hep aynı yerde yaptır, farklı yerlerde yaptırınca değerler değişebiliyor.Kizlar persembe 12 de yaptirmistim 83 cikmist bugun sabah 8 de yaptirdim 160 cikti dusuk geldi bana ama sizcekorkuyorum kadin dogum doktoruna gostersem mi
benim durum tam tersi. ben hemen koydum sonra kalp atışını hiç duyamadım. ben de hamile kalayım inşallah, kalp atışını duyana kadar bekleyeceğimBen de tam o Yüzden koy diyorum ben kalp atışlarını bekledim koymadım sonra kürtaj olmak zorunda kaldım hep içimde kaldı takvim bir daha idrarda görür Görmez koyacağım
Inşallah bir daha kaldırmak zorunda kalmazsın:))benim durum tam tersi. ben hemen koydum sonra kalp atışını hiç duyamadım. ben de hamile kalayım inşallah, kalp atışını duyana kadar bekleyeceğim
hep aynı yerde yaptır, farklı yerlerde yaptırınca değerler değişebiliyor.
korkma tatlım stresini azaltmaya çalış lütfen bu süreci streste çok etkiliyor.hersey olacagına varır sonuçta.bir bebek sağlıksızsa o gebelik sağlıksız ise ne yaparsan yap olacağına varıyor iş.sonuçta yaradanın taktiri.veren o alan o.eminim hepimiz için en iyisini bilir o.şükür et ki rabbim bu kadar imkansızlıkların içinde sana bu sevinci tattırdı.demekki hamile kalabilyorsun tedavisiz doktorların abarttığı gibi bir durum yok.iyi tarafından bak ve sadece hayırlısı olması için dua edip bekle.rabbim insallah nasip edecek ben inanıyorum.güclü ol.panik olamaktan acaba ne olacak nasıl olacagı dusunmekten uzaklas bıraz.sakin olmaya calış.sen bir mucize taşıyorsun şuanda tadını çıkart anın hayatının:)Ayni yere yaptirdim son ikisini canim ama sanki bana artis az gibi geldi doktor cok iyi dedi ama bilemedim
korkma tatlım stresini azaltmaya çalış lütfen bu süreci streste çok etkiliyor.hersey olacagına varır sonuçta.bir bebek sağlıksızsa o gebelik sağlıksız ise ne yaparsan yap olacağına varıyor iş.sonuçta yaradanın taktiri.veren o alan o.eminim hepimiz için en iyisini bilir o.şükür et ki rabbim bu kadar imkansızlıkların içinde sana bu sevinci tattırdı.demekki hamile kalabilyorsun tedavisiz doktorların abarttığı gibi bir durum yok.iyi tarafından bak ve sadece hayırlısı olması için dua edip bekle.rabbim insallah nasip edecek ben inanıyorum.güclü ol.panik olamaktan acaba ne olacak nasıl olacagı dusunmekten uzaklas bıraz.sakin olmaya calış.sen bir mucize taşıyorsun şuanda tadını çıkart anın hayatının:)
sorun yoktur o zaman. takma kafanı fazla ok?Ayni yere yaptirdim son ikisini canim ama sanki bana artis az gibi geldi doktor cok iyi dedi ama bilemedim
sorun yoktur o zaman. takma kafanı fazla ok?
sol kasık ağrısı ve çiğ yumurta akı kıvamında akıntımdanNerden anladın canım
Oyle bir kesinlik yok canım malesef keske olsakızlar olmazsa olmaz belirti oluyor mu hamile olunca ,adetime 1 hafta var aman aman belirtim yok 2 gün önce karnımda kasılma vardı ama serophene içtim diye bu ay olduğunu düşünüyorum
Hımmm hadı hakkında hayırlısısol kasık ağrısı ve çiğ yumurta akı kıvamında akıntımdan
Ne bileyim göğüs ağrısı ucu özellikle ağrıyormuş ya yada kasık da batma canım gerçi ben kendimi dinleyince oluyor en güzeli akışına bırakmakOyle bir kesinlik yok canım malesef keske olsa
sağol canım, hepimizin hakkında hayırlısıHımmm hadı hakkında hayırlısı
Tatlım ben bata 3kala yaptığım ovulasyon testini ve hamilelik testini alt alta koyuyorum. Ama bata 8 kala fln yapmadığım için bilemiyorum. Benim hamileleiğim devam etmedi ama umarım bebeğin seninledir...Kizlar nolur yardim edin. Bu ay ilk defa ovu testi kullandim 14 veya 15.gun cift cizgiyi yakaladim sonraki gunlerde yapmaya devam ettim ama bikac gun ara vermistim bat kaldi 8gun bisey durttu ovu testi yap diye bi bakin nolur acaba hamile olabilirmiyim? Resimdeki 3lu test 16. 17. 18. gundekiler son yolladigim ise demin yaptim
Canim cok uzuldumEki Görüntüle 1734066
Tatlım ben bata 3kala yaptığım ovulasyon testini ve hamilelik testini alt alta koyuyorum. Ama bata 8 kala fln yapmadığım için bilemiyorum. Benim hamileleiğim devam etmedi ama umarım bebeğin seninledir...
Canım 1 hafta oldu düşük yapalı...2. Düşüğüm ama umudumu kaybetmeyeceğim...lütfen sende kaybetme biz inanırsak olur...1. Den sonra 6 ay sonra hamile kalabildim. Acaba bidaha hamile kalabilecekmiyim korkusu vatdı...şimdi aynısını yapmıcam, inş allah ne zaman nasip ederse ozaman olucak...inş sağlıklı olucak hep kendimi öyle telkin edeceğim...sende hep îyi düşün ve iyi olsun inş...İnşallah... İzmirdeyim canım.
Seni umutlandırmak istemem ama bence büyük ihtimalle hamilesin tatlım...den adetin geçmesini beklemeye çalış bence cnm, iki hamileliğimde de erken öğrendim ve geçmedi zaman...herşey olacağına varıyor zaten, biliyorum heyecanlısın zor sabrediyorsun ama naçizane tavsiyem olsun...iyi dileklerin in de çok teşekkür ederim, inş hepimizin sağlıklı bebişleri olsun. Ama busefer inş sabredebilirsem adetimin 1 hafta geçmesini bekleyeceğim test için...inş herşey güzel olur...güzel haberlerini bekliyorum:)Canim cok uzuldumRabbim hayirlisiyla en kisa zamanda bi evlat nasip etsin sanada insallahh. Bende bilemiyorum iste bat kaldi 8 gun adet ustunden de 21 gun gecmis oluyor tekrarmi yumurtluyorum acaba yoksa belirtimi inan bende bilemedim bikac gun daha bekliyecem tekrar yapacam ovu testi bakalim ne cikacak
Sakin kaybetme canim umudunu Rabbim ki ne mucizelere sahit ediyor bizleri ve sevdigi kullarini sinarmis bunu sakin unutma dilinden duani kalbinden de inancini sakin eksik etme ben inaniyorumki Rabbim hepimize birgun bu guzel duyguyu yasatacak sadece zaman.. Biz kullar malesefki aceleciyiz hemen hersey olsun istiyoruz belkide bu yuzden kaybediyoruz iste.. Bende kendimi hic umitlendirmiyorum suanda 7aydir istiyoruz bebek olmuyor bi turlu idrarda ne pozitifler gorup kanda negatifleri ogrendim bu yuzden suan kendimi yumurtluyorum belkide diye avutacam ve dedigin gibi gunumu bekliyecem canim. Allah razi olsun tekrardan bu saatte yardimci oldun bana gonlumu ferahlattin Rabbimde senin yuregini ferahlatsin tez zamanda insallahCanım 1 hafta oldu düşük yapalı...2. Düşüğüm ama umudumu kaybetmeyeceğim...lütfen sende kaybetme biz inanırsak olur...1. Den sonra 6 ay sonra hamile kalabildim. Acaba bidaha hamile kalabilecekmiyim korkusu vatdı...şimdi aynısını yapmıcam, inş allah ne zaman nasip ederse ozaman olucak...inş sağlıklı olucak hep kendimi öyle telkin edeceğim...sende hep îyi düşün ve iyi olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?