pozitif çıkan test

Evet bi kanama alanı varsa oda görülüyor hayırlısı bakalım yarın inşaallah iyi haber vermek nasip olur

Merhaba nasılsınız? Siizi merak ettim doktora gittinizmi, güzel haberler vardır inşallah
Hayır maalesef güzel haber yok değerim biraz düşmüş 2 gün önce 189du bugün 164 Dr kimyasal dedi yıkıldım tabii ama dış gebelik olmaması sevindirdi biraz ama alttan muayene etmedi sadece karnımdan baktı bnm korkum dış gebelik riski devam ediyor mu çünkü bazen dış gebelikte değer bi düşüp bi artabiliyormuş şu an kanama falanda yok ama değer düşmüş cuma tekrar kan vericem bulunduğum şehir küçük ve gelişmemiş gidilebilecek doğru düzgün Dr yok mecburiyetten gidiyorum ona da yoksa pek iyi olduğu söylenemez

Merhaba nasılsınız? Siizi merak ettim doktora gittinizmi, güzel haberler vardır inşallah
Daha hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm öğrendikten sonra da yine rüyamda lekelenme başlıyordu sonra yine dış gebelik olduğunu öğreniyordum
Hamile olduğumu öğrendiğimde sevinememiştik bile bende eşimde çünkü yine kaybetmekten korktuk ve kaybedicez yine

Yaaa sizden güzel haber alacağıma inanmıştım çok üzüldüm , ne kadar üzgün olduğunuzu tahmin edebiliyorum insan bi yandan kötü şeyler olcak mı diye korkarken bir yandan da güzel sonuçların da hayalini kuruyor, sonuç böyle olunca da kötü hissettiriyor. Ama dış gebelik olmamasına çok sevindim adınıza, ben kendim için de dış gebelikten çok korkmuştum , değer yükselmesin düşsün diye dua etmiştim , doktor sağlıksız gebelik kesinlikle diyince inşallah rahim filminizi çektirdikten sonra sağlıkla hamile kalırsınız

Sonucun böyle olacağını biliyordum hatta emindim nerdeyse ama içimde bi yerlerde de bi ümit vardı yinede ama nasip değilmiş aklımı kurcalayan şey değerim düşmeye başlamış ama kanama yok buda beni korkutuyor kimyasalda kanamada başlaması lazımdı ama yok buda yine dış gebelik ihtimalini getiriyor aklıma korkuyorum adet olayım rahim filmi de çektiricem bu sefer geciktirmeden sonrasında inşaallah sağlıklı bir gebeliğim ve bebeğim olur inşaallah Allah sizede hayırlı vakitte hayırla sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşaallah

Amin inşallah Merak etmeyin birkaç güne başlar kanamanız. Benimde 150 çıktıktan bir gün sonra başladı kanamam, kanamanın 5.gün 55 e düştü, şimdi bir hafta sonra tekrar yaptrıcam inşallah sıfırlanır Demek ki daha zamanı gelmemiş, inşallah kısa zamanda hayrlısıyla gelir bebeklerimiz Düşük değerlerde kanamasızda atılabiliyor diye duymuştum onu da sorsaydınız yada araştırın içiniz rahat eder biraz daha

Daha önceki kimyasalda kanamadan önceki değerim kaçtı bilmiyorum ben yine kendimi adet oldum sanıp hormon testi için gittiğimde öğrenmiştim onda da testi cuma günü verdim diğer hepsi çıktı sadece beta pazartesi çıkacak dediler pazartesi enabızdan baktım pozitif ama çoktan kanamam başlamıştı ve o güne kadar kimyasal gebelik neydi bilmiyodum tabi ben düşük yapıyorum diye oturdum ağladım sonra doktoru aradım pozitif hamilesin dedi kanamam olduğunu söyledim hemen hastaneye gel tekrar test yapalım dedi gittim değer sıfırlanmıştı ve doktor o kadar kolay kimyasal gebelik bişey olmaz diyip gönderdi ki ilk gebeliğimdi ve yıkıldım onlar için kimyasal ama bizim için öyle değil işte aynı gün varlığını öğrenip yine aynı gün kaybettim

İkinci defa kimyasal olunca Dr eşimden sperm testi istedi bu durumlarda karşı taraftan sebep olur dedi cuma günü de o testi vericez siz yaptırdınız mı yada Dr size böyle bişey söyledi mi acaba

Öyle evet bana da çok normal beş gebelikten biri böyle sonuçlanıyo dedi doktor. Biz korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra eşimden test istedi doktor boşa kürek çekmeyelim dedi .sonuçlar sperm sayısı iyi çıktı ama ileri hareketliliği biraz düşüktü o da sorun değil doğal yolla çocğunuz olabilr dedi doktor. Eşimin test sonucunj bildiği için demek ki o yönde birşey söylemedi bana. Kimyasal gebelik bir çok kişinin başına birçok kez gelebiliyor , test yaptırmadıkça hiç farkedilmiyor adet oldum sanıyor insanlar dedi . Siz de titiz davranıp test yaptırmasaydınız hiç haberiniz olmayacaktı dedi. Ben tabi neden böyle oldu falan diye sordum moralim bozuldu baya falan dedim, bu ay ki kalitesiz yumurtaya yada kalitesiz sperme denk gelmiş olabilir böyle oldğu zaman sağlıksız gebelik oluşuyor ve vücut en baştan kabul etmiyor bu gebeliği atıyor direkt vücut dedi

Merhaba sizi umutlandırmak istemem ama iki testi aynı labavatuar da mi yaptırdınız . Ben aynı gün farklı lablarda yaptığımda bile 1000 beta hcg fark vardı . Aynı yerde takip yaptırın

Merhaba sizi umutlandırmak istemem ama iki testi aynı labavatuar da mi yaptırdınız . Ben aynı gün farklı lablarda yaptığımda bile 1000 beta hcg fark vardı . Aynı yerde takip yaptırın
Merhaba 1000 fark gerçekten inanılmaz bir durum, iki labaratuardan biri yanlış sonuç çıkartmış demekki. Ufak tefek farklar olabildiğini doktor da demişti ama bu kadarı çok ilginçmiş

İlk kimyasaldan sonra bende epey bi araştırma yapmıştım ama aklımı kurcalayan bişeyde kimyasalda yerleşme olamadan vucüt onu dışarı atıyo yani ilişkiden yaklaşık en fazla 10 gün sonra falan ama bnm nerdeyse 1 ay olacak ve ben yerleşme kanaması yaşadım yani yumurta çatlayalı da nerdeyse 1 ay olacak bu durumda nasıl kimyasal olacak ki anlamadım ben

Mahrumiyet bölgesinde yaşamak çok kötü bişey ya elim kolum bağlı iyi bi hastaneye de gitme şansım yok maalesef eşimin işinden dolayı istediğimiz zaman istediğimiz yerede gidemiyoruz ama cuma gününden sonra gerekirse en yakın şehirde ki medicale gitmeyi düşünüyorum bu durum kafamı çok karıştırdı

Merhaba şu an ki yaşadığım durumdan dolayı umut olabilir belki ve eğer bnm içinde böyle bi durum söz konusuysa eğer bu bnm için bi mucize olur gerçekten ilk testi büyük devlet hastanesinde verdim diğer ikiside yaşadığım ilçe hastanesi ama öyle donanımlı bi yer değil ve sonuç 15 20 dk içinde çıkıyo bunu bende anlamış değilim nasıl bu kadar erken çıkıyor cuma günü testi gittiğim özel hastanede vericem orda ne çıkacak merak ediyorum çünkü kimyasalsa kanama da olması lazım bence ama şu an yok ki bana göre kimyasal olma ihtimali de yok çünkü yumurta çatlayalı nerdeyse 1 ay olacak ve yerleşme kanaması yaşadım ben kimyasal değilse de inşaallah dış gebelik değildir eğer onu kaybedeceksem normal şekilde kendiliğinden düşer inşaallah tekrar dış gebelikten çok korkuyorum

Sizin değerleriniz kaçtı acaba sizin sağlıklı bi gebeliktir inşaallah

Yok sonuçlar yanlış değil, lablarda hep farklı sonuçlar çıkıyor. Nerede test yapıyorsan orada takip ettir Forumda bu durumu yaşayan çok arkadaş vardı. Yarın ilk iş aynı yerde kan testi ver canım inşallah bebeğin seninledir

Yarın gidemem canım bugün verdim zaten cumaya ancak gidebilirim zaten damarlarım çok ince damar bulup kan almakta zorlanıyorlar tabii canı yanan da ben oluyorum kan vermek korku rüyam kan alınan yerler mor damarlarım acıyo artık onun için bi kaç gün damarlarda kendine gelsin belki biraz bende o zamana kadar da artık ne olur bekleyip görecem anca acil bi durum gelişirse giderim
Senin kaç haftalık gebeliğin :)

Sizin değerleriniz kaçtı acaba sizin sağlıklı bi gebeliktir inşaallah
İnşallah sağlıklıdır, benim durumum karışık adet tarihime göre 7 haftalık olmam lazım ama keseyi yeni gördük ve kese 5 haftalık. Kanamalarım olduğu için düşük tehlikem var o yüzden progestan kullanmaya başladım ama hala ümidim var, Allah’ın takdiri dua edelim birbirimize

Adet tarihine takılmayın belki geç döllenme olmuştur ondan 5 haftalık tır inşaallah kanamalarınız kesilir bebeğinizi görüp kalp atışlarını da duyarsınız ufacıkta olsa bnmde ümidim var kanama yok diye ama hayırlısı cumaya netleşir sanırım durumum

Amin inşallah 2 gündür kanamam yok çok şükür ama akıntım fazla , dün kan testi verdiyseniz yarın tekrar verip artışına bakarsınız. Ben çok strese soktum kendimi ama siz sokmamaya çalışın, sağlıklı bebek ne olursa olsun tutunurmuş bizim elimizden gelen bi şey yok o yüzden dinlenin ve stres olmamaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…