- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün usuttum heralde grip olmak istemiyorum ıhlamur icicem şimdi. ,başka tavsiye edeceğiniz bişey varmı. ? ilaç içmek istemiyorum
canım geçmiş olsun bianönce iyileşirsin umarımKızlar bugün usuttum heralde grip olmak istemiyorum ıhlamur icicem şimdi. ,başka tavsiye edeceğiniz bişey varmı. ? ilaç içmek istemiyorum
günaydın canımherkese günaydın
nasılsın canım varmı gelen giden :) benim kasık ağrım coştu iyice bide rahmime kramplar giriyo sabahtan beri ben geliyorum die haber veriyo kırmızılarCanimm gecmis olsun en iyisi ihlamur ic sicak sicak iyi gelir nane limon da icebilirsin o da iyi gelir
nasılsın canım varmı gelen giden :) benim kasık ağrım coştu iyice bide rahmime kramplar giriyo sabahtan beri ben geliyorum die haber veriyo kırmızılar
test yaptınmı canımBen de hala giden gelen bisiy yok canim:) bekliyorum
Anladım canım rahat ol sen allah bir yoluna koyar inş. Umarım eşinde ikna olur ve bu ay olmazsa diğer aylar çalışmaya devam edersiniz.
Canım inş biran önce iyilesirsin hamileyken biraz daha uzun sürer, bizde tatildeyiz suan annemlerin yanına geldim. Salı günü eşim de gelecek inş. Bir umut tekrar çalışmalara başladık canım. hatta totem bile yaptım uğur getirsin diye. . inş ni sefer sağlıkla gelir.
test yaptınmı canım
yarın büyük ihtimal adet olurum zaten canım benim şaşmaz hiç günüHadi canm insallah hayirlisi
yarın büyük ihtimal adet olurum zaten canım benim şaşmaz hiç günü
Günaydın tatlım nasılsın. ?herkese günaydın
İnş canım ıhlamur toparladı biraz bakalım idare ediyorum canım.canım geçmiş olsun bianönce iyileşirsin umarım
Allahalla canım LH bukadar net çıkıyor ama gebelik yok çok enteresan, hamile olmayanlarda da bu kadar net cikiyormuymus merak ettim inan..kızlar bunlarda bugün ki testlerim bat yarınEki Görüntüle 1761328
İyiyim cnm sen nasılsınGünaydın tatlım nasılsın. ?
İnş canım ıhlamur toparladı biraz bakalım idare ediyorum canım.