Regl Ve Yolculuk

komik gelebilir ama bebek bezi deneyebilirsin mutlaka sikica saran tayt giy :) hem yumusacik hem kupkuru hemse her yer kapali:) bi iki kez denedim bende :)

boxer ya da tayt varsa çok işe yarıyor.ben de gerilirim yolculuklarda regl durumuna.kurtarıcım olur hep.bir de buscopan plus :)

Pantolonunun içine tayt ve külotlu çorap giyebilirsin.Üzerine de uzun hırka aldın mı tamamdır.Zaten molalarda değiştirirsin. :)

Tunik tarzi uzun belinizi kapatacak bir şey giyin ne olur ne olmaz iki tane ped.kullanirsiniz.majezik icerseniz de agrimaz

Bende bi kere reglken yolculuk yapmistim sizinki gibi cok uzundu mola vermesine ragmen aksilik ya koltuktan bi kalktim siz anlayin iste..
İki tane kullanin olmazsa..

Kotex gerçekten de çok iyi gece olanlarından alırsan için rahat eder , taytta giyersen süper olur hatta keşke sıcak su torbası bile alabilsen en azından ağrını azaltır.Ağrı kesici olarak majezik öneririm çok iyi geliyo .Vermidon ya da minoset alma sakın kanı sulandırır çünkü .Şekerli su için birşeyler ikram edildiğinde ağrınızı azaltır o da :) Hem otururken pek geleceğini sanmıyorum molada da kalktığınızda wc ye gidip değiştirirsiniz :KK66: Hadi hayırlı yolculuklar tüm önlemleri almışsınız umarım güzel geçer :KK66:

canım eğer çok çok kanama oluyorsa
bebek bezi en iyisi bir arkadaş da yazmış
ben hamile olmadan önce bikaç ay kullandım çok rahat

Reglken yolculuk yaptim ilk gunse cok zor geciyor agrilar zorlaştırıyor onun için agri kesici mutlaja alin yaniniza.

Ikinci üçüncü gunlerde yogunliktan dolayi ya gecerce stresi yasadim ben genelde oyle zamanlarda gece pedi kullanirim ve boxer ic camasiri oluyo ya dar bisey onu da giyerim uste sıkı tutsun diye. Otururken pek bisey olmuyor da birden kalkinca cogaliyor ya onu yasarsiniz işte o da molaya denk geliceginden ped degistirirsiniz.

Esofman giynin uzerinizde bir de hirka olsun cikartir ustunuze serersiniz karin bölgesine. Küçük bir yastik agri kesici ıhlamur gibi bitki cayi alin yaniniza.

Ben de bır gun dersaneden çıktım yurda gıdıyorum tam köseyı döndüm yoğun bır sekılde oldu pedde vardı pantalonda acık renk kot nıye gıydıysem o durumda ayy paçamdan aşagı iniyor görüyorum yanı hemen bır davura yaslandım bacaklarımıda kapattım arkadasımı aradım koşarak geldi kız görünce vuruldumda kan kaybından ölüyorum sandı :KK53:uzunca bır hırka getırmıs belıme doladım taksıye bındım o olmasa rezıl rüsva olacaktım

Oturmaktan degılde ayaga kalkınca çok zor oluyor:mad:

Kadın olmak zor:KK59:

Durun daha atlatamadım saat 4'de yolcuyum bakalım nasıl gececek..
Siyah bir eşorfman altımda da kalın külotlu çorap var.Kotexin gece olanı sanırım normal uzunlardan daha uzun ondan aldım.Ağrı kesicilerimde yanımda ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum..Parol dolorex ve buscopan plus..
Üzerimede uzun bir hırka kalın örgü :KK70:
Ayaklarda 2 kat çorap :KK70:
Artık yarın sabah size yazarım insallah açık renk değildir koltuklar :KK70:

Durun daha atlatamadım saat 4'de yolcuyum bakalım nasıl gececek..
Siyah bir eşorfman altımda da kalın külotlu çorap var.Kotexin gece olanı sanırım normal uzunlardan daha uzun ondan aldım.Ağrı kesicilerimde yanımda ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum..Parol dolorex ve buscopan plus..
Üzerimede uzun bir hırka kalın örgü :KK70:
Ayaklarda 2 kat çorap :KK70:
Artık yarın sabah size yazarım insallah açık renk değildir koltuklar :KK70:

:) :) Hangi otobüs firması ? Ağrı kesici olarak elindekilerden buscopon plus ı tavsiye ederim .Ama alabilirsen majezik al , bana çok iyi geliyo :)

:) :) Hangi otobüs firması ? Ağrı kesici olarak elindekilerden buscopon plus ı tavsiye ederim .Ama alabilirsen majezik al , bana çok iyi geliyo :)

Gideceğim yer ilçe olduğu için oranın firması Lüks Erova ile gideceğim :)
Majezik evet alabilirim çok iyi gerçekten.

X