- 28 Temmuz 2014
- 505
- 206
- Konu Sahibi Anti Depresan
ayaga kalkinca bi niagra selalesi :)))))aslında sürekli oturmak , kanamayı arttırmak yerine azaltır. ama sen yinede tedbirini al tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayaga kalkinca bi niagra selalesi :)))))aslında sürekli oturmak , kanamayı arttırmak yerine azaltır. ama sen yinede tedbirini al tabi.
ayaga kalkinca bi niagra selalesi :)))))
altına ped koymasan da oluyor mu..Malum bolge daha kalin ama geneliyle gecirmiyHayir hic belli olmaz . Ama ince olanini almalisiniz.
Eki Görüntüle 1399688
Olur da yine ped gibi degistirmek lazim, biraz masrafli olur. 1 pakette 7 tane varAh bu çok iyimiş...
altına ped koymasan da oluyor mu..
fiyatı nedir peki ?Olur da yine ped gibi degistirmek lazim, biraz masrafli olur. 1 pakette 7 tane var
Trde 10 lu paket 39.90 mis. Burada 5li paket 12 lira.fiyatı nedir peki ?
Durun daha atlatamadım saat 4'de yolcuyum bakalım nasıl gececek..
Siyah bir eşorfman altımda da kalın külotlu çorap var.Kotexin gece olanı sanırım normal uzunlardan daha uzun ondan aldım.Ağrı kesicilerimde yanımda ama hangisini kullanacağımı bilmiyorum..Parol dolorex ve buscopan plus..
Üzerimede uzun bir hırka kalın örgü
Ayaklarda 2 kat çorap
Artık yarın sabah size yazarım insallah açık renk değildir koltuklar
:) :) Hangi otobüs firması ? Ağrı kesici olarak elindekilerden buscopon plus ı tavsiye ederim .Ama alabilirsen majezik al , bana çok iyi geliyo :)