• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Iyiyim canim. Hep okuyorum yorumlari. Bebekte iyi cok sukur. Persembe gunu dayanilmaz dis agrim oldugundan doktora gittim. Herseyin yolunda oldugunu ogrenmis oldum. 2 li test icin haftaya tekrar gidicem, seninde iyi gidiyor maşallah. Allahim guzel haberler almayi.nasip etsin,

Amin kuzum insallah :) gecen gece benim de dis agrim oldu ama gecti cok sukur. İnsallah her sey cok guzel olacak...

Kaveeenkli lekeden endişelenme kırmızı pembe aktif kanamadan kork inşallah herşey yolundadır mümkün olduğunca alttan izin verme zaten kese için falan erken alttan neye bakacak gözükmez ki

Canim insallah hersey yolundadir kotu dusunme. Cok stresli bir surec kimyasal mi dis gebelik mi normal mi sonra kese var mi kalp atisi var mi stresi cok fazla ama hersey olacagina varir oyle dusunmek en dogrusu. Doktora gidince mutlaka haber ver bize de dualarim seninle

Canim benimde oldu kahverengi lekelenmelerim. Hatta bir aksam uzeri kirmizi oldu. Gunluk pedi baya kirletecek sekilde. Ultrasonda kanama alani vs gormedi doktor ama dusuk icin igne verdi ve progestan kullaniyorum 2 taneydi 1 taneye dustu. O gunden sonrada hic olmadi. Korkma Allah'ın izniyle hic bisey olmaz. Bu ara hareketlerine dikkat et,dinlenmeyr calis. Agir is yapma,esinle birliktelik olmasin ve doktorun bana tavsiyesi bol bol su ic gunde en az 2 lt.

nette kötü şeyleri okuma Tatlım, bende yaşamıştım 2 gün yerleşme lekesi demiştî dr. Sonra geçmişti...kötü şeyler getirme aklına

Canım inşallah bebeğin seninledir, benim pek bilgim yok ama ovülasyon testleri gebeliği öğrenmek için kullanılır mı diye bir konu var, oradaki arkadaşlara da bir danış istersen:KK66: inşallah güzel haberler ile gelirsin

Canım içini ferah tut, umarım yerleşmedir.. Gittin mi hastaneye, ne dediler? Geçmiş olsun tatlım, korkacak bir şey yoktur diye düşünüyorum bak bizim hamişlerde yaşamış:KK66:

Pokahontass Pokahontass canim gittin mi doktora son durum nedir? İkinizde iyisinizdir insallah...

Kizlar gittim hastaneye doktoru aradim oradaki acilde bulunan doktorla gorustuler. Proluton depot yapılmasını soylemis doktorum. Yaptırdım iste bakalim. Sali gunude kontrol olucak.
Dinlen dedi doktorda iste. Cok oturamiyorum yerimde ben ya hep evde karisiyorum biseylere. Yattikca bunaliyorum ama sanirim yatmam gerekiyor artik

Kizlar gittim hastaneye doktoru aradim oradaki acilde bulunan doktorla gorustuler. Proluton depot yapılmasını soylemis doktorum. Yaptırdım iste bakalim. Sali gunude kontrol olucak.
Dinlen dedi doktorda iste. Cok oturamiyorum yerimde ben ya hep evde karisiyorum biseylere. Yattikca bunaliyorum ama sanirim yatmam gerekiyor artik

Dinlen canim benim yorma kendini bende biraz uzun sure is yapinca sirtim belim agriyor :(

Cok gecmis olsun canim. Ayni igneden banada yapmislardi. Lutfen dikkat et kendine. Dinlenirsen, bol su icersen kisa zamanda gecer. 1 haftadan fazla surekli yatmistim ben fenalik geliyor evet ama yapacak bisey yok.

Oyy az kalmis kuzum ne guzel :) insallah senin mucizen de seninledir :)
Doktor öle söyleyince bn komple umudu kestım regılı bekliyorum canım . klomene başlamak ıcın . bır arkadaş ılk ayında hamıle kaldı 6 gun kala 456 cıktı kanda ne güzel darısı hayırlısı ıle bana herkese

Doktor öle söyleyince bn komple umudu kestım regılı bekliyorum canım . klomene başlamak ıcın . bır arkadaş ılk ayında hamıle kaldı 6 gun kala 456 cıktı kanda ne güzel darısı hayırlısı ıle bana herkese

Amin canim insallah hasyirliyla sende alacaksin guzel haberler

Canım çok geçmiş olsun.. Doktor sözünü ihmal etme dinlen bol bol canım.

Ben bişey sormak istiyorum size.
Adet günüm ve adet olmadım olacak gibi de duymuyor hiç bir belirtim yok adetle ilgili ağrı sancı cs.
Benim bu ay diğer aylardan farklı olarak göğüslerim de şişme hassasiyet çabuk acıkıyorum sık idrar ateş basması vs. Bir sürü belirtim var erken gebelik testi yaptım silik çıktı adetime 5 gün varken rahatsızlandım kan testi yaptılar dr. Hamile değilsin dedi. Psikolojik olsa bu belirtilerin gitmesi gerekirdi göğüslerim çatlıcak durumda sütyen takamıyorum o derece sızlıyo. Sizce bu testin yanlış olma olasılığı var mı? Yoksa bu göğüslerim sizce bu ay neden böyle? Yardımcı olursanız sevinirim

Ben bişey sormak istiyorsize.
Adet günüm ve adet olmadım olacak gibi de duymuyor hiç bir belirtim yok adetle ilgili ağrı sancı cs.
Benim bu ay diğer aylardan farklı olarak göğüslerim de şişme hassasiyet çabuk acıkıyorum sık idrar ateş basması vs. Bir sürü belirtim var erken gebelik testi yaptım silik çıktı adetime 5 gün varken rahatsızlandım kan testi yaptılar dr. Hamile değilsin dedi. Psikolojik olsa bu belirtilerin gitmesi gerekirdi göğüslerim çatlıcak durumda sütyen takamıyorum o derece sızlıyo. Sizce bu testin yanlış olma olasılığı var mı? Yoksa bu göğüslerim sizce bu ay neden böyle? Yardımcı olursanız sevinirim

Canim testin yanlis olma olasiligi ile ilgili kesin bisey soyleyemem ama bahaettigin belirtelerin sadece göğüs sizlamasi kismini yasadim ben.
Yaniltici belirtilerde olabilir. Ve suan stres yaptigin icinde hastaligini geciktiriyo olabilirsin. Tabi ki gönül hastalanmayip hamile olmandan yana ama. Bence gidip tekrardan bi test yaptir kan testi. En azindan kafan rahat olsun.

Ben bişey sormak istiyorum size.

Canim benim arkadaşım adete 3 gun kala kan testinde hamile degilsin diyor doktor ve antibiyotik igne falan vuruluyor sonra adet gunu kan testinde hamile oldugunu öğreniyor. Belki seninde öyle olmustur bence de kafanin rahat etmesi acisindan kan testi yaptirabilirsin

Back