Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bundan sonra takip et bakalim, eger o cizgi gercekse her sabah saha da koyulasmasi lazim. Sabahlari test yap ilk idrarla.

Cok net silik cizgi muhtemelen hamilelik varsa yarina koyulasir canim.

Ben garanti olsun diye iki gün bekliyim bat günü kırmızılar gelmezse test yapıyım bu kadar belirgin çizgi bi anda nasıl yok oldu anlamasam da boş umuttan vazgeçiyim

Selam kızlar nasılsınız? Ben haftasonu arkadaşlarlaydım. Hiç giremedim nete, iyi oldu zaman geçti. 2 gündür sarı-kahve akıntım var. Yum gününe göre bat yarın, telimdrki otomatik hesaplayıcıya göre 2si, çok umutlu değilim ama kararlıyım adet olmazsam o güne kadar 2 si yada 3 ünde test yapıcam. Zaten bişey varsa adet gelmez diye düşünütorum. Hayırlısı olur inş

Evet ben de kullaniyorum ama nedense tedirginim
Canım tedirgin olma kan sulandırıcıbetkisi var. Bnm bir gende heterozigot mutasyon olduğu için verdi dr. Hatta ömür boyu kullan bir zararı olmaz dedi. Ben hamilelikte kullanmayı düşünüyorum, ben önlemimi alayım da gerisi allahtan olsun...

Tatlım bende görüyorum silik çizgiyi inş yarın daha da koyulaşır:)

inşallah Hayırlısı hepimiz için. Bgn eşimle gezerken bir gurup gördük Kızlı erkekli çok da düzgün olmayan haller içindeler düşündüm biri benim Evladım olsa ne kadar üzülürdüm. Sonra hayırlı evlat istedim Allahtan hayırlı zamanda. Nasipte varsa buyursun kucaklarımıza gelsin inşallah :)

Kan sulandirici oldugunu biliyorum fakat ileri gebelikte kullanimi bebegin zeka gelisimine negatif yonde etkisi oluyor gerci 30.haftada genellikle kesiyor dr ama ne bileyim icicem ben de iki kayiptan sonra mecburen

Kan sulandirici oldugunu biliyorum fakat ileri gebelikte kullanimi bebegin zeka gelisimine negatif yonde etkisi oluyor gerci 30.haftada genellikle kesiyor dr ama ne bileyim icicem ben de iki kayiptan sonra mecburen
Tatlım aynen 30. Haftadan sonra kesiyorlar zaten...bunun bilimsel kanıtlanmış bir durumu varmı? Sen nerde gördün zeka geriliği olduğunu? Bana o gördüğün yazıyı gönderirsen çok sevinirim.

Kızlar yarın adetin 3. Günü Aydır kontrole gitmiyorum acaba bir Konteole mi gitsem ne yapsam. ama üşeniyorum ya. .belki bir kan tahlili falan ister bebek Düşüneli 1,5 sene oldu nerde ise bu kan tahlillerini kaç ayda bir yenilemek gerek acaba

En son Dr a altı ay önce gitmiştim

Tatlım aynen 30. Haftadan sonra kesiyorlar zaten...bunun bilimsel kanıtlanmış bir durumu varmı? Sen nerde gördün zeka geriliği olduğunu? Bana o gördüğün yazıyı gönderirsen çok sevinirim.
Canim cok ozur dilerim zeka degil kalpte sorun yaratiyor baska birseyle karistirdim.
Hatta sana link yollayayim
http://www.mumcu.com/hamilelikte-aspirin-ve-progesteron-kullanimi/

http://adf.ly/8886491/banner/http://www.jinekolognet.com/gebelikte-bebek-aspirini-kullanimi.asp

Kizlar ara ara sag kasigimda ve karnimin icinde kasilma aci hissediyorum dun yumurtlama akintim geldi. Bunun sebebi hala yumurtlama doneminde olmam olabilir mi ? Sabah bisey yoktu ama aksama dogru ara ara agrim oluyor

Kizlar ara ara sag kasigimda ve karnimin icinde kasilma aci hissediyorum dun yumurtlama akintim geldi. Bunun sebebi hala yumurtlama doneminde olmam olabilir mi ? Sabah bisey yoktu ama aksama dogru ara ara agrim oluyor
Evet yumurtlama doneminde olabiliyor bu tip agri ve yakinmalar endiselenme

Tatlım önemli değil, ben bu adama çok katılmıyorum. Açıkçası aksine kalp ameliyatı olmuş yada beyin kanaması geçirmiş kişilere ömür boyu bebe asprini verirler. Ozaman onların hiç almaması gerekir, bazı yeniliklere açık olmak gerekir. Yoksa bilim ilerlemez...bunu söyleyen hep eski dr lar, genç dr lar araştırıp öğreniyorlar herşeyi genellikle...çoğu hamilelikte heparin iğnesinede karşı ( kan sulandırıcı iğneler)... Tesadüf müdür ki, birçok düşük yaşayıp sonra iğne kullananlar çocuklarına kavuşabiliyorlar...ben tesadüf olduğuna inanmıyorum. Kendimde akademisyen olduğum için herzaman yeniliklere açığım belki de...bence sende içini ferah tut... Bişey olacağı varsa oluyor, 9ay sigara içenleri biliyorum ben.
Geçen belgeselde izledim şok oldum, paraşütçü karı koca yine bir atlayış yapıyor, kadın hamile olduğunu bilmiyor. Paraşütü yanlış açıldığı için resmen yere çakılıyor ve ölmüyor. Bütün kemikleri unufak oluyor, ama bebeğe hiçbirşey olmuyor ve doğuyor düşün...o yüzden bebekte kromozomal bi anomali yoksa, sadece pıhtılaşmadan kaybaklı bu durum gerçekleşiyorsa bence önlen alınmalı derim ben...

Kızlar,

Uzun zamandır eşimle doğru düzgün zaman geçiremiyorduk. Haftasonu yazdan beri yapmak istediklerimizi yapabildik. Benim bat 28 idi hala gelen giden yok. Yarın sabah ilk idrarla test yapmayı planlıyorum

Kızlar,

Uzun zamandır eşimle doğru düzgün zaman geçiremiyorduk. Haftasonu yazdan beri yapmak istediklerimizi yapabildik. Benim bat 28 idi hala gelen giden yok. Yarın sabah ilk idrarla test yapmayı planlıyorum

Insallah guzel haberlerini aliriz canim :) bize de haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…