bende çok umutluydum canım hayırlısı ne kusuru canım burda hepimiz birbirimize umut oluyoruz tatlım :)))Canım inanmıyorum ya senden çok umutluydum ya ovulasyon sonucundan dolayıkusura bakma canım seni umutlandirdiysam yine takvim yap canım umudunu kaybetme lütfen
yok canım üzülmüyorum hayırlısı artıkuzulme canim insallah baska zaman
yok canım üzülmüyorum hayırlısı artık
Günaydın herkese. Dün bir iki laba sordum. Benim testler bir pahalıymış ki sormayın kızlar.
Günaydın canım pıhtılaşma testleri mi, canım eğer onlarsa devlette 3 dusugum var dersen yapıyorlar ücretsiz olarak. . .Günaydın herkese. Dün bir iki laba sordum. Benim testler bir pahalıymış ki sormayın kızlar.
Yeni ay yeni yine yeniden yeseren umutlar :)bende çok umutluydum canım hayırlısı ne kusuru canım burda hepimiz birbirimize umut oluyoruz tatlım :)))
Yeni ay yeni yine yeniden yeseren umutlar :)
Hadi hayırlısı olsun cnm dualarım sizlerleİyiyim canım yumurtlama günümü bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Sıcak suyun içine taze zencefil doğra bir kaç parça limon sık öyle iç. Şifa olsun inşaAllah canımKızlar bugün usuttum heraldegrip olmak istemiyorum ıhlamur icicem şimdi. ,başka tavsiye edeceğiniz bişey varmı. ? ilaç içmek istemiyorum
Bir dünya kan pıhtılaşma testleri canım.Ne testi yaptiriyon cnm sen
Canım Sağol hafif geçiyor allahtan idare ediyorum.Geçmiş olsun canım. Sıcak suyun içine taze zencefil doğra bir kaç parça limon sık öyle iç. Şifa olsun inşaAllah canım
Bir dünya kan pıhtılaşma testleri canım.
sağol canım.Anladm cnm allahim yardimcin olsun
bu testler nasıl testlerse kimse yapmıyor zaten. bir lab sadece yapabiliyor hepsini anlamadım gitti. canım benim iki kaybım var, üç falan diyemem kimseye Allah esirgesin başıma gelir diye korkarımGünaydın canım pıhtılaşma testleri mi, canım eğer onlarsa devlette 3 dusugum var dersen yapıyorlar ücretsiz olarak. . .
Haklısın canım ozaman mecbur o lab yapıyorsa orda yaptirirsin tatlım. Bende ankarada tesadüf bu forumdan bi arkadas biyere yonlendirmisti, orada esimle ikimizde 24 lira bişey almışlardı. Belki kan pıhtılaşmasi yaşayanların sohbet forumuna sorabilirsin, onlar biliyordur.bu testler nasıl testlerse kimse yapmıyor zaten. bir lab sadece yapabiliyor hepsini anlamadım gitti. canım benim iki kaybım var, üç falan diyemem kimseye Allah esirgesin başıma gelir diye korkarım
çok iyi fikir bir sorayım.Haklısın canım ozaman mecbur o lab yapıyorsa orda yaptirirsin tatlım. Bende ankarada tesadüf bu forumdan bi arkadas biyere yonlendirmisti, orada esimle ikimizde 24 lira bişey almışlardı. Belki kan pıhtılaşmasi yaşayanların sohbet forumuna sorabilirsin, onlar biliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?