• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sakin kaybetme canim umudunu Rabbim ki ne mucizelere sahit ediyor bizleri ve sevdigi kullarini sinarmis bunu sakin unutma dilinden duani kalbinden de inancini sakin eksik etme ben inaniyorumki Rabbim hepimize birgun bu guzel duyguyu yasatacak sadece zaman.. Biz kullar malesefki aceleciyiz hemen hersey olsun istiyoruz belkide bu yuzden kaybediyoruz iste.. Bende kendimi hic umitlendirmiyorum suanda 7aydir istiyoruz bebek olmuyor bi turlu idrarda ne pozitifler gorup kanda negatifleri ogrendim bu yuzden suan kendimi yumurtluyorum belkide diye avutacam ve dedigin gibi gunumu bekliyecem canim. Allah razi olsun tekrardan bu saatte yardimci oldun bana gonlumu ferahlattin Rabbimde senin yuregini ferahlatsin tez zamanda insallah
Ben o kadar iyi anlıyorum ki seni...inş dualarımız kabul olur ve sağlıklı bebeklerimiz gelir...allah kucağımıza almayı nasip eder...zaten dualar olmasa teselli olacağımız bişey yok...sen yarın yine yap eğer silikleşirse eşinle tekrar birliktelik olsyn bence ama aynen bu şekilde çıkıyorsa çok yüksek oranda hamilesin demektir;) senden de allah razı olsun...

Veson Veson slm canım senin ara kanaman olmuş muydu? benimki bir başladı azar azar devam ediyor kaç gün oldu. Ara kanama mı adet mi bilemedim gerçekten.

Ben o kadar iyi anlıyorum ki seni...inş dualarımız kabul olur ve sağlıklı bebeklerimiz gelir...allah kucağımıza almayı nasip eder...zaten dualar olmasa teselli olacağımız bişey yok...sen yarın yine yap eğer silikleşirse eşinle tekrar birliktelik olsyn bence ama aynen bu şekilde çıkıyorsa çok yüksek oranda hamilesin demektir:KK66: senden de allah razı olsun...
Amiin canim benim amiin insallahh dualarimiz kabul olurr kucaklarimizda bos kalmaz dolar en kisa zamanda (hatta mumkunse bu ay istiyorum ben :KK70:) son bi ovu testim kaldi onuda kullanirim artik yarin veya bikac gun sonra sonucu yine burdan yazarim canim. İnsallah guzel haberlerle gelirim yaa insallhhh

Veson Veson slm canım senin ara kanaman olmuş muydu? benimki bir başladı azar azar devam ediyor kaç gün oldu. Ara kanama mı adet mi bilemedim gerçekten.
Evet cnm oldu 19. Gün başladı leke şeklinde idi 4-5 gün kadar devam etti.dr artarsa gel bakalım dedi ama artmadı baktım rengi gitgide Açılıyor gitmedim. ilk başta endişelendim falan ama kürtaj olanların ÇOĞU bu tarz kanamalar yaşamış.ara ara yaşayanlar da olmuş.artış varsa kanamada bir Gözük istersen ama leke şeklinde ise Endişe etme rahim kendini topluyor

Evet cnm oldu 19. Gün başladı leke şeklinde idi 4-5 gün kadar devam etti.dr artarsa gel bakalım dedi ama artmadı baktım rengi gitgide Açılıyor gitmedim. ilk başta endişelendim falan ama kürtaj olanların ÇOĞU bu tarz kanamalar yaşamış.ara ara yaşayanlar da olmuş.artış varsa kanamada bir Gözük istersen ama leke şeklinde ise Endişe etme rahim kendini topluyor
Artış yok hep aynı miktar bugün beşinci gün. zaten rengi de kahverengi adet olamaz haklısın. Rahim kendini toplasında. Sen ne durumdasın adet oldun mu?

Artış yok hep aynı miktar bugün beşinci gün. zaten rengi de kahverengi adet olamaz haklısın. Rahim kendini toplasında. Sen ne durumdasın adet oldun mu?
Bugün 38. Gün yumurta çatlayalı 8 gün oldu bir haftaya gelmesini bekliyorum Hayırlısı:)))

Gunaydinn kizlar. Yeni yiliniz kutlu olsun bikac gun giremedim.
Dun aksam üzeri gibi kahverengi bi akinti gelmis. Degistirdim gunluk pedimi. Sonra gece tekrardan gellmis ilk gelenden bikac damla daha fazla sekilde.
Gece 1 gbi gittigim hastaneyi aradim cagirdilar ama gidemedim. 1 2 saat sonra gidicem hastaneye.
Nette cogu yerde yerlesme kanamasi olarak yaziyor ama ufak bir ihtimalde dusuk olabilir yaziyor.
Ayy nolur kotu birsey olmasin ya :(
Sali gunu doktor normal ultrasonla baktiginda keseyi falan gorememisti.
Acaba bugun gittiğimde alttan bakarmi ve bu alttan bakmanin zarari vs varmidir kizlar.

Dun aksam üzeri gibi kahverengi bi akinti gelmis. Degistirdim gunluk pedimi. Sonra gece tekrardan gellmis ilk gelenden bikac damla daha fazla sekilde.
Gece 1 gbi gittigim hastaneyi aradim cagirdilar ama gidemedim. 1 2 saat sonra gidicem hastaneye.
Nette cogu yerde yerlesme kanamasi olarak yaziyor ama ufak bir ihtimalde dusuk olabilir yaziyor.
Ayy nolur kotu birsey olmasin ya :KK43:
Acaba bugun gittiğimde alttan bakarmi ve bu alttan bakmanin zarari vs varmidir kizlar.
Kaveeenkli lekeden endişelenme kırmızı pembe aktif kanamadan kork inşallah herşey yolundadır mümkün olduğunca alttan izin verme zaten kese için falan erken alttan neye bakacak gözükmez ki

Canim insallah hersey yolundadir kotu dusunme. Cok stresli bir surec kimyasal mi dis gebelik mi normal mi sonra kese var mi kalp atisi var mi stresi cok fazla ama hersey olacagina varir oyle dusunmek en dogrusu. Doktora gidince mutlaka haber ver bize de dualarim seninle

Canim benimde oldu kahverengi lekelenmelerim. Hatta bir aksam uzeri kirmizi oldu. Gunluk pedi baya kirletecek sekilde. Ultrasonda kanama alani vs gormedi doktor ama dusuk icin igne verdi ve progestan kullaniyorum 2 taneydi 1 taneye dustu. O gunden sonrada hic olmadi. Korkma Allah'ın izniyle hic bisey olmaz. Bu ara hareketlerine dikkat et,dinlenmeyr calis. Agir is yapma,esinle birliktelik olmasin ve doktorun bana tavsiyesi bol bol su ic gunde en az 2 lt.

Canim benimde oldu kahverengi lekelenmelerim. Hatta bir aksam uzeri kirmizi oldu. Gunluk pedi baya kirletecek sekilde. Ultrasonda kanama alani vs gormedi doktor ama dusuk icin igne verdi ve progestan kullaniyorum 2 taneydi 1 taneye dustu. O gunden sonrada hic olmadi. Korkma Allah'ın izniyle hic bisey olmaz. Bu ara hareketlerine dikkat et,dinlenmeyr calis. Agir is yapma,esinle birliktelik olmasin ve doktorun bana tavsiyesi bol bol su ic gunde en az 2 lt.

Canım nasılsın ? Bebis nasil napiyorsunuz yoksunuz bayadir :)

nette kötü şeyleri okuma Tatlım, bende yaşamıştım 2 gün yerleşme lekesi demiştî dr. Sonra geçmişti...kötü şeyler getirme aklına

Mutlu pazarlar kizlaar. Bgn adetimin 30.gunu 30 ve 35 gunler arasi oluyorum adet ama uc aydir düzenli bir sekilde hep 30.gun olmuştum dun gece de oyle bir adet sancisi yasadimki tamam dedim sabah kesin görücem kirmizilari hala geen giden yok insallah gelmez ama hayirlisi sari akıntım var afedersiniz birazda halsizim gerçi her pazar olur bu bende ama bekleme

Beklemek cok stresli cumartesiye kadar olmazsam idrar testi yapicam bakalim

İlk sayfadaki listeye baktim da bata 7 ocak demisim 34.gunumu bat olarak yazdirmisim hayirlisi

Kizlar nolur yardim edin. Bu ay ilk defa ovu testi kullandim 14 veya 15.gun cift cizgiyi yakaladim sonraki gunlerde yapmaya devam ettim ama bikac gun ara vermistim bat kaldi 8gun bisey durttu ovu testi yap diye bi bakin nolur acaba hamile olabilirmiyim? Resimdeki 3lu test 16. 17. 18. gundekiler son yolladigim ise demin yaptim
Canım inşallah bebeğin seninledir, benim pek bilgim yok ama ovülasyon testleri gebeliği öğrenmek için kullanılır mı diye bir konu var, oradaki arkadaşlara da bir danış istersen;) inşallah güzel haberler ile gelirsin
Canım içini ferah tut, umarım yerleşmedir.. Gittin mi hastaneye, ne dediler? Geçmiş olsun tatlım, korkacak bir şey yoktur diye düşünüyorum bak bizim hamişlerde yaşamış;)

Ben o kadar iyi anlıyorum ki seni...inş dualarımız kabul olur ve sağlıklı bebeklerimiz gelir...allah kucağımıza almayı nasip eder...zaten dualar olmasa teselli olacağımız bişey yok...sen yarın yine yap eğer silikleşirse eşinle tekrar birliktelik olsyn bence ama aynen bu şekilde çıkıyorsa çok yüksek oranda hamilesin demektir:KK66: senden de allah razı olsun...
Amiin canim benim amiin insallahh dualarimiz kabul olurr kucaklarimizda bos kalmaz dolar en kisa zamanda (hatta mumkunse bu ay istiyorum ben :KK70:) son bi ovu testim kaldi onuda kullanirim artik yarin veya bikac gun sonra sonucu yine burdan yazarim canim. İnsallah guzel haberlerle gelirim yaa insal
Canım inşallah bebeğin seninledir, benim pek bilgim yok ama ovülasyon testleri gebeliği öğrenmek için kullanılır mı diye bir konu var, oradaki arkadaşlara da bir danış istersen:KK66: inşallah güzel haberler ile gelirsin

Canimm cokk tesekkur ederimm insallah 2016 hepimizin yuzune gulerr bu ay bebisim benimledir insallahh. Hepimizin dualari kabul olsunn Rabbim yuzumuze gulsunn

Canım nasılsın ? Bebis nasil napiyorsunuz yoksunuz bayadir :)
Iyiyim canim. Hep okuyorum yorumlari. Bebekte iyi cok sukur. Persembe gunu dayanilmaz dis agrim oldugundan doktora gittim. Herseyin yolunda oldugunu ogrenmis oldum. 2 li test icin haftaya tekrar gidicem, seninde iyi gidiyor maşallah. Allahim guzel haberler almayi.nasip etsin,

Back