- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
@triton-x canım yarin test yaparsan haber et mutlaka insallah güzel haberler gelir ayy heyecanlandim :)
Merhaba gunaydin :)
Yaptin mi test♥
Eki Görüntüle 1779041
Kızlar Dualarınızı eksik etmeyin nolur inş. Busefer kucağıma almayı nasip eder rabbim ve burdaki her bekleyen anne olur...şuan çok karışıgim testi yaptigimdan beri Ağlıyorum. Tüm arkadaşlarıma 2 kaybimdan sonra umut olayım inş.
İnş çok teşekkür ederimAyyy masallah net cikmis tebrik ederim ♥♥♥
Allah saglikla , kolaylikla, mutlulukla bu sefer hayirli evladini kucagina almayi da nasip etsin tamamina erdirsin insallah.
Agla tabi mutluluk gozyaslari bunlar:)
İnşallah canım bu sefer seninle kalır bebeğin sonuna kadar rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin aminnnEki Görüntüle 1779041
Kızlar Dualarınızı eksik etmeyin nolur inş. Busefer kucağıma almayı nasip eder rabbim ve burdaki her bekleyen anne olur...şuan çok karışıgim testi yaptigimdan beri Ağlıyorum. Tüm arkadaşlarıma 2 kaybimdan sonra umut olayım inş.
Amin cnm dua et inş. Herşey Güzel olsun umarım.İnşallah canım bu sefer seninle kalır bebeğin sonuna kadar rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin aminnn
Canım rabbim sanada en kısa zamanda basıp etsin inş.@triton-x ayyyyy kendim testimi cift görmüş gibi sevindim yaaa ins saglikla kucagina alirsin
Eki Görüntüle 1779041
Merhaba gunaydin :)
Yaptin mi test♥
Cnm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ben de kaç gündür seni takip ediyordum en son leke geldi deyip takvimi kaldırmıştın:))) Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1779041
İnş canım busefer herşey Güzel olacak inş. Sende kritik dönemi atlatmissin maşallah darısı bize olsun inş.Ayy canım tebrik ederim :) :) çok çok sevindim insallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini lutfen kötü seyler düşünme biliyorum zor insan korkuyor ama iyi düşünelim çünkü her sey cok güzel olacak :) yuppiii
Canım Sağol ben hep adet olucam saniyorum bu lekeler yüzünden sonra olmuyor enteresan bi şekilde. .Adete 5 kala yerleşme lekesi yaşadım sanırım. sonra birdaha gelmedi, ins. Hiç gelmez. Allahım sizede biran önce nasip etsin inş. Takvim uğur getirsin. . . seninde az kalmış bata 1 2 haftaya senden de güzel haberler alalım inş. :)Cnm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ben de kaç gündür seni takip ediyordum en son leke geldi deyip takvimi kaldırmıştın:))) Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
İnş canım geçsin zaman kritik dönemi bende geçeyim inş. Ne tahmini yaptı, ne olucak yigenimiz :)@triton-x sağ ol canım benim zaman hem geçmiyor hem çabuk geçiyor doktor cinsiyet tahmini bile yaptı hafta ici kontrolde. Darısı başına insallah rabbim hepimizin sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin bebisleri. Diğer arkadaslardan da güzel güzel haberler gelsin insallah saglikla... :) :)
İnş canım geçsin zaman kritik dönemi bende geçeyim inş. Ne tahmini yaptı, ne olucak yigenimiz :)
Ayy hadi bakalım minnos ne olucak :)Kız gibi duruyor dedi :) ben erkek hissediyorum dedim doktorda genelde anne adaylarının hissinin tam tersi oluyor zaten dedi :) kesinlik icin 4 aylık olmalı en az dedi ama tecrübelerime göre bir kız havası var dedi
Ayy hadi bakalım minnos ne olucak :)
Gel bir de bana sor az mı çok mu kaldı:)))İnş canım busefer herşey Güzel olacak inş. Sende kritik dönemi atlatmissin maşallah darısı bize olsun inş.
Canım Sağol ben hep adet olucam saniyorum bu lekeler yüzünden sonra olmuyor enteresan bi şekilde. .Adete 5 kala yerleşme lekesi yaşadım sanırım. sonra birdaha gelmedi, ins. Hiç gelmez. Allahım sizede biran önce nasip etsin inş. Takvim uğur getirsin. . . seninde az kalmış bata 1 2 haftaya senden de güzel haberler alalım inş. :)
Benim içinde sağlıklı olsun hiç farketmez. İnş. O günleri görürüm bendeEtrafimdaki herkes yorum yapıyor ama inan benim için sağlıklı olsun yeter rabbim ne nasip ederse kabulumuz :) darisi basina insallah canım saglikla büyüsün bebisler
İnş 9 ay bekleyeceğiz ve gelecekler ☺☺☺Gel bir de bana sor az mı çok mu kaldı:)))
Merhaba canimm :) iyiyiz bIz sukur, bebisin cinsiyeti doktorun tahmin ettigi gibi kizCanım sen nasılsın? Cinsiyet belli olmuştur artik :) bu arada senin esin subaydi sanirim dimi ankarada patlamayi duyunca aklıma sen geldin insallah sorun yoktur. Dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?