Bundan sonra takip et bakalim, eger o cizgi gercekse her sabah saha da koyulasmasi lazim. Sabahlari test yap ilk idrarla.
Cok net silik cizgi muhtemelen hamilelik varsa yarina koyulasir canim.
Orda ben gördümmAma şimdi bembeyaz kayboldu
Orda ben gördümmresmen çizgi var iki gün sonra tekrr yap bence
Evet ben de kullaniyorum ama nedense tedirginimcharmant tatlım dr corasprin kullanmamı istedi, ben yum günğnden beri kullanıyorum. Sen de kullanıyor musın?
Tatlım bende görüyorum silik çizgiyi inş yarın daha da koyulaşır:)Ama şimdi bembeyaz kayboldu
Canım tedirgin olma kan sulandırıcıbetkisi var. Bnm bir gende heterozigot mutasyon olduğu için verdi dr. Hatta ömür boyu kullan bir zararı olmaz dedi. Ben hamilelikte kullanmayı düşünüyorum, ben önlemimi alayım da gerisi allahtan olsun...Evet ben de kullaniyorum ama nedense tedirginim
Tatlım bende görüyorum silik çizgiyi inş yarın daha da koyulaşır:)
Kan sulandirici oldugunu biliyorum fakat ileri gebelikte kullanimi bebegin zeka gelisimine negatif yonde etkisi oluyor gerci 30.haftada genellikle kesiyor dr ama ne bileyim icicem ben de iki kayiptan sonra mecburenCanım tedirgin olma kan sulandırıcıbetkisi var. Bnm bir gende heterozigot mutasyon olduğu için verdi dr. Hatta ömür boyu kullan bir zararı olmaz dedi. Ben hamilelikte kullanmayı düşünüyorum, ben önlemimi alayım da gerisi allahtan olsun...
Tatlım aynen 30. Haftadan sonra kesiyorlar zaten...bunun bilimsel kanıtlanmış bir durumu varmı? Sen nerde gördün zeka geriliği olduğunu? Bana o gördüğün yazıyı gönderirsen çok sevinirim.Kan sulandirici oldugunu biliyorum fakat ileri gebelikte kullanimi bebegin zeka gelisimine negatif yonde etkisi oluyor gerci 30.haftada genellikle kesiyor dr ama ne bileyim icicem ben de iki kayiptan sonra mecburen
En son Dr a altı ay önce gitmiştimKızlar yarın adetin 3. Günü Aydır kontrole gitmiyorum acaba bir Konteole mi gitsem ne yapsam. ama üşeniyorum ya. .belki bir kan tahlili falan ister bebek Düşüneli 1,5 sene oldu nerde ise bu kan tahlillerini kaç ayda bir yenilemek gerek acaba
Canim cok ozur dilerim zeka degil kalpte sorun yaratiyor baska birseyle karistirdim.Tatlım aynen 30. Haftadan sonra kesiyorlar zaten...bunun bilimsel kanıtlanmış bir durumu varmı? Sen nerde gördün zeka geriliği olduğunu? Bana o gördüğün yazıyı gönderirsen çok sevinirim.
Evet yumurtlama doneminde olabiliyor bu tip agri ve yakinmalar endiselenmeKizlar ara ara sag kasigimda ve karnimin icinde kasilma aci hissediyorum dun yumurtlama akintim geldi. Bunun sebebi hala yumurtlama doneminde olmam olabilir mi ? Sabah bisey yoktu ama aksama dogru ara ara agrim oluyor
Evet yumurtlama doneminde olabiliyor bu tip agri ve yakinmalar endiselenme
Tatlım önemli değil, ben bu adama çok katılmıyorum. Açıkçası aksine kalp ameliyatı olmuş yada beyin kanaması geçirmiş kişilere ömür boyu bebe asprini verirler. Ozaman onların hiç almaması gerekir, bazı yeniliklere açık olmak gerekir. Yoksa bilim ilerlemez...bunu söyleyen hep eski dr lar, genç dr lar araştırıp öğreniyorlar herşeyi genellikle...çoğu hamilelikte heparin iğnesinede karşı ( kan sulandırıcı iğneler)... Tesadüf müdür ki, birçok düşük yaşayıp sonra iğne kullananlar çocuklarına kavuşabiliyorlar...ben tesadüf olduğuna inanmıyorum. Kendimde akademisyen olduğum için herzaman yeniliklere açığım belki de...bence sende içini ferah tut... Bişey olacağı varsa oluyor, 9ay sigara içenleri biliyorum ben.Canim cok ozur dilerim zeka degil kalpte sorun yaratiyor baska birseyle karistirdim.
Hatta sana link yollayayim
http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/
http://kadinlarkulubu.com/8886491/b...et.com/gebelikte-bebek-aspirini-kullanimi.asp
Kızlar,
Uzun zamandır eşimle doğru düzgün zaman geçiremiyorduk. Haftasonu yazdan beri yapmak istediklerimizi yapabildik. Benim bat 28 idi hala gelen giden yok. Yarın sabah ilk idrarla test yapmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?