-
- Konu Sahibi papatyagil
Akıntının fazla olması da normal kanama durduysa sıkıntı yapmayın herşey yolundadır inşaallah bebeğiniz sizinledirAmin inşallah 2 gündür kanamam yok çok şükür ama akıntım fazla , dün kan testi verdiyseniz yarın tekrar verip artışına bakarsınız. Ben çok strese soktum kendimi ama siz sokmamaya çalışın, sağlıklı bebek ne olursa olsun tutunurmuş bizim elimizden gelen bi şey yok o yüzden dinlenin ve stres olmamaya bakın
Hata gibi düşünmeyin , her labta farklı sonuç çıkıyor mesela ilçe de 50 çıktıysa yarın ölçtürdüğünğz de 100 çıkması lazım. Bence ilçe de de olsa verin aklınızda soru işareti kalmasınAkıntının fazla olması da normal kanama durduysa sıkıntı yapmayın herşey yolundadır inşaallah bebeğiniz sizinlediryarın veremem bide burda ilçede vermek istemiyorum eğer onlar hata yapıyorsa değerlerimde bi sıkıntı yoksa gidip hesap soracam onlardan kaç gündür mahvoldum ben ağlamaktan üzülmekten ama tabii onların yanlış yapıpda bebeğimin bnmle olmasını bi sıkıntı olmamasını tercih ederim o ağlamalar üzülmeler hepsini unuturum belki buda bi avuntu kendim için ama niyeyse bnmde göğüslerim her geçen gün daha da hassaslaşıyor akıntım yine gebe değilkenki gibi değil daha sulu ve daha fazla dünden beri kasıklarımda hafif ağrı bende anlayamıyorum bi türlü bunları neden oluyo kimyasal da bu belirtiler olmuyo ama inşaallah dış gebelikte değildir
Biri 9.30 (3100) da diğeri 11.30 (2300) da alınan kan tahlil sonucum , o gün karından çok minik bi kese gözüküyordu ve devletteki doktor dış gebelik olabilir dedi, bu tahlilden 5 gün sonra kesem 1.12 cm oldu ve netleşti başka da beta baktırmadım. Sizi ümitlendirmek istemiyorum ama çok kalpten duamla inşallah siz de de böyle bi farktan dolayı azalmış gözükmüştür. Ama kimyasal ise bile lütfen üzülmeyin , sağlıklı olma ihtimali bence hala var o yüzden bol dinlenin ve stres olmayınAkıntının fazla olması da normal kanama durduysa sıkıntı yapmayın herşey yolundadır inşaallah bebeğiniz sizinlediryarın veremem bide burda ilçede vermek istemiyorum eğer onlar hata yapıyorsa değerlerimde bi sıkıntı yoksa gidip hesap soracam onlardan kaç gündür mahvoldum ben ağlamaktan üzülmekten ama tabii onların yanlış yapıpda bebeğimin bnmle olmasını bi sıkıntı olmamasını tercih ederim o ağlamalar üzülmeler hepsini unuturum belki buda bi avuntu kendim için ama niyeyse bnmde göğüslerim her geçen gün daha da hassaslaşıyor akıntım yine gebe değilkenki gibi değil daha sulu ve daha fazla dünden beri kasıklarımda hafif ağrı bende anlayamıyorum bi türlü bunları neden oluyo kimyasal da bu belirtiler olmuyo ama inşaallah dış gebelikte değildir
İlçede son 2 yaptırdığımın ikincisinde değer düşmüştü ama onun için öyle söyledim bide eşim yok hastaneye yakın değilim tek de gidemem dolmuş vs yok en iyisi biraz bedenen de dinlenmek damarım zor bulunuyor yarın versem cuma bi daha isteyecekler onun için en iyisi cumaya kadar beklemek şunan bi kanama ağrı falan yok dış gebelik belirtilerini biliyorum onlar yok kimyasalsa kanama yok aksine devam eden gebelik belirtileri var ama işte insan konduramıyor bi daha kaybetmek istemiyor belkide bundandır bilmiyorumHata gibi düşünmeyin , her labta farklı sonuç çıkıyor mesela ilçe de 50 çıktıysa yarın ölçtürdüğünğz de 100 çıkması lazım. Bence ilçe de de olsa verin aklınızda soru işareti kalmasınben ilk 4 gün 2 gün özel de 2 gün devlette verdim. devlette ve özelde çıkan sonuç farklıydı ama kendi arasında değerlendirdiğim de 2 katı yükselme olmuştu
Sizin şu durumunuz gerçekten çok büyük ümit oldu bana duanız içinde teşekkür ederim hamilesiniz bide Rabbim kabul etsin bana ve isteyen herkese nasip etsinBiri 9.30 (3100) da diğeri 11.30 (2300) da alınan kan tahlil sonucum , o gün karından çok minik bi kese gözüküyordu ve devletteki doktor dış gebelik olabilir dedi, bu tahlilden 5 gün sonra kesem 1.12 cm oldu ve netleşti başka da beta baktırmadım. Sizi ümitlendirmek istemiyorum ama çok kalpten duamla inşallah siz de de böyle bi farktan dolayı azalmış gözükmüştür. Ama kimyasal ise bile lütfen üzülmeyin , sağlıklı olma ihtimali bence hala var o yüzden bol dinlenin ve stres olmayın
Benim de şuan kanamam başladıSizin şu durumunuz gerçekten çok büyük ümit oldu bana duanız içinde teşekkür ederim hamilesiniz bide Rabbim kabul etsin bana ve isteyen herkese nasip etsinçok karmaşık bi halin içindeyim tek temennim eğer kaybedeceksem dış gebelik olmasın ve kendiliğinden hiç bi işleme gerek kalmadan düşsün beklemekten başka çarem yok
Leke mi yoksa yoğun kanama mı Allah yardımcınız olsun bende de sanki adet olacakmışım gibi kasılma gibi bişey oldu baktım bnmde leke gelmeye başladı sanırım devamı da gelirBenim de şuan kanamam başladıgerçekten elimizden bi şey gelmiyor. Çok stresli bir süreç Allah yardımcımız olsun
Lekeden biraz fazla şuan kırmızı , sabah kasığımda hafif ağrı vardı akıntım arttı tahmin ettim bi şeyler olduğunu gerçekten çok yıpratıcı bi süreç Allah’ın takdiri ne yapalımLeke mi yoksa yoğun kanama mı Allah yardımcınız olsun bende de sanki adet olacakmışım gibi kasılma gibi bişey oldu baktım bnmde leke gelmeye başladı sanırım devamı da gelir
Hemen doktora gidin eğer imkanınız varsa evet çok yıpratıcı bir süreç inşaallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin RabbimLekeden biraz fazla şuan kırmızı , sabah kasığımda hafif ağrı vardı akıntım arttı tahmin ettim bi şeyler olduğunu gerçekten çok yıpratıcı bi süreç Allah’ın takdiri ne yapalımilaçta içiyordum o kadar olmayınca olmuyor
Ne yaptın canım merak ettim son durumun neLekeden biraz fazla şuan kırmızı , sabah kasığımda hafif ağrı vardı akıntım arttı tahmin ettim bi şeyler olduğunu gerçekten çok yıpratıcı bi süreç Allah’ın takdiri ne yapalımilaçta içiyordum o kadar olmayınca olmuyor
İki katına artmadigi için sagliksiz denildi ama yüzde atmış bile yetiyomus katlanması çok şükür şuan 6 aylık bı kızım var nasipten öte değil ben üç ay hiç kalkmadım ilaç artı iğne vuruldumMerhaba beta değerleriniz nasıldı acaba yükselişi sağlıklı mıydı
Bnmde yaklaşık 10 gün hafif kahverengi akıntım oldu adet olucam ha söküldü ha sökülecek diye beklerken akıntı normale döndü Dr gittim değerim 123.7 çıktı 2 gün sonra başka hastanede 189 çıktı dünya başıma yıkıldı resmen daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadım yine dış gebelik diye çok korkuyorum tekrar test yaptırmaya da korkuyorum ya yine düşük çıkarsa diye dünden beri bi umut arıyorum değeri bu şekilde yükselip sonra sağlıklı olanlarda var böyle olup düşük yapanlarda ne yapıcam hiç bilmiyorum ama yine kaybetmekten çok korkuyorum
Ayrıca sonuçlarda mutlaka farklılıklar vardır inşallah yerleşme kanamasıdir ilaç kullanıp iğne vurulmaniz gerekMerhaba beta değerleriniz nasıldı acaba yükselişi sağlıklı mıydı
Bnmde yaklaşık 10 gün hafif kahverengi akıntım oldu adet olucam ha söküldü ha sökülecek diye beklerken akıntı normale döndü Dr gittim değerim 123.7 çıktı 2 gün sonra başka hastanede 189 çıktı dünya başıma yıkıldı resmen daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadım yine dış gebelik diye çok korkuyorum tekrar test yaptırmaya da korkuyorum ya yine düşük çıkarsa diye dünden beri bi umut arıyorum değeri bu şekilde yükselip sonra sağlıklı olanlarda var böyle olup düşük yapanlarda ne yapıcam hiç bilmiyorum ama yine kaybetmekten çok korkuyorum
Allah analı babalı büyütsün inşaallah biraz zor olmuş ama ne kadar zor olsa da kucağınıza alınca geçmiştir hepsi inşaallah bana ve isteyen herkese nasip olurİki katına artmadigi için sagliksiz denildi ama yüzde atmış bile yetiyomus katlanması çok şükür şuan 6 aylık bı kızım var nasipten öte değil ben üç ay hiç kalkmadım ilaç artı iğne vuruldum
Maalesef dış gebelik kanama da başladı düşüyorAyrıca sonuçlarda mutlaka farklılıklar vardır inşallah yerleşme kanamasıdir ilaç kullanıp iğne vurulmaniz gerek
İnşallah tekrar nasip olur üzülmeyin. kan pıhtılaşması olarak değerlendirilmesi gerekli bence daha öncede kayıp söz konusuysa bilgili bı doktorun bakması güzel olur.Maalesef dış gebelik kanama da başladı düşüyor
Amin inşaallah evet daha önce de 1 dış gebelik 1 kimyasal oldu genetik test yaptırmayı düşünüyorum zaten rahim filmi de çektiricemİnşallah tekrar nasip olur üzülmeyin. kan pıhtılaşması olarak değerlendirilmesi gerekli bence daha öncede kayıp söz konusuysa bilgili bı doktorun bakması güzel olur.
Dış gebelik değildir belki benimki gibi sağlıksız gebeliktir,değeriniz çok yüksek değildi dış gebelik diye düşünül kendnizi iyice strese sokmayın.o daha zor bi durum olduğu için insanı korkutuyo.ama içerde kanama görmenişti doktor dimi.yarın kan verdiğinizde değeriniz düşmüşse dış gebelik değildir korkmayın.inşallah bu yaşadğnız son üzücü olay olur,en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin inşaallah evet daha önce de 1 dış gebelik 1 kimyasal oldu genetik test yaptırmayı düşünüyorum zaten rahim filmi de çektiricem
Orda yanlış yazmışım kimyasal yazacaktım şu an sancımda var kanama da var salı günü Dr değeri düşmüş görünce alttan muayene etmedi onada mecburen gidiyorum başka seçeneğim olsa gitmem o Dr aDış gebelik değildir belki benimki gibi sağlıksız gebeliktir,değeriniz çok yüksek değildi dış gebelik diye düşünül kendnizi iyice strese sokmayın.o daha zor bi durum olduğu için insanı korkutuyo.ama içerde kanama görmenişti doktor dimi.yarın kan verdiğinizde değeriniz düşmüşse dış gebelik değildir korkmayın.inşallah bu yaşadğnız son üzücü olay olur,en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınızKanamadan sonra sıfırlanmamıştı benimde hemen değer ,biraz zaman alabiliyormuş sıfırlanması,en son 55 ti benimde pazartesi yine kan vercem sıfıtlanmştr umarm
İnşallah yarın hakkınızda hayırlı olan sonucu alırsınızOrda yanlış yazmışım kimyasal yazacaktım şu an sancımda var kanama da var salı günü Dr değeri düşmüş görünce alttan muayene etmedi onada mecburen gidiyorum başka seçeneğim olsa gitmem o Dr a
Yarın tekrar vericem kan belki de sıfırlanmıştır daha önce ki kimyasal da 65 değerle öğrenmiştim 2 gün sonra sıfırlanmıştı
Sizin ilk kaybınız mıydı size de çok geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda sizinde sağlıklı gebeliğiniz ve bebeğiniz olur