Regl öncesi göğüs hassasiyeti mi hamilelik mi ?

Suels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
90
12
88
Kızlar bir sorum olacak. En son adet tarihim 20 Nisan bittikten sonra 24 Nisan da ilişki yaşadım fakat boşalma falan olmadı. Döngüm 32 gün civarı sürüyor 7 mayis yumurtlama günümdü 2 mayis ve 4 mayis 10 mayıs da ilişki yaşadım ama aynı şekilde yine geri çekilme yöntemiyle. Dün göğüslerimin yanlarında ağrı hissetmeye başladım bugün biraz daha belirgin ama dokununca olan ağrılar tam olarak baş dönmesi değil ama kafamın içini ara ara tuhaf hissediyorum ve yemek yerken bulantı geliyor oruçlardan dolayı mi diye düşünüyorum. Sizce hamilelik bu kadar erken belli eder mi göğüs ağrısı bulantı baş dönmesi yapar mı bu kadar kısa sürede. Adet olmama 9 gün var hamile miyim? Masaj yapınca geçiyor ve sonra yine başlıyor

Cok erken bence bulantı fln .
Piskolojikmen olabilir göğüs te hassasiyet normal. Adete yakın oluyor bazi insanlarda adetini bekle fazla kafaya takma adetin gecikir yoksa

Evet benim de oluyor normal de 5 6 gün önce başlıyor sonra adet oluyorum ama bu sefer 9 gün önce başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…