Hayır canım yasamadım öyle birsey gecen ay kan tahlili verdim sonuclarımda normaldi doktor sıkıntı yok hersey güzel dediCanim bu normal deil kürtaj düsük falan yasadinmi yapisiklik olabilir
Biliyosun gecen ayda böyle oldu benim hatta gebemiyim yerlesmemi diye düsünmüstüm bu ayda aynısı olunca istemsiz takıldım neden böyle birseyi yasıyoruz acaba yaBen de de bu ay oyle su an
O zaman belki mevsimsel olabilir canim dr öyle dediyse takilmaHayır canım yasamadım öyle birsey gecen ay kan tahlili verdim sonuclarımda normaldi doktor sıkıntı yok hersey güzel dedi
Mevsim degisiklerinde günü oynardı en fazla düzeni bozulmazdı ilk iki gün hep yogun gelirdi ama baya azaldı canım istemsiz takıldımO zaman belki mevsimsel olabilir canim dr öyle dediyse takilma
Ay insallah cok tesekkür ederim iciminrahatlattınBen bunun için doktora gittim. Benimde normal çıktı. Doktor dedi ki her kadına yılda 2 3 kez izin veriyoruz böyle olmasına ama sonra hormon kan değerlerine bakıyoruz. Eğer normalse vücuda 6 ay zaman tanıyoruz. Yine düzelmezse adet söktürücü ilaç veriyoruz. Korkmayın sağlıksınız
Aklıma grlmedi degil canım olabilirBence stresten cnm hamilelik hormonu devreye giriyo biliyorum kolay değil ama takmamak gerek..
Arastırmak uzun olacak diye yeni konu acıyorum kızlar merhaba
Son iki aydır regl kısa sürüyor ve az miktarda geliyor bunun sebepleri ne olabilir
Kan degerlerim normal
Hormonlarda herhangi bir sıkıntı yok
Bu tarz degisim yasayan hanımlar mutlaka vardır
Sebebini ögrenenler detaylı bilgi verirse cok memnun olurum istemsiz cok kafaya takıyorum neden ilk gün agrı cekip yataktan kalkamaz durumlarda olurken kanamam yogun olurken
Son iki aydır bir saatlik agrı gelip gidiyor kanamada ara ara geliyor yogun gelmiyor hatta sildikce geliyor nedenn
Cnm hep öyle duydum ben Bi kaç kez gecikme yaşadım o yüzden. Evet çok istiyoruz ama bazen aşırı takıyoruz. Yine de bi doktora git istersen muayene etsin hsg çeker. Bende gidicrm haftaya perşembe benim de adet sürem azaldı eskiden 6 7 gün sürerdi şimdi 4 5 gün bende endişeleniyorumAklıma grlmedi degil canım olabilir
İnsallah seninki gebeliktendir bende hic gecikme olmuyor canım tarihlerinde hafif bir kasık agrısı iki üc damla birsey tamam pedine süs olsun diye takıyorum sanki o derece insallah benim olayda hava degisimindendir bakalım haber verirsin durumunuAh kuzum bende de var ayni sikinti gecen ay lekelenme oldu 3 4 gun falan. Gunde 2 damla geldi. Bu ay 5 gun oldu gecikme. Sabah test yapicam. Ama hicbir belirti yok.ne adet belirtisi nede hamilelik... 25 yasindayim. Bakalim..belki havalardandir...
Yani dört bes gün aslında az bir zaman degil kuzum keske benimde öyle olsa benim ilk iki gün yogunlugum olurdu o hic yok iki aydır umarım hava degisimidir ben bir ay daha beklicem diger ay düzelmezse gitmeyi düsünüyorum doktora bebegide cok takmıyorum aslında ama bilinc altında kalıyor herhalde ister istemezCnm hep öyle duydum ben Bi kaç kez gecikme yaşadım o yüzden. Evet çok istiyoruz ama bazen aşırı takıyoruz. Yine de bi doktora git istersen muayene etsin hsg çeker. Bende gidicrm haftaya perşembe benim de adet sürem azaldı eskiden 6 7 gün sürerdi şimdi 4 5 gün bende endişeleniyorum
Ecoshh ne yaptın canım hamilemisin?