• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar ya karnimin sag tarafina agri girdi adetten sonra beraberlik oldu korunmadik midem bulaniyo ama kusmuyorum karnima agrilar giriyor test yapmakta istemiom uzulcem diye kan testi yaptircam cikar mi acaba belim de az cok agriyor yan tarafima bicak saplamis gibi agri girdi suan

Canimm gecmis olsun en iyisi ihlamur ic sicak sicak iyi gelir nane limon da icebilirsin o da iyi gelir
nasılsın canım varmı gelen giden :) benim kasık ağrım coştu iyice bide rahmime kramplar giriyo sabahtan beri ben geliyorum die haber veriyo kırmızılar

Anladım canım rahat ol sen allah bir yoluna koyar inş. Umarım eşinde ikna olur ve bu ay olmazsa diğer aylar çalışmaya devam edersiniz.

Canım inş biran önce iyilesirsin hamileyken biraz daha uzun sürer, bizde tatildeyiz suan annemlerin yanına geldim. Salı günü eşim de gelecek inş. Bir umut tekrar çalışmalara başladık canım. hatta totem bile yaptım uğur getirsin diye. . inş ni sefer sağlıkla gelir.

Evet canim hamileyken daha bi yorucu ve zor oluyor ama napalim gececek elbet. Insallah totemin işe yarar güzel sonuclar olur bize mutlu mutlu haberler verirsin canim :)

kızlar bunlarda bugün ki testlerim bat yarın
20160202_134323-1.jpg

Back