• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl tarihi hamilelik

yumurtlama gununu bılmıyorsan bazen adete dogru yumurtlama olur adetın gelmez ve testte gec cıkar. o yuzden bekle demısler sana. 30 31. gun falan bugun .)
Bugünden sonra 1 hafta gecsin oyle yap test dediler evet yunurtlama takipi yapmadim 19 temmuzda adet oldum bitti 1 gun araliklarla surekli birlikte oldum hatta reglm hesabima gore gelecegi gunden bir gun once bile oldum

Ovulasyon gununden 14 gun sonrasi midr asil regl gunu? Hani boyle bazen 26 bazen 27 gunde bir faln olunca onu mu baz almak gerek acaba?
Bilemiyorum ki bibyerde okudum bi dr yazmistı yunurtlamadan 14 gun sonra regl geliyor diye ama bilmiyorum ki ne zaman yumurtaldim

Ovulasyon gununden 14 gun sonrasi midr asil regl gunu? Hani boyle bazen 26 bazen 27 gunde bir faln olunca onu mu baz almak gerek acaba?
14 dıye gecıyo ama ovulasyondan sonra 16. gun bazen 15. gun olurum bu sıtede cok kısının konusmasını okumustum. :)11 gun dıyen bıle oldu :)

Gec yumurtlamissaniz tutmus olma ihtimali var tabikide ama iliski olusunada bagli tabi. Insallah hamilesinizdir. Sabretmek lazim
Valla tatlım 19 temmuzda regl oldum temizlendikten sonra 1 gun arayla sik sik beraber oldum adet gecti devam ettim ne bilim iste

Yani hamilede olsam belli olmaz ozaman simdi ayy belkide hamileyimdir bak gene heycanalndim
umıtlendırmek yada umıt kırmak ıkısınden de hoslanmam lakın hep ayın 14 unde yumurtlayan bıırı bıle gunu gelır 24. gununde yumurtlar ve gebelık olusur. adet gunu 28 gundeyse 4 gunluk gebelık kanda da ıdrarda da cıkmaz. o yuzden adet olmuyorsak bı 10 gun daha umıtlı gezıyoruz :))

Valla tatlım 19 temmuzda regl oldum temizlendikten sonra 1 gun arayla sik sik beraber oldum adet gecti devam ettim ne bilim iste
Hadi insallah tutmustur. Idrar testlerine ben pek saglikli bakmiyorum cunku ilk gebeligimde idrarda cikmamisti ama kan testi yaptirdigimda ayni gun pozitif cikmisti. Sonra ertesi gun yine idrar testi yaptim pozitif olmasi lazimken negatifi gordum ondan sonra kullanmadim o testlerden. Cok kafami karistirmisti. Bence sen bi kan testi yaptir.

Hadi insallah tutmustur. Idrar testlerine ben pek saglikli bakmiyorum cunku ilk gebeligimde idrarda cikmamisti ama kan testi yaptirdigimda ayni gun pozitif cikmisti. Sonra ertesi gun yine idrar testi yaptim pozitif olmasi lazimken negatifi gordum ondan sonra kullanmadim o testlerden. Cok kafami karistirmisti. Bence sen bi kan testi yaptir.
Hafta sonuna kadar beklicem hafta sonu yaptirim en azindan geç dollenmişse net cikar dua edin kızlar

Aynı şeyleri yaşayan varmı merak ettim😊 adetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için dün tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam😊 çok teşekkürler.

Back