Kızımın canı kurtuldu şükür............
dün akşam 22.30 sıralarında yatakodasında televizyona bakıyordum uzanıp eşim de netteydi uzanmış....küçük ayşem yatakta zıplamaya başladı her zaman ki gibi .2.5 yaşında daha yapma desekde dinlemiyor hiçbir zaman.........birden nasıl olduysa öne doğru dizlerinin üstüne düştü yavaşça ...ağlamaya başladı kucağıma aldım canı yanıyor gibiydi acıtcak şekilde düşmemişti oysa bir an aklıma boynumu acıdı diye geldi başı yana doğru kasılmış gibiydi hani insanın bazen boyun sinirleri kilitlenir ya esnerken falan damarı şişmişti daha öncede olmuştu sanki geçmişti ...ağlaması durmayınca eşim kalktı bunlar saniyeler içinde oluyor .ayşeyi benden aldı arkaya doğru yattı çocuk o an kasıldı dişleri kilitlendi morarmaya başladı..eşim ne oluyor deniz diye bana bağırıyor banyoya götürüyor su tutmak için ben dur dedim aklıma nerden geldiyse dişlerini açtım diline baktım parmağımla geriye gitmişti parmağımla çektim çocuk birden kustu ağlamaya başladı ..15-20 saniye nefessiz kaldı hemen battaniye sardım terliklerle aşağıaya koştuk önümüzde taksi durağı var hemen devlet acile gittik 5 dk sürmedi yakın hastane .hemen içeri aldılar anlattık parmağından bi aletle vücut oksijenine baktılar normal cıktı doktorlarda anlamadı nasıl olduğunu anlattık..çocuk nörolojiye bakırköye gidin dediler hemen oraya giitik aslında oranın anne çocuk bölümü halkalıya taşınmış kanuni sul.süley. e.a.hastanesi olmuş haberleri yok tekrar halkalıya geldik nörolojide nöbetçi doktor olmazmış hiçbi yerde ..çocuk doktoru baktı başını mı çarptı ,ateşten havalemi geçirdi, sarası ,epilepsi varmı diyor yok dedim anlattım oda şaşırdı sizmi çektiniz dilini diyor iyiki siz yanındaymışsınız dedi çocuk normale dönmüş korkmayın dedi her ihtimale karşı çocuk nörolojiye göstericez beyinde bişey varmı diye uygun görürse şerit çektirir dedi doktor .eşimin çocuk doktoru arkadaşıylada sürekli konuştuk oda doktorlar ne derse onu yapın dedi şimdi şükür iyi sadece boğazım acıyor diyor .boynunun acısıyla ağlarken kendini kaybedince dili boğazına kaçmış sonra düşündükçe olayları böyle sıraya koyabildim .hepsi 20 saniye anca sürdü o an yavrum nasıl kurtuldu inanamıyorum .herkese bir ders olsun hepimizin yavrusu var Allah kimseye göstermesin o an nasıl davranacağını bilmek ne kadar önemliymiş ..benim ki bilinçaltından yaptığım bi davraniş oldu ama yavrumun canı kurtuldu .....
canım cok gecmıs olsunnnnnn cok uzuldummm okurken bıle dıken dıken oldummmm .... allahım evlatlarımızla bızlerı sınamasınnnnn ....o an yanıda ıkıyı sen varmıssın cnmyaa
onlar bızımm herseyımızzz rabbımmmmmm ıykıde kadın olarak dunyaa gelıp annelıgı tattırmıs bızlereeeee ......okurken yazarken bıle cok duygulandımmmmmmm...