Reglde Düzensizlikler

Nana Ana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
10.410
15.548
Arastırmak uzun olacak diye yeni konu acıyorum kızlar merhaba

Son iki aydır regl kısa sürüyor ve az miktarda geliyor bunun sebepleri ne olabilir
Kan degerlerim normal
Hormonlarda herhangi bir sıkıntı yok
Bu tarz degisim yasayan hanımlar mutlaka vardır
Sebebini ögrenenler detaylı bilgi verirse cok memnun olurum istemsiz cok kafaya takıyorum neden ilk gün agrı cekip yataktan kalkamaz durumlarda olurken kanamam yogun olurken
Son iki aydır bir saatlik agrı gelip gidiyor kanamada ara ara geliyor yogun gelmiyor hatta sildikce geliyor nedenn

Ben bunun için doktora gittim. Benimde normal çıktı. Doktor dedi ki her kadına yılda 2 3 kez izin veriyoruz böyle olmasına ama sonra hormon kan değerlerine bakıyoruz. Eğer normalse vücuda 6 ay zaman tanıyoruz. Yine düzelmezse adet söktürücü ilaç veriyoruz. Korkmayın sağlıksınız

Ay insallah cok tesekkür ederim iciminrahatlattın

Bence stresten cnm hamilelik hormonu devreye giriyo biliyorum kolay değil ama takmamak gerek..

Ah kuzum bende de var ayni sikinti gecen ay lekelenme oldu 3 4 gun falan. Gunde 2 damla geldi. Bu ay 5 gun oldu gecikme. Sabah test yapicam. Ama hicbir belirti yok.ne adet belirtisi nede hamilelik... 25 yasindayim. Bakalim.. belki havalardandir...

Aklıma grlmedi degil canım olabilir
Cnm hep öyle duydum ben Bi kaç kez gecikme yaşadım o yüzden. Evet çok istiyoruz ama bazen aşırı takıyoruz. Yine de bi doktora git istersen muayene etsin hsg çeker. Bende gidicrm haftaya perşembe benim de adet sürem azaldı eskiden 6 7 gün sürerdi şimdi 4 5 gün bende endişeleniyorum

Ah kuzum bende de var ayni sikinti gecen ay lekelenme oldu 3 4 gun falan. Gunde 2 damla geldi. Bu ay 5 gun oldu gecikme. Sabah test yapicam. Ama hicbir belirti yok.ne adet belirtisi nede hamilelik... 25 yasindayim. Bakalim.. belki havalardandir...
İnsallah seninki gebeliktendir bende hic gecikme olmuyor canım tarihlerinde hafif bir kasık agrısı iki üc damla birsey tamam pedine süs olsun diye takıyorum sanki o derece insallah benim olayda hava degisimindendir bakalım haber verirsin durumunu

Yani dört bes gün aslında az bir zaman degil kuzum keske benimde öyle olsa benim ilk iki gün yogunlugum olurdu o hic yok iki aydır umarım hava degisimidir ben bir ay daha beklicem diger ay düzelmezse gitmeyi düsünüyorum doktora bebegide cok takmıyorum aslında ama bilinc altında kalıyor herhalde ister istemez

Yine reglde düzensizlikler
bu ayda beklenen adet gününden üc gün önce geldi agrı yok sızı yok hic regl belirtisi yok peceteyle pembe kahve bir akıntı inceciz sol boslukta bir sızlama okadar. Devam etmezse doktora görünecegim bu ay gelismeleri yazarım ilerleyen günlerde...

Bugün regl ikinci gün olmak kaydıyla en azındandan kanama oranım düzeldi cok mutluyum kistten veya yapısıklıktan azalır yazıyordu. İki ayda kanamam düzeldi ve Regl günlerim bir hafta öne attı toplamda.
İnsallah bebis yer arıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…