- Konu Sahibi altinkadeh
-
Boy uzaması açısından bilgim yok. Fakat bir yakınım benzer sebeple gittiğinde, ergenliğe geçişi durdurmak için ilaç verilmişti sanırım.
Doktor ergenliğin erken olup olmadığına göre değerlendiriyordur muhtemelen. Yaş dışında başka kriterlere de bakılıyordur.
Endokrinoloji ilgileniyor diye
Aslında 8 yaşının sonunda Endokrinolojiye götürdüm ama ergenlik o yaşlarda başladığı için normal dediler ve tahlil falan yapmadılar geri döndüm. Şimdi tekrardan randevu aldım
Ben dokuz yaşımda oldum...sonradan uzadim. Fazla değil, boyum 164 ama ailemde zaten uzun fazla yok.
Adetle beraber büyüme hormonları da düşüşe geçiyor canım.O yuzden fazla uzama olmuyor ama İnşallah uzar yavrun❤
Hurafe diyorum. Ben çok küçük yaşta oldum, 5. sınıftaydım. Boyum 170cm.
5. sınıfta 165 olmama imkan olmadığına göre, içinizi ferah tutun.
Yalnız ben spor yapıyordum, yüzme ve voleybol oynadım, lisanım vardı. Onların etkisi illaki olmuştur.
Benim olduktan sonra 1 2 cm uzadı sadece
Geç adet olan bi arkadaşım var onum boyu çok uzun mesela abisinden bile uzun kız
İnşallah uzar ama pek uzayan olmuyoAdet olmadan önce boy patlamasi oluyormuş. Işın kötü tarafı benim kızda bu olmadi. Boy atacak diye beklerken bu başımıza geldi. Boyu 145 cm
Siz niye bukadar sknti yaptiniz anlamadim Allah saglik versin kiziniza hepimiz mankenler gibi olamiyoruz malesefInşallah dediğiniz gibi olur. Su 3 cm bile beni nekadar rahatlattı. Benim kızın umrunda değil ama ben sıkıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?