- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi Anti Depresan
Gideceğim yer ilçe olduğu için oranın firması Lüks Erova ile gideceğim :)
Majezik evet alabilirim çok iyi gerçekten.
Hımm hadi bakalım inşallah koyu renktir :) Majezik iyi gelir eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gideceğim yer ilçe olduğu için oranın firması Lüks Erova ile gideceğim :)
Majezik evet alabilirim çok iyi gerçekten.
Bebisim şimdi bi sakin
Orkidin ultralarindan 3 tane birini her zaman taktığın yere diğerini öne sonuncusunuda popo bölgesine tak biraz kalın olabilir ama sızıntı olmaz yani bende olmuyo
Kani belli etmeyen renkte bir uzun hırka giyiyorsun
Pantolon giyiceksen altına boxer kesinlikle giy faydasını görürsün
HADİ SANA İİ YOLCULUKLAR
Iyi yolculuklar mi zamanda yolculugu buldunuz sanirimBebisim şimdi bi sakin
Orkidin ultralarindan 3 tane birini her zaman taktığın yere diğerini öne sonuncusunuda popo bölgesine tak biraz kalın olabilir ama sızıntı olmaz yani bende olmuyo
Kani belli etmeyen renkte bir uzun hırka giyiyorsun
Pantolon giyiceksen altına boxer kesinlikle giy faydasını görürsün
HADİ SANA İİ YOLCULUKLAR
Benim hep yolculuğa denk gelir. Uçak yok mu ucak sizin orayaStresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..
Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gidip gelirken regl miydin acikla bize bunu nasil gecti yolculukNişanım oldu evlendim üzerinede 6 kez gittim geldim
hortlamış konu
18 saat bir yana 24 saat saat yol gittim,18 saatte 3 kez mola verilirse 6 saatte birped değiştirmekanlamına gelir ve bir pedin maksimum 3-4 saatte değiştirlmesi gerek, adetin 3.günükanama çok fazlaoluyor, ne yapmalı üst üste iki pedi yapıştırmak ve yedek çamaşır almanız gerekebilir, araba sallayacağıiçinkanama artabilirStresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..
Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.