• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Günaydın herkese. Dün bir iki laba sordum. Benim testler bir pahalıymış ki sormayın kızlar. :(

Günaydın canım pıhtılaşma testleri mi, canım eğer onlarsa devlette 3 dusugum var dersen yapıyorlar ücretsiz olarak. . .
bu testler nasıl testlerse kimse yapmıyor zaten. bir lab sadece yapabiliyor hepsini anlamadım gitti. canım benim iki kaybım var, üç falan diyemem kimseye Allah esirgesin başıma gelir diye korkarım :(

bu testler nasıl testlerse kimse yapmıyor zaten. bir lab sadece yapabiliyor hepsini anlamadım gitti. canım benim iki kaybım var, üç falan diyemem kimseye Allah esirgesin başıma gelir diye korkarım :KK43:
Haklısın canım ozaman mecbur o lab yapıyorsa orda yaptirirsin tatlım. Bende ankarada tesadüf bu forumdan bi arkadas biyere yonlendirmisti, orada esimle ikimizde 24 lira bişey almışlardı. Belki kan pıhtılaşmasi yaşayanların sohbet forumuna sorabilirsin, onlar biliyordur.

Haklısın canım ozaman mecbur o lab yapıyorsa orda yaptirirsin tatlım. Bende ankarada tesadüf bu forumdan bi arkadas biyere yonlendirmisti, orada esimle ikimizde 24 lira bişey almışlardı. Belki kan pıhtılaşmasi yaşayanların sohbet forumuna sorabilirsin, onlar biliyordur.
çok iyi fikir bir sorayım.

Bnm de adetimin 23.günü soylemisimdir ilk kez ovulasyon testi kullaniyorum hala ikinci cizgi silik bakalim ne zaman kirmizi olacak o cizgi

Totem yapip takvim koymustum ben daha yumurtlamadim bile hamileligin 4.haftasi yaziyo takvim egerki bu ay ovu testinde iki çizgiyi 25. 26.gunde filan gorursem bundan onceki aylari baya bosa gecirmisiz diycem klomen kullandgm ay dr 18 19.gunlere iliski demisti bende onu dusunerek 20.gune kadar iliski oluyodu sonra bosluyodum

Back