Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım yumurtlama günümü bekliyorumİ
İyiyim cnm sen nasılsın
Canım inanmıyorum ya senden çok umutluydum ya ovulasyon sonucundan dolayı kusura bakma canım seni umutlandirdiysam yine takvim yap canım umudunu kaybetme lütfenkızlar benim kırmızılar 1 gün erken geldiler (
kızlar benim kırmızılar 1 gün erken geldiler (
Tatlım sen yarın test yap bence artık mutlaka çıkar.uzulme canim insallah baska zaman
Tatlım sen yarın test yap bence artık mutlaka çıkar.
adet günüm çok yakın, olcam diye korkuyorum.Sen neden korkuyorsun cnm
adet günüm çok yakın, olcam diye korkuyorum.
Tatlım ama bosuna stres oluyorsun. Artık çıkarsa vardır çıkmazsa zaten yoktur ne yazikkiYok canim yapmicam korkuyorum cok cikmicak diye 4 u de bitsin bakalim nolcak
Canım korkma hayırlısı olur inş. Bize haber et. Buarada sen istanbulda devlettemisin tatlım. ?kızlar iyi akşamlar pek yazamıyorum bugünlerde. korkuyorum
Tatlım ama bosuna stres oluyorsun. Artık çıkarsa vardır çıkmazsa zaten yoktur ne yazikki
Tatlım senin ilişki tarihin belli oyüzden diyorum hani bilmesen neyse ama sen bilirsin.Oyle canm da bazilarinin testte cikmayip kAnda cikiyormus olmaz isem kan yaptirirm
Tatlım senin ilişki tarihin belli oyüzden diyorum hani bilmesen neyse ama sen bilirsin.
bu haftasonu 6sı yada 7si en geç.Anladim canm insallah olmazsin bat gunun ne zaman
evet canım öyleyim. mutlaka haber ederim etmem mi kızCanım korkma hayırlısı olur inş. Bize haber et. Buarada sen istanbulda devlettemisin tatlım. ?
bu haftasonu 6sı yada 7si en geç.
hadi inş canım yaevet canım öyleyim. mutlaka haber ederim etmem mi kız