- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Malum bolge daha kalin ama geneliyle gecirmiyHayir hic belli olmaz . Ama ince olanini almalisiniz.
Eki Görüntüle 1399688
Hani cok kullanmak degistirmek istemezseniz, normal kilot ve ped takar bunu ustune giyersiniz.Ben onu aksam giderken eczaneye bir sorayım hiç denk gelmedim böyle birşeye ama iyi düşünülmüş kesinlikle.
Hani cok kullanmak degistirmek istemezseniz, normal kilot ve ped takar bunu ustune giyersiniz.
Boylece pedden gecse bile buna gecer. Tek bir camasir yeter yol boyu.
Sadece pedinizi degistirirsiniz.
Valla ne kadar agir oluyorsunuz bilmiyorum. Ben cok agir oldugum icin asla yolculuga cikamam boyle birsey olmadan,
Patronumun arabasina bile gecmisligi var
Stresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..
Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnanırmısınız sürekli değişiyor bu yüzden risk almak istemiyorum..Bazen çok yoğun geçiyor bazende çok hafif şu anda ağrım çok var ne zaman ağrım olsa yoğun oluyorum yani o şekilde takip ediyorum..
Bayan olmak çok zor çok.
komik ama iyi bir örnek annemin çok fazla olur yolculuk da çocuk ya da hastabezi kullanır çünkü anca yetiyor deneyebilirsiniz rahat olduğunu iddia ediyorduStresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..
Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
komik ama iyi bir örnek annemin çok fazla olur yolculuk da çocuk ya da hastabezi kullanır çünkü anca yetiyor deneyebilirsiniz rahat olduğunu iddia ediyordu
hiçbişey olmaz ya nolcak olmadı bir de popolin alırsınAy annemi gördüm o da çok kullanırdı..Fakat giyeceğim kıyafetin altından görünmesin istiyorum bebek bezide öneriyorlar çok kalın olursada pişik olurum aman deyin