Regl Ve Yolculuk

Gittim hanimlar sonunda hatta bekledigim gibi degil daha rahat gecti regl komple kesildi bile sayilir boyle hic yogunluk olmadi hatta agrim bile olmadi.Ben yine hazirliklarimi Yapmistim gayet guzel yolculuk oldu tesekkkur ederim tum onerileriniz ve yardimlariniz icin.

Bebisim şimdi bi sakin
Orkidin ultralarindan 3 tane birini her zaman taktığın yere diğerini öne sonuncusunuda popo bölgesine tak biraz kalın olabilir ama sızıntı olmaz yani bende olmuyo
Kani belli etmeyen renkte bir uzun hırka giyiyorsun
Pantolon giyiceksen altına boxer kesinlikle giy faydasını görürsün
HADİ SANA İİ YOLCULUKLAR

Bebisim şimdi bi sakin
Orkidin ultralarindan 3 tane birini her zaman taktığın yere diğerini öne sonuncusunuda popo bölgesine tak biraz kalın olabilir ama sızıntı olmaz yani bende olmuyo
HADİ SANA İİ YOLCULUKLAR

sakinleşmiştir herhalde şimdiye :işsiz:

Ped zaten kullanicaksin ama sana onerim birde pecete kullan. Pedin ustune peceteyi koy. Hic sizinti falan olmuyor.

Bebisim şimdi bi sakin
HADİ SANA İİ YOLCULUKLAR
Iyi yolculuklar mi zamanda yolculugu buldunuz sanirim :KK70:

Uzun olanından iki tane ustuste kullan..ayrica cift camasir giyin..1 tane de agri kesici kas gevsetici ictin mi bir sorun olmaz.

İçinize fazladan külot, şort, tayt giyerseniz sıcak tutmuş olursunuz ağrınızı azaltır. Bir de marketlerde satılan yapışkanlı ısıtıcı pedler var. Onlardan da alıp karnınıza denk gelecek şekilde çamaşırınıza yapıştırırsanız rahat edersiniz. Kanamanın çok olmaması için fazla sıvı almayın. Bir de sürekli oturmakla kanama artmaz hatta azalır.

Canim sanirim sen de yogun olanlardansin.. iki tane koymayi dene ve her molada degistir.. daha rahat hissedersin kendini.
iyi yolculuklar...

Stresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..

Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim hep yolculuğa denk gelir. Uçak yok mu ucak sizin oraya

Stresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..

Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
18 saat bir yana 24 saat saat yol gittim,18 saatte 3 kez mola verilirse 6 saatte birped değiştirmekanlamına gelir ve bir pedin maksimum 3-4 saatte değiştirlmesi gerek, adetin 3.günükanama çok fazlaoluyor, ne yapmalı üst üste iki pedi yapıştırmak ve yedek çamaşır almanız gerekebilir, araba sallayacağıiçinkanama artabilir

X