Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Hayirlisi olsun uc guncuk sabret insallah guzel haberler verirain bize :)

yaparsın inş merak etme ben çok içmiyordum zaten yine de önce azalttım sonra bıraktım. Ara ara aklıma geliyor ama kendimi tutuyorum

Arkadaşlar şiddetli kaşık ağrım var çarşamba test yaptım 67 bugün kan testi yaptım 179 çıktı. Daha adetim 4 gün var korkuyorum daha evvel kimyasal gebelik geçirdim. Bu beta degeri gebelik habercisi mi

Arkadaşlar şiddetli kaşık ağrım var çarşamba test yaptım 67 bugün kan testi yaptım 179 çıktı. Daha adetim 4 gün var korkuyorum daha evvel kimyasal gebelik geçirdim. Bu beta degeri gebelik habercisi mi

Cok mu siddetli, benim de adet olacakmisim gibi oluyordu ama cok siddetli degildi bhcg degerin neden suphelendirdi seni cok artmasi kimyasal gebelik supgesi mi uyandird.
İyi dusunelim iyi olsun insallah saglikla seninledir bebegin

Çok şiddetli degik sosyal hayatımı etkilemiyor ara ara oluyor. Adet günüm gelmeden değerinin çıkması normal mi adet gecikmesi yaşamadan test yaptırdım. Korkuyorum.yine kimyasal olur degerim duser diye gerçi kimyasal gebeligin de beta degerim 15e kadar cikmisdi ama ilk gebelik olcak ya çok paniği 179. Normal mi sizce 12 sinde adet olmam gerekiyor. Şuan hamilemiyim.:)

Net birsey diyemem iki gune bir tekrar ettir testini iki katina cikmasi lazim.Doktorun 6. Haftada net birsey soyler su an hamile oldugun gozukuyor :) insallah seninledir bebisin :) folik asit kullaniyor musun

Net birsey diyemem iki gune bir tekrar ettir testini iki katina cikmasi lazim.Doktorun 6. Haftada net birsey soyler su an hamile oldugun gozukuyor :) insallah seninledir bebisin :) folik asit kullaniyor musun

Ewet canım iki aydır kullanıyorum. İnşallah hamileyimdir ☺ değerim salı 30 44 çarşamba 67.8 cuma 179 çıktı pazartesi tekrar yaptırcam mevlam herkesé sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Veson evetcanım doktor düzenleyici vermişti onun etkisiyle mi acaba otuz günde oldum normal adet gibi

@triton-x, post: 44523967, member: 691362"]Canım ben başladım. 16 sında bırakacağım. Bende şuan kanama olmadı, sende ne zaman olmuştu. Adetin 7.günü başlanıyormuş ve 15 gün sabah akşam devam ediyorsun. 1 kere yaptıysan 6 ay ara vermen gerekiyor. Soğanın hiçbir zararı yok. Kesinlikle faydalı, adetin 7.günü başlayabilirsin cnm.

Canım çok tebrik ederim, ben tahmin etmiştim senin hamile olacağını ve merakla bekliyordum. İnş. Allah tamamına erdirsin. Eylül anneleri çoğaldı, benimde doğum tarihim eylülün sonu :)

Çok sevindim canım, inş toparlar tekrar çalışmalara başlarsınız.[/QUOTE]
Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…