- Konu Sahibi altinkadeh
-
Siz niye bukadar sknti yaptiniz anlamadim Allah saglik versin kiziniza hepimiz mankenler gibi olamiyoruz malesef
mumkun oldugu kadar ip atlatin cok ise yariyor hem boyu hem fiziği icin
ziplamakta olabilir ama sıkılır diye dusundum her hafta ziplama sayisini arttirmanizi tavsiye ederim o zamanIp atlama değilde zıplatiyorum hergün. Hem sağlığı için hemde boy atması için
hergün 300 defa ziplatiyorum, insallah boya katkisi olurziplamakta olabilir ama sıkılır diye dusundum her hafta ziplama sayisini arttirmanizi tavsiye ederim o zaman
Doktora götürdüm ama normal dediler o yaşta cocuklarda başlıyor dediler. Şuan boyu 150 cm 4 aydır adet gördü. Bakacaz artık inşallah 160 ı yakalar.Adetten önce belirti vermedi mi ? Tüylenme,goguslerin büyümesi ağrıması gibi.Öncesinde doktora götürseydiniz belki geciktirebilirdiniz.
Şimdi voleybol tarzı spor yaptırabilirsiniz.Tv.de bir doktor bir balıktan söz etmişti boy uzatmak için.Onu bir araştırın.
Doktora götürdüm ama normal dediler o yaşta cocuklarda başlıyor dediler. Şuan boyu 150 cm 4 aydır adet gördü. Bakacaz artık inşallah 160 ı yakalar.
Evet 2.5 ayda hızlı bir şekilde boy attı, inşallah biranda da durmaz. Genellikle adetten sonra durur veya yavaşlar diyorlar. Spor yaptırıyorum ama evde. Balık kurunu de edemiyecen inşallahKonuyu açtığınızdan beri yani 2,5 ayda 5 cm uzamış.160 ' i geçer bile merak etmeyin.
Siz yine de spora yönlendirin ve uzatıcı kürler araştırın.
Baya bir olmus girmeyeli insallah girerde bizide bilgilendirir benim kizimda regl oldu boyi 1.56 bakalim bende cok merakdayim sanki kisa gibi geldi bana ama saglik olsun napalimKonuyu acali iki yıl olmuş,suan aynı şeyleri yaşıyorum.Sizin kızınız bu iki yılda uzadı mi kaç cm.boy attı.cevap yazarsanız sevinirim çok endişeliyim
5. Sınıfta regli oldum, boyum 170 cm. Boy uzamasının daha çok genetik faktörlere bağlı olduğunu düşünüyorum…Öncelikle herkese Selamlar,
10, 9 aylık kızım adet oldu. Boyu 145, adetten önce boy uzaması olur diye beklerken şimdi şoklardayım. Reglden sonra boy uzaması durumus, en fazla 6 cm uzarmış oda ergenlik bitene kadar,doktorlarda herkes bunu diyor. Doktordan randevu aldım ama ise yararmı bilmiyorum. Genç kızları olanlar varsa bilginize ihtiyacım var. Mesela ilk adet olduklarinda boylari kaçtı şimdi kaç cm ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!5. Sınıftan
Merhaba şimdi de biz aynı durumdayız sizde bir boy artışı var mıKonuyu acali iki yıl olmuş,suan aynı şeyleri yaşıyorum.Sizin kızınız bu iki yılda uzadı mi kaç cm.boy attı.cevap yazarsanız sevinirim çok endişeliyim
Merhaba sizde son durum nedir ne kadar boy attı kızınızÖncelikle herkese Selamlar,
10, 9 aylık kızım adet oldu. Boyu 145, adetten önce boy uzaması olur diye beklerken şimdi şoklardayım. Reglden sonra boy uzaması durumus, en fazla 6 cm uzarmış oda ergenlik bitene kadar,doktorlarda herkes bunu diyor. Doktordan randevu aldım ama ise yararmı bilmiyorum. Genç kızları olanlar varsa bilginize ihtiyacım var. Mesela ilk adet olduklarinda boylari kaçtı şimdi kaç cm ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!
Şu anda kızınız kaç cm olduÖncelikle herkese Selamlar,
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?