Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Ayyy masallah net cikmis tebrik ederim ♥♥♥
Allah saglikla , kolaylikla, mutlulukla bu sefer hayirli evladini kucagina almayi da nasip etsin tamamina erdirsin insallah.
Agla tabi mutluluk gozyaslari bunlar:)

İnşallah canım bu sefer seninle kalır bebeğin sonuna kadar rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin aminnn

Ayy canım tebrik ederim :) :) çok çok sevindim insallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini lutfen kötü seyler düşünme biliyorum zor insan korkuyor ama iyi düşünelim çünkü her sey cok güzel olacak :) yuppiii

Cnm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ben de kaç gündür seni takip ediyordum en son leke geldi deyip takvimi kaldırmıştın:))) Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

İnş canım busefer herşey Güzel olacak inş. Sende kritik dönemi atlatmissin maşallah darısı bize olsun inş.
Cnm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ben de kaç gündür seni takip ediyordum en son leke geldi deyip takvimi kaldırmıştın:))) Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Canım Sağol ben hep adet olucam saniyorum bu lekeler yüzünden sonra olmuyor enteresan bi şekilde. .Adete 5 kala yerleşme lekesi yaşadım sanırım. sonra birdaha gelmedi, ins. Hiç gelmez. Allahım sizede biran önce nasip etsin inş. Takvim uğur getirsin. . . seninde az kalmış bata 1 2 haftaya senden de güzel haberler alalım inş. :)

@triton-x sağ ol canım benim zaman hem geçmiyor hem çabuk geçiyor doktor cinsiyet tahmini bile yaptı hafta ici kontrolde. Darısı başına insallah rabbim hepimizin sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin bebisleri. Diğer arkadaslardan da güzel güzel haberler gelsin insallah saglikla... :) :)

İnş canım geçsin zaman kritik dönemi bende geçeyim inş. Ne tahmini yaptı, ne olucak yigenimiz :)

İnş canım geçsin zaman kritik dönemi bende geçeyim inş. Ne tahmini yaptı, ne olucak yigenimiz :)

Kız gibi duruyor dedi :) ben erkek hissediyorum dedim doktorda genelde anne adaylarının hissinin tam tersi oluyor zaten dedi :) kesinlik icin 4 aylık olmalı en az dedi ama tecrübelerime göre bir kız havası var dedi

Gel bir de bana sor az mı çok mu kaldı:)))

Canım sen nasılsın? Cinsiyet belli olmuştur artik :) bu arada senin esin subaydi sanirim dimi ankarada patlamayi duyunca aklıma sen geldin insallah sorun yoktur. Dikkat edin kendinize
Merhaba canimm :) iyiyiz bIz sukur, bebisin cinsiyeti doktorun tahmin ettigi gibi kiz

Evet canim sorma cok kotu bir gundu hala etkisindeyiz
biz esimle beraber gittigimiz icin servis kullanmiyor esim, aklina geldigime cok mutlu oldum :)

senin fistik da buyuyor masallah, fistik agzimdan cikti kiz mi olacak ne

Mrb kızlar yeni uye oldum ben. 8aylık evliyim son 3aydir adetimde saçma bi farklılık var normalde 28 güne bir sabit olurdum 3 ay önce 6 gun gecikti ondan sonraki ay 9gun bu ay beklemedeym 25de olacam ama 1hafta önce karnim sisti bi anda patlama gibi pembe bi akinti sonrada kahverengi akinti geldi 2gun sürdü şimdi normal akinti var kasikta goguste agri var çok terliyorm başım ağrıyr hep yatasım var sizce olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…