Ayyy maaşşaallaahhh çook sevindim sag salim kucagına al inşallah kuzum bebişinii oyy oyyyGünaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
Bitti cnm 7günde şükür şimdi soğan kürüne başladım içim iyice temşzlensin diye bakalım cnm.İmşallah cnm inşallah bizler de bir gün hamileyim diye yazarız ve bu sefer sağlıklı olur inşallah.sen nasılsın kanama bitti mi cnm
@triton-x İnşallah bu yıl dediğin gibi bizimde bebişlerimiz olsun artık dimi yaa hep beraber sevelim minnoşları
İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Allah ol deyince oluyormuş. Umutluydum ama yinede beklemiyordum. İnşaAllah hayırlısıyla devamı gelir. Ve inşaAllah sizlerden de güzel haberler alacağız.Tatlım eğer üstten görmek istiyorsan pazartesi git bence, ama üstten göremezsek alttanda baktırırım diyorsan cumartesi de görünür bence...
Buarada arkadaşlar aklınızda olsun ilk 12 hafta alttan baktırmak daha iyi, daha net görülüyor herşey...benim dr prof. İnanaın stresede sokmuyor. Kanamanın da alttan baktırmakla hiçbir alakası yok. Ondan dolayı korkmayın.
pass benimle beraber başlayan arkadaşlarımın hamile olduğunu görmek daha bir mutlu ediyor tatlım, inş devamı da sağlıkla gelsin...bizde artık charmant @Veson mavimli ve diğer arkadaşlarım arkanızdan geliriz inş.
Amin canım inşaAllah. Haftaya pazartesi gideceğim o zaman görünür dedi doktor. Hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah. Darısı en hayırlısı sizlerinde başınaAyyy maaşşaallaahhh çook sevindim sag salim kucagına al inşallah kuzum bebişinii oyy oyyy
KIZLARRRRR slm . çok acılLLLLL yardımınıza ıhtıyacım var . aat 101 da gaz sancısı gıbı bı agrı gırdı karnıma el vuramıyordum . alt tarafım rahım bölgem bıçak ıcınde ımış gıbı ağrıdı uzerıne oturamadım 1 saat surdu . lavaboya gıttım ve jöle gıbı beyaz yapışkan şeffaf sey vardı yumurtladım mı dıye düşünüyorum yada başka bırsey suan ıyıyım gectı ara ara devam edıyor ...
Amin canım inşaAllah. Haftaya pazartesi gideceğim o zaman görünür dedi doktor. Hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah. Darısı en hayırlısı sizlerinde başına
KIZLARRRRR slm . çok acılLLLLL yardımınıza ıhtıyacım var . aat 101 da gaz sancısı gıbı bı agrı gırdı karnıma el vuramıyordum . alt tarafım rahım bölgem bıçak ıcınde ımış gıbı ağrıdı uzerıne oturamadım 1 saat surdu . lavaboya gıttım ve jöle gıbı beyaz yapışkan şeffaf sey vardı yumurtladım mı dıye düşünüyorum yada başka bırsey suan ıyıyım gectı ara ara devam edıyor ...
Bende 32.gunumdeyim her an regl olacak gibi hissediyorum gogusuclarim iyice hassaslasti test yapmak.icin 3 4 gun daha bekleyecegim eger cumartesiye kdr olmazsam ins cmt yapicam test ins bu ay ikinci melegim gelmistir 7 ay oldu..
dongunuz kac gun? benim 28, 28. Gun hemen yapmistim idrar testini ve gormustum 2. Cizgiyi siz iyi sabrediyorsunuz :) insallah sizinledir saglikki bebisiniz.
Kizlar bulundugum sehirde o kadar cok kar var ki yolda yurunmuyor. Kaldirimda 1-2 metre kar var yollar buz cok zor yuruyorum... Simdi ki duam yarin tatil olmasi :) sabah 8 den aksam 16.10 a kadar dersim var yarin ama bende o guc yok cok yorgunum...
insallah gormezsiniz bi 9 ay kirmizilari, ne hissediyorsunuz peki :)Adetlerim cok düzenli degil benim 35.gune kadar sarkiyor o yuzden bekliyorum ama son uc aydir 30 31.gunde oluyordum.tek cizgi gormek kirmizilari gormekten daha fazla moralimi bozuyor..
7 aydir surekli belirti yasiyorum ya bu ay da farkli bisey yok aslinda kasiklarimda batma gogus hassasiyeti ve her an adet olacakmisim hissi var..insallah gormezsiniz bi 9 ay kirmizilari, ne hissediyorsunuz peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?