Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yaparim birazdan az sıkışayım.2 gun once yaptim cok net negatifti. Size fotograf atarim. Bi kez daha tescillenmiş olsun.

Ay cnm ya ağzından bal damlıuor, daha değilim. Ama önceki hamileliğimde bunları yasamıştım

Ay cnm ya ağzından bal damlıuor, daha değilim. Ama önceki hamileliğimde bunları yasamıştım
inş bu topıkte var olan yada olmayan herkes dılegıne hayırlısı ıle kavuşur . Herkes anne olmayı cok ıstıyorlar :)

Ben bu ay umitli degilim kendimden kasik ve bel agrisi disinda bisey yok . oda regl yaklastigi icin oluyo
Çok benziyor belirtileri valla sayırcam yakında :))
Birşey sorucam adetime 9 gün kaldı ya ilişkiye girmek gereksiz mi artık bebek için

Çok benziyor belirtileri valla sayırcam yakında :))
Birşey sorucam adetime 9 gün kaldı ya ilişkiye girmek gereksiz mi artık bebek için
benımde 8 gun var . bnde bunu merak edıyorum canım gırsem mı yoksa beklesem mı dıye . bılgısı olan kızlar bıze yardımcı olabılır mı acaba

benımde 8 gun var . bnde bunu merak edıyorum canım gırsem mı yoksa beklesem mı dıye . bılgısı olan kızlar bıze yardımcı olabılır mı acaba
Benimde 8 miş canım :) ayılamadım daha herhalde Hadi kızlar aydınlatın bizi lütfen

Benimde 8 miş canım :) ayılamadım daha herhalde Hadi kızlar aydınlatın bizi lütfen
Ayın 10 gıbı bırakalım canım ılışkıyı . ıkımızınde aynı gunmüş . bundan sonrası hayırlısı kısmet deyıp beklemek

Kizlar, test negatif. Fotograf paylaşmaya bile gerek yok. Ama sıkışmayı beklemedim. Az miktarda idrarla yaptim. Ama 3 gun geçti sonuçta olsaydı kesin çıkardı.

Kizlar, test negatif. Fotograf paylaşmaya bile gerek yok. Ama sıkışmayı beklemedim. Az miktarda idrarla yaptim. Ama 3 gun geçti sonuçta olsaydı kesin çıkardı.
Tarlım bmm birgün geçtiğinde sıradan bir saatte sıkışmadan yaptığımda silikmçizgi hemen belirmîşti. Ama yinede geç döllenmeyse giç belli olmaz. Bence pszsrtrsiye kadar gelmezse kan testi yaptır derim.

Kızlar regle kac gun kala test yapalım . Kaç gun kala çıkar kesın ...

Evet canim haklisin. Hamile degilim zaten. Sadece regli olmak istiyorum biran once. Gec dollenme ihtimali yok. Yumurtlamam 23 unde oldu. En son birliktelik 22 agustosta oldu. Eşim sehirdisina sonra yurtdışına gitti. Yumurtlamadan sonraki 14. Gun bugun. Nasip, kismet... Eger regli olmazsam pzrtesi yaptiririm kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…