Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
günaydın kızlar dün giremedim hiç bu migren beni mahfetti halada geçmedi maf oldum sizler nasılsınız
Günaydin canim . Cok gecmis olsun canim bizler de ayniyiz. Dun sebepsiz benimde migrenim tuttu simdi iyiyim şükür

Son düzenleme:
Hala regli olmadim. 2siydi bat. Ama yumurtlamam bu ay geciktigi icin sanirim. Bir an once olmasini istiyorum cunku ofke patlamalari yasiyorum. Olsa dert olmasa dert. Bide sancim çok olacak simdiden hissediyorum. Allah yardimcimiz olsun. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum...

Hadi cnm ya bir test daha mı yapsan acaba son senin ovulasyon hangi Gündü?

tatlım test yapsana neyı beklıyorsun

Canım hakikaten bîr test daha yaparmısın? İçin rahatlasın. Ben mesela erken yumurtladım ama yine 27. Günde oldum. Eğer düzenli adet döngün varsa bence tekrar test yap tatlım

Günaydın kızlar . Icımde degısık duygular var nedenını bılmıyorum hiç . Bugun hıc uyku tutmadı benı sıfır uyku ıle duruyorum . karnımda bı agırlık var . belım ayrıor . basım agrıyor . kasıklarımda batmalar oluyor . rahım bolgemde ara ara sızım oluyor . ve suan akıntı gıbı bısey hıssedıyorum yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı .

Hadi cnm ya bir test daha mı yapsan acaba son senin ovulasyon hangi Gündü?
22 agustos son birliktelik 23 agustosda ovu. Testi siliklesti. Sadece arada sol kasikta bir aci gibi batma gibi bisey oluyor. Sivilcemde cikti. Olacak ama surunduruyor iste. Ya hep ilk idrarla yapayim diyorum sonra vazgeçiyorum. Cunku icimde hiç pozitif bisey yok.

Canim usutursun dikkat et uzulme . diger ay gelen olursa musait degiliz de bebek bu herseyden onemli
aynen cnm neden bu kadar kasıyorsun kendini üzülme müsait değilim de veya yatılı bir yere gitme o günlerde.yada evinde biride olsa sonuçta bebeği leylekler getirmiyor bunu herkes biliyorkapını kapat işine bak:)ben hiç umursamıyorum canım bu hafta sonu yumurtlama günüm annem bir haftadır yalvarıyor gelin diye bende artık acık acık soyledım gelemem yumurtlama gunumuz diye hiçbirsey diyemedi.anlamayana acık sözlü olacalsın bu işin baska yolu yok ssonuçtasıkma kendini rahatına bak vücudunu böyle şeyler için gereksiz strese sokma kuzum:)

Canım hakikaten bîr test daha yaparmısın? İçin rahatlasın. Ben mesela erken yumurtladım ama yine 27. Günde oldum. Eğer düzenli adet döngün varsa bence tekrar test yap tatlım
Canim aslinda dgm kontrol hapini hazirandan bu yana kullanmiyorum. Bu 3 ayda hep 1 gun erken oldu. Yani 16 temmuzken 15 temmuz. 9 agustosken 8 agustos. Bu ay 2 siydi olmadi. Arada sut gibi hafif kivamli bir akıntım oluyor. Stresten mi mevsim degisikliginden mi bilmiyorum. Sabaha karsida acayip usume geliyor. Titriyorum resmen.

Katılıyorum canım canım cok haklısın bence . gıtme mısafırlığe . yada afedersınde mıllet senın odana gelcek degıl ya kapa kapını ışını gör duşunu al . o onların ayıbı olur hem bebek yap dıyorlar hem yalnız bırakmıyorlar . bebek nasıl olacakmış o zaman

Tatlım bak böyle yapmamaya çalış, kendini dinlememeye çalış. Aklına başka şeyler getir, başka uğraşlar edin. Sonra hızlıca öğren inş hamile olduğunu

Canım bunlar tamamen hamilelik belirtileri nolur evde bir test varsa yap, ilk idrarı beklemenee gerek yok. 3gün geçmiş artık varsa inş çıkar. Hadi yap bizede haber ver şimdi bekliyoruz hadii

Tatlım bak böyle yapmamaya çalış, kendini dinlememeye çalış. Aklına başka şeyler getir, başka uğraşlar edin. Sonra hızlıca öğren inş hamile olduğunu
Zaten öle yapıyorum bol bol temızlık kışlık hazırlığı . sırf sıkıldığımdan kafam dagılsın dıye annemlere erken gıdcegım :)

Canım bunlar tamamen hamilelik belirtileri nolur evde bir test varsa yap, ilk idrarı beklemenee gerek yok. 3gün geçmiş artık varsa inş çıkar. Hadi yap bizede haber ver şimdi bekliyoruz hadii
o süt gıbı akıntı bnde de oluyor 2 gundur çamaşırımda farkettımde canım . üşütmeden mı oluyor kı acaba

Ayy aynı şeyi bende yaşadım. Annemin olduğu şehirde düğün var, annemde tutturmuş gel de gel diye...eşim iş yüzünden gelemeyecek. Tam yum günlerim, türlü türlü bahaneler bulacağım artık anlamazsa açık açık bende diyeceğim. Üstelik işlerimiz yüzünden artk o kadar birarada olamayacağız. Üstelik annem biliyor çocuk için çalıltığımızı da...

Yok tatlım adetine daha var seninki normal fizyolojik akıntıdır. Ama Eylemeylemce nin ki resmen hamilelik belirtisi, adeti geçmiş çünkü. Bende yaşamıştım aynısını
Sen hamılesın dımı canım . zaten ben hamılelıgı yormak ıstemmıyorum bunları . üşüttüğümden de oabılır cunuku uzerı acık yatıyorum cam acık . eyleme test yap dıyoruz bn olsam yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…