Hamile kalmayi bebegimin olmasini çokkkkk istiyoruz boyel olunca acabalarla doldum isteHayır döngünüz 26 günse 27. Gün gecikmiş sayılırsınız. Ama yumurtlamayı testle takip etmediyseniz belki geç yumurtlamışsınızdır. Regl de gecikecektir. Bazen olabilir. Biraz bekleyin.
Gec yunurtlamişsam o zamanda tutmuş olabilri yano bebekHayır döngünüz 26 günse 27. Gün gecikmiş sayılırsınız. Ama yumurtlamayı testle takip etmediyseniz belki geç yumurtlamışsınızdır. Regl de gecikecektir. Bazen olabilir. Biraz bekleyin.
Stres gecikmesi yaniHamile kalmayi bebegimin olmasini çokkkkk istiyoruz boyel olunca acabalarla doldum iste
Regl gelene kadar hep umut vardır.Gec yunurtlamişsam o zamanda tutmuş olabilri yano bebek
Dun evde idarar testi yaptim malesef tek cizgiDöngüye göre zaten regl gecikmiş şu an test yapabilirsniz varsa çıkar..
Tabi diğer etkenlerden de gecikmiş olabilceğinizi unutmayın.
Umarım gönlünüze göre olur
Aminnnnnn inşallah cnmRabbim evlat isteyen herkese bu güzel duyguyu hayırlısıyla yaşatsın amiiinnn
Belki havadan belkide cok istiyorum diye stres oldum ondan gecikti belkide dedikleri gibi geç yunurtaldim belkide tuttu hayirlisi diyelimİnşaAllah hamilesindir canım. Bu ay benimde gecikme oldu 3gün olmadım sıcaklardan oldu sanırım
İnşaAllah geç yumurtlamışsındır canım nezaman dır istiyosunBelki havadan belkide cok istiyorum diye stres oldum ondan gecikti belkide dedikleri gibi geç yunurtaldim belkide tuttu hayirlisi diyelim
3 yıll ama yaşım 40 dr lar zor diyor amh düsük 0.04 tüp bebek diyorlar oda çok pahali yapamam yastan dolayi iste zor evet ama her ay ümitleniyorumİnşaAllah geç yumurtlamışsındır canım nezaman dır istiyosun
3 yıll ama yaşım 40 dr lar zor diyor amh düsük 0.04 tüp bebek diyorlar oda çok pahali yapamam yastan dolayi iste zor evet ama her ay ümitleniyorum
Allahtan ümit kesilmez ol derse olur dua et Rabbim büyüktür3 yıll ama yaşım 40 dr lar zor diyor amh düsük 0.04 tüp bebek diyorlar oda çok pahali yapamam yastan dolayi iste zor evet ama her ay ümitleniyorum
yumurtlama gununu bılmıyorsan bazen adete dogru yumurtlama olur adetın gelmez ve testte gec cıkar. o yuzden bekle demısler sana. 30 31. gun falan bugun .)Kizlar çok konunyazmişligim var bunda da yardimci olursaniz sevjnirim geçen ay 19 temmizda regl oldum 25 26 bilemediniz 27 gunde tekarar regl olurum normalde simdi olmadim dun idrar testi yaptim negatif ama bir kac kisi dediki bügün 19 agustos bugunden say reglin gecsin 1 hafta oyle test yap dendi sizce bugun gectikten sonrami adetim gecmiş sayiliyor şastım ya adet belirtim de yok sadece bellim agriyor okadar lütfen uardım kızlar
Inşallah canim her an dua ediyirorum hem kendime hemde isteyen herkeseAllahtan ümit kesilmez ol derse olur dua et Rabbim büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?