- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Hadi hayırlısı olsun inş.Canlar bugun bat gunum bakalim nolcak:)
hadi bakalım hayırlısı diyelimCanlar bugun bat gunum bakalim nolcak:)
kızlar biri ovulasyon biride gebelik testiEki Görüntüle 1760067
kızlar biri ovulasyon biride gebelik testiEki Görüntüle 1760067
ovulasyon testi pozitif çıkarsa hamile olabiliyormuşsun canım ama benim gebelik testim herzamanki gibi negatif yine :))Sonuc ne canim ben ovulasyon dan bisiy anlamiyorum da:) hic yapmadim testi
yok canım hamile değilim 2 gün sonra bat gelmez olasıcaSimdi netten okudum anladim canim senn ovulasyon testi cift cozgi ciktigina gore 24 saat sonra yumurtlama oluyormus o ani drgerlendirmek gerekiyormus sen hamilemisin peki
ovulasyon testi pozitif çıkarsa hamile olabiliyormuşsun canım ama benim gebelik testim herzamanki gibi negatif yine :))
Canım aralıkta hamileliğimde ovulasyon ve gebelik testim alTalta yüklüyorum. Hamile olma olasılığın yüksek canım :)kızlar biri ovulasyon biride gebelik testiEki Görüntüle 1760067
Eki Görüntüle 1760366
Canım aralıkta hamileliğimde ovulasyon ve gebelik testim alTalta yüklüyorum. Hamile olma olasılığın yüksek canım :)
canım senin gebelik testin bayağı belli çıkmış o zaman benimkinde tık yokEki Görüntüle 1760366
Canım aralıkta hamileliğimde ovulasyon ve gebelik testim alTalta yüklüyorum. Hamile olma olasılığın yüksek canım :)
Canım 2 gün önce benim de belli belirsiz çıkmıştı. hatta kahverengi leke yaşadım, yine adet olucam dedim. Battan 1 gün önce bu çıkmıştı canım, yarın bidaha yap bakalım.canım senin gebelik testin bayağı belli çıkmış o zaman benimkinde tık yok
Tatlım bu aralıkta ki hamileliğimde ki sonuç. , şimdi değil :)Ayy cok sevindm canim yaaa kan tahlili yaptirsana
ayy hadi inşAllah canım benim umut oluyosun bana valla Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla seninde bebişini versin canımCanım 2 gün önce benim de belli belirsiz çıkmıştı. hatta kahverengi leke yaşadım, yine adet olucam dedim. Battan 1 gün önce bu çıkmıştı canım, yarın bidaha yap bakalım.
Canım genelde böyle cikiyormus. seninki tamamen pozitif.ayy hadi inşAllah canım benim umut oluyosun bana valla Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla seninde bebişini versin canım
Tatlım bu aralıkta ki hamileliğimde ki sonuç. , şimdi değil :)
Olsun tatlım önemli değil. ,var mı sende gelen giden. ?Ay ben simdi sandim canim ya:) olsun allah soyletti demek ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?