- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
18 saat ara vermeden gitmeyeceksiniz sonuçta.
Sık sık değiştirir ve de ultra olanlarından kullanırsanız sorun olacağını düşünmüyorum..
İki tane falan kullanın ya da büyük olanlardan alın,aralarda da değiştirirsiniz.
Otobüsler 3-4 saatte bir mola veriyor zaten kişisel bakımınızda sıkıntı olmaz. Yanınızda da ağrı kesici bulundurun.
Normalde nasıl oluyorsan öyle olur yine, yani oturduğun için artma olmaz. Yoğun oluyorsan iki tane ped kullan, üst üste değil. arka arkaya koy. Orta kısım iki kat olsun sadece. Sürekli 18 saat boyunca yoğun olmaz zaten korkma. Her molada değiştirirsin. Üzerine kalın ve uzun hırka giy, her türlü kazaya karşı. Bir şey olursa da sakın sıkıntı yapma kendine, kadınız hepimizin başına gelebilir böyle şeyler.
Ben tayt öneriyorum.İç çamaşırından kayma olmaması için üzerine tayt giyin.
aslında sürekli oturmak , kanamayı arttırmak yerine azaltır. ama sen yinede tedbirini al tabi.
TENA Protective Underwear Tek Kullanımlık İç ÇamaşırStresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..
Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
TENA Protective Underwear Tek Kullanımlık İç Çamaşır
Bunu bir sor eczanelere, ince ve desenli olanini kadinlar icin.
Ben agir adet gecelerinde kullaniyorum.
Yoksa carsafa illa geciyordu.
Ağrıkesici tayt ve gece petlerinden kullanırsan hiç bişey olmaz bende bu sekılde çok yolculuk yaptım.tayt yerine kulotlu corapta kesip giyebilirsin
Çok yoğun olmuyorsan hiç korkmana gerek yok, benim bir arkadaşım çok yoğun olduğu için çocuk bezi kullanırdı. Ama o çok fazla oluyordu. Normalde de 3-4 saatte bir değiştiriyorsan hiç strese sokma kendini. Ayrıca dediğim gibi hadi oldu bir kaza, üzerini kalın giyin, en olmadı çantana bir hırka daha at onun üzerine otur. En fazla üstün batar, o da problem değil, senden başka gören olmayacak.
Malum bolge daha kalin ama geneliyle gecirmiyHayir hic belli olmaz . Ama ince olanini almalisiniz.Bu söylediğiniz kendisinden ped bulunduruyor değilmi içerisinde..Ve de hani belli olmaz değilmi giydiğimde.